親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 Pinkmoon 的帖子

我岩岩係8月尾先轉左金, 8月到依家去左3-4次, 之前就逄特選去, 再唔係就平日有去1-2次, 因為佢有時成2個月都冇星期6 日可以去, 所以今年我用金卡

男爵府

虎到金來勳章

引用:回覆 Pinkmoon 的帖子我岩岩係8月尾先轉左

原帖由 talbb0804 於 14-10-30 發表

我岩岩係8月尾先轉左金, 8月到依家去左3-4次, 之前就逄特選去, 再唔係就平日有去1-2 ...
請問一下銀卡特選週末係咪超多人?

大宅

回覆:talbb0804 的帖子

八月尾我一次去買銀,去第三次轉金,剛去第十一次自己果張轉埋白金,好敗家😝

子爵府

引用:八月尾我一次去買銀,去第三次轉金,剛去第

原帖由 smileygemini 於 14-10-30 發表
八月尾我一次去買銀,去第三次轉金,剛去第十一次自己果張轉埋白金,好敗家😝

...
U feel very funny ?

子爵府

引用:八月尾我一次去買銀,去第三次轉金,剛去第

原帖由 smileygemini 於 14-10-30 發表

...
是否由轉咭日計一年?

子爵府

引用:回覆 Pinkmoon 的帖子我岩岩係8月尾先轉左

原帖由 talbb0804 於 14-10-30 發表

我岩岩係8月尾先轉左金, 8月到依家去左3-4次, 之前就逄特選去, 再唔係就平日有去1-2 ...
我係怕囝囝去多了,会降低左开心興奮程度。

大宅

如果銀卡, 暑假就一定要平日先可以入

大宅

回覆 smileygemini 的帖子

白金我就真係唔轉啦, 我轉金既時候已經俾人話我敗家啦

大宅

回覆:Pinkmoon 的帖子

唔係,跟第一次個日期,所以蝕左兩個月,不過早已回本

大宅

回覆:talbb0804 的帖子

我諗住六月生日住酒店嘛,我同個仔同一日生日,白金抵d

子爵府

引用:回覆 Pinkmoon 的帖子如果銀卡, 暑假就一定

原帖由 talbb0804 於 14-10-31 發表

如果銀卡, 暑假就一定要平日先可以入
I off week day

子爵府

引用:我諗住六月生日住酒店嘛,我同個仔同一日生

原帖由 smileygemini 於 14-10-31 發表
我諗住六月生日住酒店嘛,我同個仔同一日生日,白金抵d

大宅

回覆:金咭定銀咭好

我都覺得用到佢既優惠做金、白金好!
但我暫時只用唔著加間唔中去玩下!所以銀咭都夠

侯爵府

引用:我都覺得用到佢既優惠做金、白金好!但我暫

原帖由 icecream126 於 14-10-31 發表
我都覺得用到佢既優惠做金、白金好!
但我暫時只用唔著加間唔中去玩下!所以銀咭都夠
銀卡夠用

男爵府

好媽媽勳章

一家4口 3張金卡 阿女3歲10個月仲偷雞中

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

金咭,因平時好難放假

大宅

以優惠價$405買工聯會/教協的門票是否可在當天未入樂園前到票務處升級嗎?門票是否當原價$450 補回差額$400便可升級銀卡?

男爵府

引用:我就同老公銀咭,但upgrade左囡囡做白金咭

原帖由 carka 於 14-10-27 發表
我就同老公銀咭,但upgrade左囡囡做白金咭, 因為之前囡囡生日去左住酒店,房租八折,又送自助晚餐同蛋糕。 ...
但我就不明!如小孩是白金卡!佢生日自助餐買一送一!咁佢是小童?買一送一限送小童?不能計大人?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我就覺得一開始買銀咭先,第二次可以renew做金,因為金又送多3個月嘛

大宅

回覆:Pinkmoon 的帖子

我其實好鍾意迪士尼卡通,以前一直冇去,一去就成日去,遲d六月生日去住酒店白金卡抵d

首頁

尾頁

跳至