美容扮靚

跳至

首頁
34567...12

尾頁

大宅

原文章由 monafan 於 08-3-15 01:59 發表
有呀~~ 我自己有FU埋眼位.... 用蜂皇漿同蜜糖都有FU埋眼~~ 不過唔好搽咁厚, 薄薄咁一層就算啦~~
我既皮膚係中性, 面頰偏DRY, T字偏油~~~ 眼尾有少量細紋~~

...

琴晚試左第一次....感覺好滑

我同你一樣皮膚係中性, 面頰偏DRY, T字偏油~~~

另外,你一星期full幾多次??

thx~~~

大宅

佢個website教:

1.每天早晚用幾滴玫瑰果籽油輕輕地按摩然後用面紙或半濕綿花抹去。若然要做護膚程序,可依照您喜愛的方式進行。為期28天,肌膚煥然一新。

2.可作焗油,能令受損的頭髮,恢復原本的光澤,令頭髮秀麗健康。

*男女老幼圴可使用,家居必備。

用量

沒有限制。

可用於任何護膚產品,亦可作為有效物質或作為基底油,完全S有比例的限制。

更可用於調製自己的日晚霜。

原文章由 yan_man 於 08-3-19 09:47 發表
我都心思思想買....
但唔知可以係邊個step用???

另外,用有セ野必試呢?
thx~~

大宅

Rosehip Seed Oil
*我自己就當晚霜用,同Spa Mix Oil "卡la"用
*fu paper mask前 do 揸小小先
*do有同Spa Mix Oil "卡la"用做body lotion
*又間唔中'捽'd上髮尾到~

我用緊佢d:
*Rosehip Seed Oil (Organic)
*Spa Mix Oil
*Paper Mask
*Toner
*face wash milk
*day cream

全部do好用,我覺得~ 嘻~因為係天然law~

大宅

yan_man:
我do係"中性, 面頰偏DRY, T字偏油"
你有冇fu眼?
知唔知太古永安有冇呢??

原文章由 yan_man 於 08-3-19 09:51 發表

thx~~~

大宅

可以pm埋比我嗎?......tks...

大宅

原文章由 summerhk123 於 08-3-19 12:08 發表
yan_man:
我do係"中性, 面頰偏DRY, T字偏油"
你有冇fu眼?
知唔知太古永安有冇呢??

我有fu眼ar..眼肚同眼廉就薄薄地一層,但眼尾我就full厚d....都幾ok..

我見細size$1XX先買黎試,反正唔work罵食左佢law..

但真係好過蜜糖好多,我用果枝蜜糖都成$80..

太古永安好似無.....佢地個位好細..

三五二五一七四八你打去問下la.

複式洋房

I WANT TO KNOW THE WEB SITE
PLS PM ME.
THANKS!!

大宅

"反正唔work罵食左佢law.."<----哈~~又係渦~

呀~前果排天氣又凍又乾,
我用埋佢隻 Vitamin E Stick當潤唇高,
就停止左甩皮,不過可能e排濕度高番,
先好番~ 嘻~

男爵府

原文章由 yan_man 於 08-3-19 12:37 發表

我有fu眼ar..眼肚同眼廉就薄薄地一層,但眼尾我就full厚d....都幾ok..

我見細size$1XX先買黎試,反正唔work罵食左佢law..

但真係好過蜜糖好多,我用果枝蜜糖都成$80..

太古永安好似無.....佢地個位好細..

三五二五一 ...

我敏感得好緊要,全面又紅又腫,只係1mins。

男爵府

Hi summerhk123:
Can you pm the website to me also. Thanks!!
cnc

原文章由 summerhk123 於 08-3-19 12:03 發表
Rosehip Seed Oil
*我自己就當晚霜用,同Spa Mix Oil "卡la"用
*fu paper mask前 do 揸小小先
*do有同Spa Mix Oil "卡la"用做body lotion
*又間唔中'捽'd上髮尾到~

我用緊佢d:
*Rosehip Seed Oil (Organic)
*Spa Mix ...

大宅

原文章由 princess_mama 於 08-3-19 14:45 發表

我敏感得好緊要,全面又紅又腫,只係1mins。

係會紅架....我係敏感皮膚,full完即刻用保濕mask

男爵府

原文章由 yan_man 於 08-3-19 15:09 發表

係會紅架....我係敏感皮膚,full完即刻用保濕mask

但係好痕wor

男爵府

回覆 #1 princess_mama 的文章

hi princess_maman
At the beginning, u try leave on 3 mins or 4 mins on u face then rinse out with warm water DON'T SCRUB, after pls do the normal skin step such as apply toner, lotion.

Hope share with u

大宅

靚女,可唔可以pm個網比我呀?
thx

原文章由 summerhk123 於 08-3-19 02:03 PM 發表
"反正唔work罵食左佢law.."

大宅

hi,可否PM個資料給我,tks
原文章由 summerhk123 於 08-3-12 14:05 發表
我打電話去買,今日order通常弟2日送到我office
我先至付 cash~
pm 你個website啦~

RoseHip Seed Oil
10ml $70
30ml $175

30ml 用泥查面/頸,do用到3個月law~

ha.haha, 你是台灣人嗎? ...

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我都不算是敏感皮膚, 第一次敷完後塊面很多紅斑出現, 嚇死我呀, 好彩第二日無事咋

原文章由 princess_mama 於 08-3-19 15:11 發表

但係好痕wor

別墅

可否PM個資料給我,thanks!

複式洋房

pls pm me the web-site.

原文章由 summerhk123 於 08-3-19 14:03 發表
"反正唔work罵食左佢law.."

洋房

我隔一日FU架~~~ 不過有時會隔兩日, 冇定既~~ 不過一星期一定有3次 ,而之後都會盡量FU個水份PAPER MASK.... 我今日見到個朋友, 佢話我D眼紋少左好多, 仲狂追問我點解呀~~~ 嘻嘻~~

原文章由 yan_man 於 08-3-19 09:51 發表

thx~~~

洋房

AIYA.. 如果真係好唔舒服就唔好用啦~~ 始終人人既體質都唔到,冇理由要辛苦自己架MA~~

我每次用既時候頭1-2MINS都有痕同吉吉地既感覺~~ 不過之後就冇事~~

原文章由 princess_mama 於 08-3-19 15:11 發表

但係好痕wor

首頁
34567...12

尾頁

跳至