婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:如果可以不理後果爆99一次,大家會同佢講咩

你唔好以為自己好醒

伯爵府

回覆:如果可以不理後果爆99一次,大家會同佢講咩?

你可以從我眼前消失嗎?

大宅

我會叫佢唔好再成日上黎睇我個仔,又要招呼你,應酬你,休息時間都無。唔該識做啲,理下人感受!
仲有唔好咁多事,咩都要理!奶奶你真係好煩!!

公爵府

1. 唔該你教好自己啲仔女之後先好嚟管我點照顧我個女!你成家衛生意識奇低,唔識尊重人,淨係攞著數,冇禮貌,講粗口!
2. 請你從此在我面前消失,唔好整埋個死人可憐樣好似我欠咗你咁!事實上你欠我多過我欠你!

好爽!今朝c6話聽日要見佢,我就開始抑鬱……

別墅

我會同佢講我憎你程度不能用言語去形容,你只會講大話,在人前扮可憐,其實個人衰到貼地,在親人中講是講非,攪到依家個個都無聯絡,抵你最錫嘅女同外孫都吾理你,吾知點解你咁長命,我憎你憎到想用刀拮死你,你正賤人。

大宅

回覆:LuyiuLady 的帖子

成日西口西面,點解我要睇你面色做人?唔好咁無知,做埋曬D令人討厭嘅野,唔好咁多事八卦,唔係咩都關你事,唔好再做D唔理人感受嘅野,成日講你又唔聽

大宅

回覆:magicbaby8486 的帖子

我會叫佢食蕉啦。。。成日自私到死。。錢就識追我老公。。其他仔女死哂呀。。我就黎一家4口喇。。你有冇體諒吓呀。。。咁中意就人地9點食飯。。咁中意比人當工人咁洗。。但同我地住就咩都係我地比!!想你就少少話坐月出聲叫啲人唔好日日上黎食都話唔得。。早啲食又話唔得。。你咁中意做老工人去打工啦。。去佢地度煮囉。。如果我搬到我一定最快搬。。。洗3又話要等有太陽。。冇太陽咩都唔好做啦咁。。買咗新3比個仔叫同佢著又話未岩擺埋一邊。。好啦依家轉季真係唔岩喇。。老實講初初我冇咁討厭你。。但依家我愈來愈討厭你。。。連望一眼都唔想。。因為就算對你幾好。。你對我同對其他不孝子女新抱都係咁一是同仁。。ok你出年生日過時過節唔會再特別有人比利是你禮物呀。。旅行呀果啲你叫其他人睇吓會唔會彩你。。。我可以真心講句。。你不值得我再去對你好!因為你好x自私!今時今日我有抑鬱症都係多謝你一家

禁止訪問

大宅

BK Milk勳章

我會講,可以俾我靜下嘛,成日好似個收音機咁不停咁講無一刻停落嚟,收音機我可以熄,你又大聲又不停講又要追住我嚟講,放工要靜但一見到你就人未到聲先到,靜啲!!!靜啲!!

公爵府

引用:成日西口西面,點解我要睇你面色做人?唔好

原帖由 magicbaby8486 於 14-10-25 發表
成日西口西面,點解我要睇你面色做人?唔好咁無知,做埋曬D令人討厭嘅野,唔好咁多事八卦,唔係咩都關你事 ...
係啦
d 所謂99成曰都愛擺款,比面色人睇
佢唔係以為佢個仔包養我呀
難聽d講公一份婆一份,無你個仔我一樣掂
唔好索上腦啦公屋寄生蟲

別墅

啲衰奶奶爆一次係吾夠,我會同佢講以前同住就擺款,真心對佢好不會領你情,還在人背後話你衰,什麼事都是我處理,佢個女重來不會理她,但最錫係個女同啲外孫。未結婚前要同我哋住,住左又咁多不滿,住嚟做乜。而家個女完全吾理佢就係度狂鬧佢哋,抵你死。而家分開住我都費事理佢,係我C6理佢,因為佢係孝順仔,內心的憎恨就算爆佢幾多次都無用,希望佢快啲係世上消失,但佢生命力頑強,不知幾時死,希望快啲⋯⋯

翡翠宮

如果可能爆差d做到我99果條死8婆,一定出哂我識既所有粗口,有咁毒得咁毒,最緊要叫佢記住餵奶丫8婆,3個仔都攬住你過世

入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

男爵府

明知自己有咩事都要求人,就唔好成日擺款啦,擺完款咪又係要低聲下氣死哂狗
eq低咪講少句廢話囉

大宅

回覆:nelson8 的帖子

Same here...

大宅

我吾需要爆佢,只需要佢永遠不要出現我面前就得啦!永遠吾想見到呢條八婆

公爵府

唔想爆佢,留返啖氣。
無論點爆 都好 ,佢一樣會一日到黑以為個仔識印銀紙咁
只要唔使我見到佢,唔使我應酬佢同佢d親戚就very骨

複式洋房

我會同佢講
個仔係我的,唔該你記住,呢個仔係我生的,佢叫謙仔,唔係叫華仔
唔該你唔好成日霸住曬,同唔該你唔好成日用你以前湊你D仔女果套黎湊我個仔
唔好識少少扮代表,專做危險動作,你叫人點放心俾個仔你湊
仲有唔該你唔好麻鷹唔管管雞仔,要管管好自己個女先,又唔知自己個女麻煩
仲要成屋人就佢一個,以為自己係公主,咩都唔做,淨係識放工賴死在梳化到同叫呀媽好辛苦,你地快D幫下手

男爵府

lyfamy 發表於 14-10-29 11:18
我會同佢講
個仔係我的,唔該你記住,呢個仔係我生的,佢叫謙仔,唔係叫華仔
唔該你唔好成日霸住曬,同唔該 ...
孫個名都叫錯

複式洋房

Grid 發表於 14-10-24 19:16
我會同佢講,我真係好憎你,只識離間我同老公感情扮抑鬱扮可憐搏同情,我係人地個女唔係你養大,你無資格批 ...
心聲

子爵府

收聲啦!死八X

首頁

尾頁

跳至