美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我都買左好多野...又係越買越多.
最初念住買佢隻rosehip oil同神仙口水用下...點知去到試下試下又買多支爽膚水同night cream. 咁就差唔多成set可以係屋企用面膜紙做treatment添. 係屋企試過之後又覺得幾好喎...咁又返去買佢隻day cream同shampoo & conditioner再加多支有色潤唇膏...由於屋企仲有d貴價護膚品...所以ka la ka la咁用羅...不過真係幾好用. haha

男爵府

原文章由 steak 於 08-4-5 21:31 發表
最初念住買佢隻rosehip oil同神仙口水用下...點知去到試下試下又買多支爽膚水同night cream. 咁就差唔多成set可以係屋企用面膜紙做treatment添. 係屋企試過之後又覺得幾好喎...咁又 ...

你係咪都係2滴rose hip oil 加3滴神仙水咁用?

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

Hi, summerhk123,

Please pm me the website as well, thanks!

複式洋房

原文章由 homa. 於 08-4-5 23:49 發表

你係咪都係2滴rose hip oil 加3滴神仙水咁用?

係呀! 不過我淨係早上用... 夜晚我用佢隻night cream.
今朝試左佢隻day cream...好似lu左少少咁...唔知係唔係我用紙巾抹得唔乾淨定係我份量用得太多呢? 明天再試過先...不過晚間個treatment幾正羅. 張面膜紙可fu大約多個一個鐘頭.

大宅

回覆 #201 steak 的文章

hi pls adv on where buy this products
最初念住買佢隻rosehip oil同神仙口水用下...點知去到試下試下又買多支爽膚水同night cream. 咁就差唔多成set可以係屋企用面膜紙做treatment添. 係屋企試過之後又覺得幾好喎...咁又返去買佢隻day cream同shampoo & conditioner再加多支有色潤唇膏...由於屋企仲有d貴價護膚品...所以ka la ka la咁用羅...不過真係幾好用. hahatks a lot..

大宅

pm 我舖名吖,
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

原文章由 hinlongmama 於 08-3-26 16:05 發表
佢還教我自製面膜,既慳效果又好d。她送了d面膜紙給我,叫我用toner浸濕待用,然後按分量把beauty serum及果籽油mix up塗在面上,再蓋上面膜紙,fu愈長時間愈好,可以overnight,第二朝待紙變乾也沒有問題。我今晚會試試。 ...

我都想要可唔可以pm埋比我呀
tks
比較同計較都一樣令自己唔開心

複式洋房

麻煩你pm埋d資料比我呀, 唔該哂

原文章由 hinlongmama 於 08-4-3 08:42 發表
我買埋隻晚霜,夜晚搽左孖寶加埋晚霜。佢隻晚霜既搽法好有趣,要在面按摩一分鐘,然後用紙抹去。我問累點解,佢話因為晚霜內有好多不同成份,按摩可把有關成份分解,同時提升面部的緊緻度,而且按按下你會感覺到d cream由好啜手變 ...

男爵府

pls pm the website to me,thanks

洋房

please send me the website , thanks!!!!!!!!!!

複式洋房

hihi,
我都想要個website ar..可以pm 我嗎?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Hi summerhk123, hinlongmama

我都想要個website ar..可以pm 我嗎? Thanks

民房

[Hi summerhk123 & hinlongmama

可以pm元朗舖頭的資料和website俾我嗎?唔該哂!

quote]原文章由 hinlongmama 於 08-3-28 08:48 發表
昨晚試fu左自製的面膜,fu了約1小時,因為面膜紙已乾。今早覺得塊面真的很潤,化妝後亦特別貼妝及有光澤。不過相信要有恆心,一星期做2次,才可以keep效果。 ... [/quote]

男爵府

我都買左玫瑰果籽油
不過點解咁難倒出黎o既
有咩方法呀?

男爵府

原文章由 Q太郎 於 08-4-13 12:37 發表
我都買左玫瑰果籽油
不過點解咁難倒出黎o既
有咩方法呀?

我嗰樽都係咁, 我落舖佢哋教我開咗個塞, 將佢入面有枝長條剪短啲就會易倒啲, 希望你明白我既意思啦.

大宅

原文章由 Q太郎 於 08-4-13 12:37 發表
我都買左玫瑰果籽油
不過點解咁難倒出黎o既
有咩方法呀?

神仙水精華液10ml裝玫瑰果籽油10ml裝

我想請問要買齊兩枝 or 一枝都才有效呢?
咁買邊枝呢?
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

只耍'窩'起手心,支油打落手心到,就出到泥啦~

shampoo & conditioner 洗到我變鐵線頭~!!!

rosehip seed oil + beauty serum 一齊揸,
會即刻吸收晒,好好架~

複式洋房

我隔晚就fu面膜啦...個sale話如fu足28日就會好靚喎. 不過支rosehip oil真係有d難倒出黎.

複式洋房

Summerhk123 & hinlongmama,

Please also PM the website and the shop address for rosehip seed oil.

Thank you very much!

大宅

原文章由 summerhk123 於 08-4-14 17:00 發表
只耍'窩'起手心,支油打落手心到,就出到泥啦~

shampoo & conditioner 洗到我變鐵線頭~!!!

rosehip seed oil + beauty serum 一齊揸,
會即刻吸收晒,好好架~

conditioner都冇用

首頁

尾頁

跳至