跳至

首頁

尾頁

子爵府

已經請左一個現職幼師, 地點荃灣, 時間星期一至五下午
想搵朋友仔同亮晶晶一齊上堂, 有興趣請pm我

因為得亮晶晶一個就開唔到班, 所以想問下有無朋友仔參加

複式洋房

回覆 #1 Pooh529 的文章

I'm interested. One of my friends also works for nursery and she can hold a playground too. Still arranging the details.

Can you please PM me the details of your group? :lol:

大宅

好媽媽勳章

Hi, I am interested, pls pm details to me thx

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

星期一至五 咁多堂,PM details比我吖唔該

子爵府

醜樣豬, 你唔好誤會呀, 唔係日日, 而係一week一堂

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 Pooh529 於 08-3-8 09:35 發表
醜樣豬, 你唔好誤會呀, 唔係日日, 而係一week一堂

講笑之嘛 ,亮晶晶都會返,YY緊係跟住返啦 ,有無詳細資料?星期二,四就唔得,因為謙謙返playgroup

男爵府

好媽媽勳章

HIHI~我都有興趣ar~比d資料我ar~thx~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有無確實地點同時間呀?
如果係禮拜一, 我應該得喎~
但求順利  

複式洋房

can you please also PM me more details. I would much prefer on Sat or Sun.... Thanks!

王國長老

原文章由 paklok 於 08-3-8 10:40 發表
有無確實地點同時間呀?
如果係禮拜一, 我應該得喎~

你荃湾唔遠咩

侯爵府

其實係遠架... 不過俾佢有機會同小朋友玩吓嘛, 不過都係果句時間係最難就既野囉~
因為我無得放六日架~
但求順利  

大宅

i'm interested too, my maid & mother can bring him to playgroup during weekday, pls pm me the information, TQ

子爵府

各位媽媽, 我已經pm左你地喇, 如果夠6個人我地4月就會開班, 當然亮晶晶都佔一個位啦

男爵府

好媽媽勳章

請問playgroup有學/玩ka~?我未同bb返過所以其實唔係好知有咩內容

珍珠宮

yy已經有晴晴...仲周圍去 ,,晴晴...ee幫你唔驚..你有朗仔

原文章由 醜樣豬 於 08-3-8 09:40 發表

講笑之嘛 ,亮晶晶都會返,YY緊係跟住返啦 ,有無詳細資料?星期二,四就唔得,因為謙謙返playgroup

侯爵府

原文章由 carriecc 於 08-3-9 01:18 發表
請問playgroup有學/玩ka~?我未同bb返過所以其實唔係好知有咩內容

我都想問呀~ 唔該~
但求順利  

首頁

尾頁

跳至