美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

眼部有油脂粒都差不多十年八年,最近連眼皮的位置都生埋 用過好多嘢都去唔到,美容師話佢哋太過根深蒂固,好難清,
但我食嘢唔係好雜,好小食高蛋白質,內臟及零食,請問有沒有高
人可賜教

大宅

我啱啱去咗医生到做laser去晒啲粒粒. 医生話呢啲係汗管瘤. 雖然而家好多焦但佢連我响眼簾都整走埋, 好開心啞. 而家等梗佢脫焦
[q

uote]原文章由 濛查查 於 08-3-10 22:40 發表
眼部有油脂粒都差不多十年八年,最近連眼皮的位置都生埋 用過好多嘢都去唔到,美容師話佢哋太過根深蒂固,好難清,
但我食嘢唔係好雜,好小食高蛋白質,內臟及零食,請問有沒有高
人可賜教 ... [/quote]
;-)

伯爵府

回覆 #1 lemonnosugar 的文章

lemonnosugar 但我睇書話做完好似d斑咁,遲d又出番!同埋始終喺眼,危險嗎? 做多少次? 價錢多少? 你現在做完效果点? Sorry !好多問題,
但我諗我都算好多! 多謝你回覆

大宅

喺啞, 医生都話會2-3年到出返. 因為係皮膚的汗管組織異常增生, 體質問題阻止唔到. 就係因為近眼所以我揾医生做. 佢先用麻醉針令眼部無知覺, 然後用激光化掉啲汗管瘤, 所以唔痛. 做完有啲灼熱但跟住都無冇嘢. 而家結梗焦約一星期會無焦喇. 我啲粒粒困擾我好耐所以就算有2-3年冇咗我都願, 至多又做多次, 因為俾我想像中唔痛. 收費方面, 3K 做一次就得喇

;-)

伯爵府

原文章由 lemonnosugar 於 08-3-12 09:11 發表
喺啞, 医生都話會2-3年到出返. 因為係皮膚的汗管組織異常增生, 體質問題阻止唔到. 就係因為近眼所以我揾医生做. 佢先用麻醉針令眼部無知覺, 然後用激光化掉啲汗管瘤, 所以唔痛. 做完有啲灼熱但跟住都無冇嘢. 而 ...

lemonnosugar
Sorry !我想請問可否PM 醫生D資料給我,勞煩

大宅

PM the info to you la. FYI - my 蕉已經脫得七七八八喇, 好開心啞, 而家有少少紅印, 我稔無晒蕉之後, 用粉底cover就ok ga la

[ 本文章最後由 lemonnosugar 於 08-3-14 10:10 編輯 ]
;-)

大宅

我都想要醫生資料呀? 可否PM埋我? Thanks!

大宅

PM the info to you.
;-)

民房

其實最重要係你d細胞要有好既營養,先至可以將d細胞更新返,咁樣先可以改善到架
fafa 笑 ^_^
[email protected]

2個禮拜減左7磅, 已經勁開心啦!!!
祝:減肥成功!!!

伯爵府

之前有member 教用蘆薈gel 可以去眼肚d 油脂粒

我好耐之前因為用了d 太油的eye product 出了好多油脂粒, 我用一隻精華狂搽, d 油脂粒真係無晒, but 我唔記得支野叫咩名tim!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

民房

原文章由 lemonnosugar 於 08-3-12 09:11 發表
喺啞, 医生都話會2-3年到出返. 因為係皮膚的汗管組織異常增生, 體質問題阻止唔到. 就係因為近眼所以我揾医生做. 佢先用麻醉針令眼部無知覺, 然後用激光化掉啲汗管瘤, 所以唔痛. 做完有啲灼熱但跟住都無冇嘢. 而 ...

我剛剛今日去睇完晒生, 原來話一直跟住我眼下果d都係叫汗管瘤, 我想問下你個醫生資料可以pm比我嗎?因為我個醫生收費好貴, 佢係$1500 - 5分鐘, 所以想睇多個醫生比較下~唔該晒~~因為今日睇完好擔心, 上網四圍搵資料都搵得唔多, 同埋有大陸網介紹大陸醫生唔駛做手術, 只係食中藥就可以, 不過係山東省.....好無奈, 如果香港有中醫都會去睇下...

禁止訪問

子爵府

hi V-Square,
我又係用了太油的eye product 出了好多油脂粒,請問精華叫什麼名字?可以話我知!

大宅

Just PM the info to you.

原文章由 mybo_bo 於 08-3-15 14:11 發表
我都想要醫生資料呀? 可否PM埋我? Thanks!
;-)

複式洋房

原文章由 lemonnosugar 於 08-3-28 15:57 發表
Just PM the info to you.

can you pm the information of doctor to me, cause i need treatment too, thanks a lot !

等待驗證會員

原文章由 lau3104 於 08-3-29 10:26 發表

can you pm the information of doctor to me, cause i need treatment too, thanks a lot !

Lau, you need the treatment too? Is there any problem on you face again?

Good luck and best wishes!

大宅

我之前試過去美容院脫眼同面d 油脂粒,$150 一粒,我眼下面個粒油脂粒都幾大粒下,不過就幾分鐘就脫甩左,脫完个位有小小紅,過左3.4日就退曬d 紅,個美容師初時話可能要整2次至脫得清,不過我脫左1次就攪掂

民房

hi lemonnosugar, sound great!
pls pm 醫生D資料 to me, thx thx~

大宅

jamjamjam and lau3104

PM the info to you la.
;-)

民房

Dear lemonnosugar ,
請你pm個醫生既info給我ah
我都給這煩了十年
加埋成幾十粒, 好慘ah
之前睇陳衍里貴到媽媽不認得
而家3000真係好值
唔該哂@

首頁

尾頁

跳至