婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆:如果可以不理後果爆99一次,大家會同佢講咩

以後唔見 byebye

lovebabe111    發表於 14-10-30 10:38

複式洋房

回覆:小肥楊 的帖子

杏廿

禁止訪問

引用:我好想同99講:你面皮唔好咁厚啦! 又唔係七

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

99爆左我, 不過我無爆佢~

因為, 以後無論生養死葬都唔駛旨意見我女

禁止訪問

男爵府

成日扮可憐,其實d戲屎到無朋友,係你個智商同你一樣既女先信你架咋! 你女信你,不過你有事佢又唔會幫你架喎! 你睇你幾折墮,恃住有個錢以為個個會當你神咁拜,依家你個仔都嫌你麻煩,覺得你唔當佢係野,話對你好失望喎! 你扮慘話頭暈身興腰酸背痛已經唔work,依家又話擔心有乳癌、喉癌、胃癌,想全家人陪你訓唔著,可惜你身邊d人個個食得訓得,你係咪好失望呀? 你幾時承認自己其實只係有人格問題?

lovebabe111    發表於 14-11-2 11:22

大宅

雖然我都好想鬧爆99一次, 但我知道無用,所以唔爆好過,因為佢識做戲,可以唔聽你講野,左耳入右耳出,我對住佢就快人都癲囉,所以我而家當佢透明,唔理佢。

大宅

回覆:如果可以不理後果爆99一次,大家會同佢講咩?

死肥婆,對三奶d仔女仲好過自己個仔,食屎啦你!你當我老公係草,我當佢係寶,冇乜野,唔Q想再見到你&你d小學畢業嘅金蘭8婆姊妹!妖!

大宅

回覆:mychungyi 的帖子

我只想講:你身在福中不知福,係你蠢攪到自己噤~ x 2

伯爵府

爆過幾次, 而家對我幾好, 暫時諗唔到有咩講

複式洋房

LuyiuLady 發表於 14-10-29 12:55
孫個名都叫錯

佢唔係叫錯,只係成日將我個仔當左佢自己個仔咁

別墅

我會用我畢生所學既粗口爆佢獲金既,然後打小人打佢落18層地獄

複式洋房

回覆 babykenky 的帖子

大宅

回覆:如果可以不理後果爆99一次,大家會同佢講咩?

如果我可以鬧 我會
99 夠啦 我地話你d朋友嫁女娶新抱or滿月百日宴 你自己去就得 唔洗要人請埋我地一家3口 我地好忙 or你朋友屋企d紅白事 其實真係唔洗要我地請假走
仲有 你個仔其實好忙 請唔好覺得隽係一個好得閒既司機特登入上水車你去屯門
仲有 你唔好失驚無神禁門鐘 可以嗎 我地有社交生活
仲有 請你唔好係我仔病時帶佢走買$200零食返黎好嗎

仲有 我係媽咪 我知道邊d係健康食物 你唔好再話佢厭食症
仲有 你唔好乜q都同我仔講媽咪唔比 唔洗扮好人
唔好咩都話家姐話點點點 我有分數 我唔洗跟人果套
唔好再比較 亞邊個咁好叻 我想話唔洗你講咁多野批評

大宅

引用:唔駛爆佢,呢世唔駛見我同我個仔就得

原帖由 ky0416 於 14-10-24 發表
唔駛爆佢,呢世唔駛見我同我個仔就得
依樣我巳經實行緊呀,仲要老公親自傳聖旨。

大宅

我會話: 收聲啦, 你好煩呀!!! 果個係你個仔唔係我個仔, 我嫁俾你個仔唔係為左做你接班人服侍你個仔架, 有本事咪自己再生多件重頭再服侍過囉!!!

別墅

我物都唔會講,只係會咆哮咁叫佢:

食屎啦!永別啦

大宅

回覆:babykenky 的帖子

好句! 我媽當我係寶,嫁左你就當我工人咁洗,真係@#&?@&^# 你!!!

大宅

我根本由識你個日已經好唔鐘意你,你點慳係你既事,幾廿年前既樓價點同而家比,成日話我地唔慳,一世人都係去一次蜜月旅行啫,咁多野講。。。去長洲兩日一夜渡蜜月好冇?
你唔識教仔,教左個大爺出黎,你以前點對佢係你既事,佢咁大個人都唔成熟係你一手造成,你最想佢一世做裙腳仔痴住你啦~痴筋。。。
一日到黑淨係識煲劇,做人阿媽飯都唔識煮,簡直係腦殘。。。我呢世都會記得我大日子你點樣令我羞辱,你班cheap精親戚成世都未見過,就要我不停酙茶
我話你聽,只要有機會搬走,我留多一秒都唔想。。。

別墅

回覆 LuyiuLady 的帖子

唔使咁激。

首頁

尾頁

跳至