在職全職

跳至

首頁

尾頁

公爵府

原文章由 吱仔與lo仔 於 08-3-7 11:04 發表

咁計落條數佢做咗三個月你已經支持佢唔住囉喎??????? 你都算黑仔咯:-(

唉, 連我c6(平時最冇所謂=娶左我)都頂佢唔順o既, 都應該係極品!

公爵府

原文章由 ickiu 於 08-3-7 11:10 發表

??? 你點樣可以睇到我囡囡好肉地?? 我不知點睇, 請指教

嘩, 塊面仔必曬出黎都唔知, 你係咪玩野?!

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 ickiu 於 08-3-7 11:10 發表

??? 你點樣可以睇到我囡囡好肉地?? 我不知點睇, 請指教

佢塊面豬好好肉, 想咬一啖

大宅

原文章由 吱仔與lo仔 於 08-3-7 11:18 發表

佢塊面豬好好肉, 想咬一啖

**
佢得塊面可以欺騙下人, 不過佢出世到而家, d頭髮都係咁長, 只係dd毛毛粗左, ,唔知有咩可以令d頭髮長d, 話晒佢都係囡囡, 雖然出親街, d人就話係米仔, 次次都估錯... 搞到我都唔知點答, 請問各位, 我囡囡真係咁似仔咩??

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 ickiu 於 08-3-7 11:25 發表

**
佢得塊面可以欺騙下人, 不過佢出世到而家, d頭髮都係咁長, 只係dd毛毛粗左, ,唔知有咩可以令d頭髮長d, 話晒佢都係囡囡, 雖然出親街, d人就話係米仔, 次次都估錯... 搞到我都唔知點答, 請問 ...

少少似, 不過老人家話而家個bb似仔, 下一個係細佬嚟

我個女十分似男仔, 到15-16個月先似返個女仔樣

大宅

原文章由 吱仔與lo仔 於 08-3-7 12:41 發表

少少似, 不過老人家話而家個bb似仔, 下一個係細佬嚟

我個女十分似男仔, 到15-16個月先似返個女仔樣

所以好多人都叫我生多個, 話一定係仔喎, 但如果唔係, 我米c..:;pppp: .. 所以都係想下先, 等囡囡大d再講.

首頁

尾頁

跳至