使用意見

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:Quote:lailaiha 發表於 14-10-30 09:51 唔

原帖由 小草 於 14-10-30 發表
係指版主及管理員,方便處理帖子時留言通知有關會員。
但係電腦都可以點評有公仔,但電話連點評都冇埋到時我用引用或回覆但只出公仔,會唔會收牌比你哋話我灌水㗎

未曾生我誰是我,生我之時我是誰,
長大成人方知我,合眼朦朧又是誰,
來時糊塗去時迷,空在人間走一回,
不如不來亦不去,亦無煩惱亦無悲。

禁止訪問

回覆:sharon1 的帖子

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:小草 發表於 14-10-30 09:54 係指版

原帖由 lailaiha 於 14-10-30 發表
ic
但係咪只for 呢個用途?
是,如果一般討論,我們盡量只用表情圖,跟其他會員一樣,只在有需要通知會員一些事項時才寫幾隻字。

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sharon1 發表於 14-10-30 22:08
但係電腦都可以點評有公仔,但電話連點評都冇埋到時我用引用或回覆但只出公仔,會唔會收牌比你哋 ...
唔係大量只出表情圖回覆,唔會有問題~
BK咁多種類帖子,好難唔回番幾句~

版主

gg33 發表於 14-10-30 20:31
要求回復點評功能,有一小撮人唔中意點評,但有好多人like架
唔係因為有部分會員唔鍾意點評所以作出改動,係因為收到唔少關於點評既投訴,而版主處理違規點評亦唔方便,所以改為只能用表情圖點評。

公爵府

小草 發表於 14-10-31 10:34
唔係大量只出表情圖回覆,唔會有問題~
BK咁多種類帖子,好難唔回番幾句~
...
咁但係點解手機版,bk唔畀人點評喎,因為每次回覆後,都去咗最後一頁,真係好唔方便,反而點評完仲喺同一頁嘛,我都係點評公仔啫,又唔係句子,快啲比返我呀

珍珠宮

引用:冇咗點評

原帖由 lina9316 於 14-10-30 發表
冇咗點評
x2

珍珠宮

引用:Quote:小草 發表於 14-10-31 10:34 唔係大

原帖由 sharon1 於 14-10-31 發表
咁但係點解手機版,bk唔畀人點評喎,因為每次回覆後,都去咗最後一頁,真係好唔方便,反而點評完仲喺同 ...
x2

sharon1    發表於 14-10-31 11:55

版主

引用:Quote:小草 發表於 14-10-31 10:34 唔係大

原帖由 sharon1 於 14-10-31 發表
咁但係點解手機版,bk唔畀人點評喎,因為每次回覆後,都去咗最後一頁,真係好唔方便,反而點評完仲喺同 ...
暫時會先處理網頁版問題(因新版問題較多),稍後才處理手機點評問題。

公爵府

小草 發表於 14-10-31 12:48
暫時會先處理網頁版問題(因新版問題較多),稍後才處理手機點評問題。

...
哦,原來如此,好的,我會耐心等候謝謝你

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:手機版突然冇咗點評

大宅

引用:Quote:gg33 發表於 14-10-30 20:31 要求回

原帖由 小草 於 14-10-31 發表
唔係因為有部分會員唔鍾意點評所以作出改動,係因為收到唔少關於點評既投訴,而版主處理違規點評亦唔方便, ...
你又有冇訪問過有幾多人想keep呢個功能?

首頁

尾頁

跳至