跳至

首頁

尾頁

複式洋房

星期六訂咗兩包大王中碼片, 同我講即晚返貨, 比哂錢等佢打比我, 星期六日都無打黎, 啱啱打去問同我講唔知幾時先有貨返!
冇貨就唔應該叫人比錢訂啦!同佢講緊電話, 佢仲唔理我掛住sales客
千祈唔好幫襯呢間黑店!!!!!!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:lovelybabyangel 的帖子

咁衰, 幫你push

男爵府

回覆:黑店 : 元朗高鷹母嬰專家

我都有中過招,之前叫我老公去買m字頭日本尿片!點知無貨,佢推介我老公買第二個版本話一樣!點知係台灣版既m字頭

大宅

回覆:黑店 : 元朗高鷹母嬰專家

哩間一睇就知專做大陸人生意。佢間嘢啲價錢牌都係大陸用個啲綠色。又一陣裝修油味。雖然merries尿片係平少少,但我成日經過都無幫襯。

複式洋房

我都比左錢訂左10包M SIZE..我都WAIT 左佢1 WEEKS 有多啦...
不過我又覺得佢同我講得岩,,,佢話,,你可以訂左先,,,一番貨就打比你過泥拎...
佢以家做緊特價.唔比錢訂番左貨人地唔會同你留起嫁KA,,同咪佢個特價又唔知做到幾時,,,萬一佢番左貨但又加左價,,,,咁就死...,如果你比左錢但你唔想等咪過去同佢換其他野囉...同咪我打過佢所有分店問過....佢全線真係無中碼買.

複式洋房

回覆 Vickyblah 的帖子

你係咪去錯左呀??我去個間全部價錢牌都係白字紙嫁WOOO..

大宅

引用:回覆 Vickyblah 的帖子你係咪去錯左呀

原帖由 chichi_yuen 於 14-10-30 發表
回覆 Vickyblah 的帖子

你係咪去錯左呀??我去個間全部價錢牌都係白字紙嫁WOOO.. ...
係白綠色呀。我無去錯。日日都經過。

複式洋房

引用:我都比左錢訂左10包M SIZE..我都WAIT 左佢1

原帖由 chichi_yuen 於 14-10-30 發表

我都比左錢訂左10包M SIZE..我都WAIT 左佢1 WEEKS 有多 ...
我係因為佢話即晚會有貨我先會比錢訂, 而我最嬲係星期一打去佢答我唔知幾時先有貨! 如果佢一早同我講唔知幾時先有貨, 我點會仲咁蠢比錢!
不過我噚日都已經攞咗貨喇, 今日仲有個負責人卓先生打黎同我道歉, 咁我都覺得佢地又唔係咁差, 起碼佢地都重視客人嘅意見, 不過下次我一定會買現貨唔會再訂, 怕怕

複式洋房

黑店仲有嘉誠商場後面間"游氏中醫"(黃色鋪)
專呃錢拖症,如果有產後腰痛千萬不要去E間,E條仆街個個有痛症都拖症呃錢,小心家人朋友中招!
我家人比佢呃過!

侯爵府

BK Milk勳章

引用:星期六訂咗兩包大王中碼片, 同我講即晚返貨

原帖由 lovelybabyangel 於 14-10-27 發表
星期六訂咗兩包大王中碼片, 同我講即晚返貨, 比哂錢等佢打比我, 星期六日都無打黎, 啱啱打去問同我講唔知幾 ...
請問係間鋪係邊

複式洋房

回覆:JoannaD 的帖子

舊果間勝利牛丸對面

大宅

D價錢牌打晒大陸字,淨係SELL大陸人

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

水車館個度囉...我見鋪就大, 不過都無嘜貨賣.....門口寫既尿片價好平, 但入到去無甘既....好心佢無貨就MEET左張紙佢, 誤導人入去囉.

首頁

尾頁

跳至