美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 hinlongmama 於 08-4-3 10:21 發表
已send,請chick pm。

可否pm 比我 thanks

大宅

睇到大家的留言我都好想買,但我想問大家買的的玖瑰油係邊度製造,我去各個網頁睇過好似好私人,大家用咗係埋真係好好呀?

另外同大家分享我的經驗,我通常會用蜂蜜加茶水擦拍面(茶有茶兒素好美容,大家可上網查下佢的作用,隔夜茶都得,我用的都係一般茶葉,反掂要飲倒少少出來溝埋擦面.呢個係中醫美容的一個秘方),再用雞蛋清加一兩滴橄欖油做面膜,好多年都係咁用,好平又好好,效果好好又絕對無副作用.係見到大家都係貪靚一族,所以埋同大家分享.

唔同花油一定有唔同成分,所以我都好想知大家講的蜂皇漿係乜牌子呀?因為佢應該仲好過蜂蜜.
原文章由 hero 於 08-4-16 12:37 發表

可否pm 比我 thanks

子爵府

Any mami has experiece in using expired 蜂皇漿 for facial mask? Because i have a very big bottle from my 99!

Hi summerhk123,
Could you please pm the website to me.
Tx

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

是否這個網址
http://www.naturehouse.com.hk

大宅

原文章由 babysweetheart 於 08-4-17 18:15 發表
是否這個網址
http://www.naturehouse.com.hk

pls click here ↓ ↓ ↓ ↓

神仙水精華液10ml裝玫瑰果籽油10ml裝

[ 本文章最後由 3306A 於 08-4-18 00:28 編輯 ]
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

原文章由 homa. 於 08-4-13 21:55 發表

我嗰樽都係咁, 我落舖佢哋教我開咗個塞, 將佢入面有枝長條剪短啲就會易倒啲, 希望你明白我既意思啦.

我已經cut平咗個塞但都只滴很少出來
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

複式洋房

原文章由 hinlongmama 於 08-3-27 09:14 發表
其實有個formula 的,如果你有興趣,我pm給你。sales話效果比現成的paper mask仲好

可以pm個formula俾我嗎??
Thanks

大宅

monafan,
我想問下你用邊隻水份 paper mask 呀? fu 完之後係咪仲洗 5 洗再搽返 d loton 呀?

原文章由 monafan 於 08-3-8 22:16 發表
其實連磨沙都可以慳返, 我係洗完面就搽, FU完後用水洗時順便打圈 (SALES 姐姐教既) 因為佢本身有微粒, 可以有少少磨沙個效果. 之後我通常都會FU多個水份既PAPER MASK, 攪完一輪之後0個個RESULT真係好正... 係即時見 ...

子爵府

Dear hinlongmama,
可否 pm 給我?? website & formula
另外想問問, 你用過呢set產品後, 仲有無出街做 facial 呢??

大宅

hinlongmama,

我對你地推介的天然護膚好有興趣, 我剛剛落了order 買了枝精華液和玫瑰果籽油啦. 希望d皮膚可以改善下

煩請你pm條formula比我. 謝謝!

people3

----------------------------------------------------------
原文章由 hinlongmama 於 08-3-27 09:14 發表
其實有個formula 的,如果你有興趣,我pm給你。sales話效果比現成的paper mask仲好

子爵府

我尋晚買左蜂皇漿(Jusco supermarket, 蜂皇漿得一隻德國牌子既, 由$199減到$168), 買完即刻衝番屋企試用....
之前個post話可以加糖當磨沙... 因為我塊面好多粒粒&鼻又多黑頭, 所以我都加左
敷左10-min左右, 就一路洗一路磨塊面... 洗面後覺得塊面好滑(可以我磨得過火左, 俾我強力磨既地方紅紅地).. 跟住再敷埋面膜... 今朝塊面無以前咁乾... 效果okay wor

可否PM個 website & formula 俾我, 我都好想試埋... 我由10歲開始已經係Strawberry鼻, 好想試用 rosehip oil ar !!!
Billion thanks!!!

男爵府

Dear hinlongmama

可否 PM me 自製面膜的formula

thanks

別墅

原文章由 summerhk123 於 08-3-19 09:09 發表
e??
我do唔知有冇漏PM左~
如果漏左,請PM我啦~~

唔知e排係咪做多做yoga
尤其hot yoga,去左dd水腫
我發現個眼袋細左
瘦左,好開心~~

同埋我做hot yoga時揸小小 rosehip seed oil落髮尾
mo ...

我有興趣, 可否pm 網址sent to us

複式洋房

我都想知, 可以pm個formula比我嗎? 唔該晒!!

PWmama

原文章由 ilovemimiko 於 08-4-19 08:58 發表

可以pm個formula俾我嗎??
Thanks

大宅

pls pm me as well, thanks

大宅

summerhk123,

Pls pm the website to me.
thanks

大宅

Hi hinlongmama,

Please pm website and formula info to me.
Thanks so much.

大宅

原文章由 DebuPegg 於 08-4-23 12:53 發表
我尋晚買左蜂皇漿(Jusco supermarket, 蜂皇漿得一隻德國牌子既, 由$199減到$168), 買完即刻衝番屋企試用....
之前個post話可以加糖當磨沙... 因為我塊面好多粒粒&鼻又多黑頭, 所以我都加左
敷左10-min左右, 就一路 ...

Sometimes I mix the royal jelly with pearl powder for mask, skin is very smooth and also fairer.

首頁

尾頁

跳至