想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:C6婆婆80幾歲,我驗左係囡...佢好失望...我

原帖由 Piggy926 於 14-10-30 發表
C6婆婆80幾歲,我驗左係囡...佢好失望...
我無能力搏三個...生囡果時,陣痛左一個星期,催生先搞掂...
99都 ...
有能力去泰國做ivf 可以擇仔女!
吾系就博排卵日or 排卵後12hr內 do
再用埋conceive plus/Preseed !
大包圍!應該幾大機會中仔(我覺得)

大宅

回覆:Mineko 的帖子

泰國...覺得唔可信. 我試下排卵日 la later on

子爵府

引用:泰國...覺得唔可信.+我試下排卵日+la+later

原帖由 Piggy926 於 14-10-30 發表
泰國...覺得唔可信. 我試下排卵日 la later on
泰國d 醫療好好ga
如果我錢多都會去泰國ivf個女 + 度假

大宅

回覆:Mineko 的帖子

Haha...怕對身體唔好,搞咁多野. 今晚C6話有d 野係整定,強求唔倒

複式洋房

回覆:有沒有什麼方法可以生女

排卵前 系咪姐系 m 完左 頭果幾日? .就理m就系 最尾就系排卵後 ?

別墅

回覆 Piggy926 的帖子

生仔好頑皮, 好激心, 兩個仔分別7歲及4歲, 唔喜歡出街, 寧願留在家看電視 ,反而絰女會陪我去街市, 主動幫我拎野.

別墅

回覆 Piggy926 的帖子

我很少食豬肉和牛肉, 只食雞肉同魚, 唔LIKE 吃酸野, 而老公餐餐一定要有肉, 唔知係咪咁, 所以兩胎都係仔.

大宅

回覆 KirryLai 的帖子

唔知係咪真。。要碌到最底... (參考參考)
http://pregestational.blogspot.tw/search/label/%E5%82%99%E5%AD%95%EF%BC%88%E5%8A%A9%E5%AD%95%E9%A3%B2%E9%A3%9F%EF%BC%89

大宅

呢個先岩 => 控制生男生女生的鹼性食物
http://pregestational.blogspot.tw/2014/03/AlkalineFoods.html

別墅

回覆 luckylong 的帖子

我冇你地咁去計排卵期, 怎樣計? 怎樣做? 教教我, 中囡機會率高嗎?
我真係好想博多個囡, 最慘係身邊所有朋友都係囡, 令我見到有D唔開心, 已經年紀三十頭, 呢一兩年再唔博冇機會喇.

珍珠宮

春季勳章 玩具勳章 畀面勳章

回覆:有沒有什麼方法可以生女?

男女唔係睇老公粒精嘅咩

大宅

Hello..同你一樣,我都是2個仔,同c6好想追多個羊女,努力中…
之前找過好多生女方法,大家可以交流下

由酸鹼度入手,而家叫c6 食緊綠藻丸,有助增加體內鹼性!

大宅

KirryLai 發表於 14-10-31 22:44
回覆 luckylong 的帖子

我冇你地咁去計排卵期, 怎樣計? 怎樣做? 教教我, 中囡機會率高嗎?
我都是剛剛開始試算排卵期,一般是下次M前14天排卵日,如想生女要排前密密do,如cycle正常,m完了就可開始密do,排卵日當天要禁慾了!

網上話有拉絲分秘代表排卵日來了,可留意下!

大宅

回覆:KirryLai 的帖子

我都30 gar la下年,身體又唔係耐勞型,要把握時間.

大宅

回覆:superainbow 的帖子

好有用,thanks

別墅

回覆 ankrock 的帖子

Thanks, 你既資料好有用呀!另想問綠藻丸邊度買到?我C6一定要有肉,如果食綠藻丸係咪可以唔使介肉?食左對身體有冇影响?

大宅

我c6現食緊既綠藻係eCosway 買架,專賣d家居用品,你上網search下屋企附近有冇分店, 另fancl 都有得買(指定門市)
我睇資料本身綠藻對身體有增強抵抗力功效,c6話食完feel去廁所好左,叫我keep住買俾佢食

男爵府

回覆:有沒有什麼方法可以生女

想要囡囡,男要酸啲: 食多啲紅肉
想要囝囝,男要\"簡\"啲: 食少肉多菜,白肉為主

男爵府

引用:想要囡囡,男要酸啲: 食多啲紅肉想要囝囝,

原帖由 KulookFung 於 14-11-01 發表
想要囡囡,男要酸啲: 食多啲紅肉
想要囝囝,男要"簡"啲: 食少肉多菜,白肉為主
我聽ge係,女要多菜少肉,男要多肉

男爵府

引用:Quote:原帖由 KulookFung 於 14-11-01 發表

原帖由 zacandlucy 於 14-11-01 發表
我聽ge係,女要多菜少肉,男要多肉
如果想要仔

首頁

尾頁

跳至