想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日夜晚7pm 用d仔驗.. 驗到有深色.. 兩支都係同一次.. 但係究竟夠唔夠深呢?.. 同埋洗唔洗晏d再驗多一次呢.. 仲有呀.. 今晚dodo定係聽日... hahaha.. 好多問題呀..真係唔好意思..

唔該哂呀..

[img][/img]

[ 本文章最後由 legocar 於 08-3-9 22:47 編輯 ]

伯爵府

可以開得工啦~~
點解我未試過驗到甘粗甘深色的

複式洋房

你d vv 會唔會好淺色家.. 因為我驗既時候, d vv都好濃好深色呀..

原文章由 天使之心02 於 08-3-9 23:02 發表
可以開得工啦~~
點解我未試過驗到甘粗甘深色的

複式洋房

唉.. 但係驗到深色都唔代表d咩.. 之前我都試過.. 但係都bingo唔到.. 所以只可以盡下人事.. 不過我都唔諗咁多啦..

天使之心02 :
仲有.. 可能我食左中藥.. 所以有深色線.. 希望幫到你啦

伯爵府

原文章由 legocar 於 08-3-9 23:55 發表
你d vv 會唔會好淺色家.. 因為我驗既時候, d vv都好濃好深色呀..

我有時用晨尿驗條線會清D,但都無甘粗呀
我都有飲中藥呀.依加等緊排卵期開工.大家努力呀 希望生到個鼠BB

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 legocar 於 08-3-9 22:44 發表
今日夜晚7pm 用d仔驗.. 驗到有深色.. 兩支都係同一次.. 但係究竟夠唔夠深呢?.. 同埋洗唔洗晏d再驗多一次呢.. 仲有呀.. 今晚dodo定係聽日... hahaha.. 好多問題呀..真係唔好意思..

唔該哂呀..

http://i228.photobuc ...

綠色紙頭果條係咪D仔黎架? 定另一隻牌子? 咁膠棒果隻係咪clearblue

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁深
可開工啦,我咁耐都無try過咁深
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

複式洋房

miffymiffy :

綠色紙頭果條係另一隻牌子嚟家... 係我表姐比我用... 而另外一條係clearblue..其實我都驚綠色紙頭果條會唔準.. 我琴晚有dodo, 我想問今晚洗唔洗再多一次呀?

複式洋房

我唔係用晨尿驗呀.. 因為好似用晨尿驗話唔多準喎, 不如你試下等d vv濃d 再驗.. 我都希望你可以快d bingo
原文章由 天使之心02 於 08-3-10 09:50 發表

我有時用晨尿驗條線會清D,但都無甘粗呀
我都有飲中藥呀.依加等緊排卵期開工.大家努力呀 希望生到個鼠BB

伯爵府

原文章由 legocar 於 08-3-10 17:39 發表
我唔係用晨尿驗呀.. 因為好似用晨尿驗話唔多準喎, 不如你試下等d vv濃d 再驗.. 我都希望你可以快d bingo

我重以為晨尿濃D會準D tim
我一日到黑飲好多野架,唔怪得啦,下次識點做啦
你 bingo左記得上來報喜!

伯爵府

原文章由 legocar 於 08-3-10 17:36 發表

綠色紙頭果條係另一隻牌子嚟家... 係我表姐比我用... 而另外一條係clearblue..其實我都驚綠色紙頭果條會唔準.. 我琴晚有dodo, 我想問今晚洗唔洗再多一次呀? ...

do多次穩陣呀.系我就連續三晚do do

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 legocar 於 08-3-10 17:36 發表

綠色紙頭果條係另一隻牌子嚟家... 係我表姐比我用... 而另外一條係clearblue..其實我都驚綠色紙頭果條會唔準.. 我琴晚有dodo, 我想問今晚洗唔洗再多一次呀? ...

尋晚 + 明晚

瑪瑙宮

原文章由 天使之心02 於 08-3-10 17:56 發表

do多次穩陣呀.系我就連續三晚do do

怕唔怕老公腳仔軟呀

伯爵府

原文章由 miffymiffy 於 08-3-10 18:15 發表

怕唔怕老公腳仔軟呀

老公好恨有個BB,距話連續1個禮拜都無所謂
但距依加作感冒呀,睇來無得生鼠BB了.

複式洋房

我剛剛覆診中醫.. 佢話今晚可以唔洗.. 不過都可以試埋(如果唔攰)hahha.. 我老公佢都話冇所謂.. 但係連續1個禮拜就太多啦.. 因為好似話d精子會唔太好.. 同埋醫師都有叫我老公係排卵前3至5日唔好dodo.. 等d精子儲存夠..
原文章由 天使之心02 於 08-3-10 20:03 發表

複式洋房

唔會家.. 你要加油呀.. 可能有意外收獲呢~~

原文章由 天使之心02 於 08-3-10 20:03 發表

首頁

尾頁

跳至