跳至

首頁

尾頁

公爵府

原文章由 Kanko 於 08-3-8 11:17 發表

細孖

尋日細妹都收左通告,要好番晒先好返學,不過我覺得咳會咳好耐,咁成個月米唔洗返!

哎呀..........冇得收添~

咪係些少咳同鼻水, 清哂搞成個月wor, 咁返 5 返好呀 maybe monday 再諗吓比5比佢返 lu

伯爵府

維園都就有花展la~時間過得真快,上年帶kk去d相,都仲未晒,e+又花展 :lol: :lol: :lol:
原文章由 cwol888 於 08-3-8 11:14 發表

咁又唔知bor...我未去過ar

子爵府

原文章由 貓貓媽咪 於 08-3-8 11:16 發表

你想報TL 呀 可能"忟"d 啦, honey b 都 2 歲幾咯, 我估4歲都未必有位, 人地話既~ 係既就5d去報啦~

又未check過bor, 等我一陣去see se先

子爵府

原文章由 貓貓媽咪 於 08-3-8 11:21 發表

咪係些少咳同鼻水, 清哂搞成個月wor, 咁返 5 返好呀 maybe monday 再諗吓比5比佢返 lu

好快又放假la....

伯爵府

表哥仔都係同kk同校(k2),我見我家姐無參過任何function
原文章由 Kanko 於 08-3-8 11:21 發表

你果間都唔弱架.......你下年都一樣有好多野玩.......

子爵府

原文章由 Secure 於 08-3-8 11:22 發表
維園都就有花展la~時間過得真快,上年帶kk去d相,都仲未晒,e+又花展 :lol: :lol: :lol:

me two la....影完d相我好小晒嫁

公爵府

原文章由 Secure 於 08-3-8 11:17 發表
如果病2/3/4日梗係等佢100% fully recover先返la,but你知e+病有時好返要1 week or more,咁就梗係未必lor

係 lor, 2/3/4 日都 ok, 但而家d 菌都要睇 2/3次e 生啦, 要 fully cover 既真係成個月架~

但佢地未全好哂, 抵抗力又弱 d 真係好易 9 番~:cry:

子爵府

原文章由 Secure 於 08-3-8 11:23 發表
表哥仔都係同kk同校(k2),我見我家姐無參過任何function

咁正...我都有d怕怕呀, 13/3 我見左honey ba 攪掂佢, 叫佢影返d片比我睇咋

公爵府

原文章由 cwol888 於 08-3-8 11:23 發表

好快又放假la....

係啦, this month 蝕ed la~:lol:

子爵府

原文章由 貓貓媽咪 於 08-3-8 11:25 發表

係 lor, 2/3/4 日都 ok, 但而家d 菌都要睇 2/3次e 生啦, 要 fully cover 既真係成個月架~

但佢地未全好哂, 抵抗力又弱 d 真係好易 9 番~:cry:

咁又係ar..一陣miss比d sweet佢食, 仲c多幾錢tim

伯爵府

kk近呢幾個月病左2次,一次係25 dec & 另一次大年初一,2次都踏正long holidays頭,加上touch wood佢呢2次都係2/3日就好返,所以我無你呢個返or not既問題lor:mrgreen:
原文章由 貓貓媽咪 於 08-3-8 11:25 發表

子爵府

原文章由 貓貓媽咪 於 08-3-8 11:26 發表

係啦, this month 蝕ed la~:lol:

lee 2month 都蝕ed ar

男爵府

原文章由 Secure 於 08-3-8 11:13 發表
羊毛出在羊身上嘛
我見kk學校門口有個"消毒液"吱吱機,以前入去要吱左對手先,仲有入校要套腳套,學生入classroom要著返室內鞋....

但係我見d腳套再用,全部塞起個箱,有d人著又反轉左,米一樣law!無用wor!

細妹間就係無換鞋呢個step,我覺得唔好!

伯爵府

表哥仔's school係有function攪,but 唔一定要家長出席,加上我家姐唔係即極mami,so咪無參加lor:mrgreen:
原文章由 cwol888 於 08-3-8 11:26 發表

咁正...我都有d怕怕呀, 13/3 我見左honey ba 攪掂佢, 叫佢影返d片比我睇咋

[ 本文章最後由 Secure 於 08-3-8 11:31 編輯 ]

公爵府

原文章由 Secure 於 08-3-8 11:23 發表

唔係有6運會咩

子爵府

原文章由 Secure 於 08-3-8 11:29 發表
表哥仔係有function攪,but 唔一定要家長出席,加上我家姐唔係即極mami,so咪無參加lor:mrgreen:

請問表哥仔間 school, 又冇考試嫁?

[ 本文章最後由 cwol888 於 08-3-8 11:33 編輯 ]

子爵府

原文章由 Secure 於 08-3-8 11:29 發表
表哥仔's school係有function攪,but 唔一定要家長出席,加上我家姐唔係即極mami,so咪無參加lor:mrgreen:

我都係lazy mama黎嫁

公爵府

原文章由 Secure 於 08-3-8 11:28 發表
kk近呢幾個月病左2次,一次係25 dec & 另一次大年初一,2次都踏正long holidays頭,加上touch wood佢呢2次都係2/3日就好返,所以我無你呢個返or not既問題lor:mrgreen:

oh 真係 so lucky ar, 病都病得著時:lol: :lol: :lol:

講真, 起碼有得抖 & 唔會比人野番轉頭呀~:mrgreen:

男爵府

原文章由 貓貓媽咪 於 08-3-8 11:21 發表

寫係咁寫law,你地果間多人,你自己睇情形返定5返la!呢排咁勁如果弱d都唔好比佢返會好d,我覺得!

公爵府

原文章由 Kanko 於 08-3-8 11:29 發表

但係我見d腳套再用,全部塞起個箱,有d人著又反轉左,米一樣law!無用wor!

細妹間就係無換鞋呢個step,我覺得唔好!

吓.........反轉再用~
唔係哥哥間嘛:-|

首頁

尾頁

跳至