婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我好想同99講:你面皮唔好咁厚啦! 又唔係七老八十無自理能力,點解咁享受做人負累? 連痾c唔出、唔知邊隻廁紙抹得舒服,都叫個仔幫你研究下! 仲有你可以自重下嗎? 你何來有份量令我專登唔生仔激你呀? 我依家生仔喇,但唔關你事喎! 你唔係以為我生仔黎取悅你掛? 有得分呀? 你幾時醒呀? 我諗起你d嘴臉都想嘔呀!

別墅

無需多言
做自己喜歡

大宅

回覆:如果可以不理後果爆99一次,大家會同佢講咩

我成日都話,你要我一定生仔係咪有錢分俾我?!生女就唔當係孫?唔好咁睇唔起女性啦

禁止訪問

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

如果可以爆一次, 我會拉隊(全家)走人, 真係唔想同佢食飯(真唔明點解佢把口食緊野都可以唔停咁講, 仲要係有骨落地架)

別墅

你話我系公主病 我都想話你慈禧太后症侯群..呢個世界吾系個個人都圍住你轉架!忍你系因為我愛你個仔吾想距吾開心 吾想距難做!
我都系人地個女 我都系人地個寶...吾系黎嫁黎受你氣 聽你講一啲無用腦就講既說話架!
我仔就系我仔 我點都吾會害距我仲好錫距 吾該你吾好被害妄想症發作 成日覺得我會害我仔虐待我仔...
以家我俾你虐待我我都未出聲就吾該你收嗲!

kecyc2003  好句!  發表於 14-10-27 00:33
Magnifique  Agree x 2  發表於 14-10-24 23:51

公爵府

引用:我好想同99講:你面皮唔好咁厚啦! 又唔係七

原帖由 LuyiuLady 於 14-10-24 發表
我好想同99講:你面皮唔好咁厚啦! 又唔係七老八十無自理能力,點解咁享受做人負累? 連痾c唔出、唔知邊隻廁 ...
我會叫佢鏗d,唔好當自己係上等親家
你只係一個世代公屋戶,靠政府接濟的文盲專講人是非的賤人,寒酸小家的八婆無錢但又專愛擺款的衰人,偏心但又滿口公平的偽人!
我忍屎忍尿都唔會再抒尊降貴來討好你!
即使同c6離婚我亦義無反顧
要做單親養2個兼供樓請工人都唔驚
娘家大把貨
你是什麼

Bubeau  似我99  發表於 14-10-25 01:21

大宅

回覆:yl88 的帖子

講得好岩聽

公爵府

引用:Quote:原帖由 LuyiuLady 於 14-10-24 發表

原帖由 yl88 於 14-10-24 發表
你只係一個世代公屋戶,靠政府接濟的文盲專講人是非的賤 ...
仲有:有膽做無膽認的孬種

lovebabe111    發表於 14-10-30 10:38

子爵府

育兒性格勳章

回覆:ky0416 的帖子

Me Too

男爵府

我都未必會爆佢,只求佢唔好再當我哋提款機及見少啲我都ok

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

回覆:如果可以不理後果爆99一次,大家會同佢講咩?

好想叫佢唔好成日擺個慘樣出黎!
成日好似食左廿擔苦瓜咁既樣!
要人可憐你既唔該揾你兩個仔!

大宅

回覆:LuyiuLady 的帖子

我會同佢講,我真係好憎你,只識離間我同老公感情扮抑鬱扮可憐搏同情,我係人地個女唔係你養大,你無資格批評我同我家人,你唔好再害我,放過我同個我仔!

大宅

我會同佢講!我嫁你個仔我一分毫禮金都冇收過你地屋企,你憑咩要我做牛做馬做妹仔,你做奶奶應該做既野都冇做過,憑咩要我為你付出,我為既只係你個仔同我個囡,我永遠都會記得你對我囡做過既野,將來你有咩事需人既時候你唔需要諗我,我係睇都唔會睇你,你慳啲啦!

大宅

引用:我都未必會爆佢,只求佢唔好再當我哋提款機

原帖由 BabyFungT 於 14-10-24 發表
我都未必會爆佢,只求佢唔好再當我哋提款機及見少啲我都ok
我都係咁話,依家因為距,影響到我地夫妻關係,搞到我地就來離婚。如果可以我真係一秒都唔想見到距

大宅

回覆:Grid 的帖子

我99都係,好識做戲,唔知既仲以為丨﹁一演藝班出身,我地離婚距最開心

伯爵府

我平時傷風感冒,你就話我身子咁弱,會拖累你個仔,我忍。
我小產/有左,你成日同我講唔需要特別補身,無問題。
我懷孕適,你話你我因為太得閒所以咁,我都忍。
我孕吐食唔到野,你就叫我食白粥/公仔麵,我都忍。
你話唔識煲湯,煮補品,工人都唔識,無問題。

所以他朝皇太后你有什麼頭暈身興,你應該要知道你無資格要求我或我工人服侍你任何野。你要人服侍就叫返你自己仔女做,叫你工人做啦~因為你老人家咁有經驗都話唔識既,我呢個黃毛丫頭又點會識呢?

珍珠宮

2023年兔年勳章

阿99,你好陰濕、好假、貪錢、搞是搞非、賤格!你去死啦!最多燒一張冥錢比你咁囉!真心想你快D死,去死啦!

男爵府

育兒性格勳章

引用:你話我系公主病 我都想話你慈禧太后症侯群.

原帖由 babykenky 於 14-10-24 發表
你話我系公主病 我都想話你慈禧太后症侯群..呢個世界吾系個個人都圍住你轉架!忍你系因為我愛你個仔吾想距 ...
X3

男爵府

育兒性格勳章

引用:Quote:原帖由 LuyiuLady 於 14-10-24 發表

原帖由 yl88 於 14-10-24 發表
你只係一個世代公屋戶,靠政府接濟的文盲專講人是非的賤 ...

首頁

尾頁

跳至