派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大家知唔知道邊度有 Keroro Cake 買呀?

複式洋房

太子貴族”, 佢地有現成嘅Keroro cake, 味道唔錯, 又或者你可以比d你自己喜歡嘅 Keroro圖片佢地, 佢都可以依照圖片幫你做到, 不過係平面蛋糕, 唔係立體蛋糕, 如果想特別d, 可以自己買set Keroro膠公仔, 叫佢地幫你放埋落蛋糕上面, 變成獨一無二的生日蛋糕啦…….

原文章由 Uran 於 08-3-11 13:37 發表
請問大家知唔知道邊度有 Keroro Cake 買呀?

大宅

有冇聯絡資料呢?

原文章由 heidilam 於 08-3-11 14:11 發表
太子”貴族”, 佢地有現成嘅Keroro cake, 味道唔錯, 又或者你可以比d你自己喜歡嘅 Keroro圖片佢地, 佢都可以依照圖片幫你做到, 不過係平面蛋糕, 唔係立體蛋糕, 如果想特別d, 可以自己買set Keroro膠公仔, 叫佢地幫你 ...

複式洋房

洗衣街同太子道交界,花墟附近唔難搵不過舗面唔係好大,太子地鐵站警署出口出,反方向直行,大約過3條馬路就到。

原文章由 Uran 於 08-3-11 15:01 發表
有冇聯絡資料呢?

大宅

謝謝﹗等我搵一搵﹗

原文章由 heidilam 於 08-3-12 12:33 發表
洗衣街同太子道交界,花墟附近,唔難搵,不過舗面唔係好大,太子地鐵站警署出口出,反方向直行,大約過3條馬路就到。

子爵府

原文章由 heidilam 於 08-3-11 14:11 發表
太子”貴族”, 佢地有現成嘅Keroro cake, 味道唔錯, 又或者你可以比d你自己喜歡嘅 Keroro圖片佢地, 佢都可以依照圖片幫你做到, 不過係平面蛋糕, 唔係立體蛋糕, 如果想特別d, 可以自己買set Keroro膠公仔, 叫佢地幫你 ...

請問貴族幾錢一磅呀?

複式洋房

平面公仔蛋糕 $170.-/磅,可選芒果, 什果或黑森林味道, 立體公仔蛋糕 $190.-/磅。
我上年幫囡囡order咗一個平面嘅keroro公仔蛋糕再加一套Keroro膠公仔比佢地幫我放係蛋糕上面, 出嚟嘅效果都好立體好特別, 起碼係獨一無二。

原文章由 Diamond 於 08-3-12 14:58 發表

請問貴族幾錢一磅呀?

子爵府

原文章由 heidilam 於 08-3-12 17:50 發表
平面公仔蛋糕 $170.-/磅,可選芒果, 什果或黑森林味道, 立體公仔蛋糕 $190.-/磅。
我上年幫囡囡order咗一個平面嘅keroro公仔蛋糕再加一套Keroro膠公仔比佢地幫我放係蛋糕上面, 出嚟嘅效果都好立體好特別, 起碼係獨一無 ...

唔咳

大宅

原文章由 heidilam 於 08-3-12 17:50 發表
我上年幫囡囡order咗一個平面嘅keroro公仔蛋糕再加一套Keroro膠公仔比佢地幫我放係蛋糕上面, 出嚟嘅效果都好立體好特別, 起碼係獨一無 ...

HI:我對仔今個月生日,我想訂個蛋糕比佢地,請問keroro立體公仔係邊到買?and孖寶兄弟立體公仔有無?

複式洋房

唔好意思, 遲咗覆你。
我只知太子貴族會做立體公仔蛋糕, 因為佢地有show D 立體小公主蛋糕出嚟, 但佢地會做乜嘢立體公仔, 我就唔知道, 不過你可以打電話去問吓先。
太子貴族餅店電話: 23929399

原文章由 samuelsixleung 於 08-3-14 20:55 發表

HI:我對仔今個月生日,我想訂個蛋糕比佢地,請問keroro立體公仔係邊到買?and孖寶兄弟立體公仔有無?

大宅

原文章由 heidilam 於 08-3-15 09:48 發表
唔好意思, 遲咗覆你。
我只知太子貴族會做立體公仔蛋糕, 因為佢地有show D 立體小公主蛋糕出嚟, 但佢地會做乜嘢立體公仔, 我就唔知道, 不過你可以打電話去問吓先。
太子貴族餅店電話: 23929399

...

唔該晒! 我今日同老公去訂咗個孖寶兄弟蛋糕.....

複式洋房

唔洗客氣,希望你對仔仔會喜歡個蛋糕。

原文章由 samuelsixleung 於 08-3-17 19:46 發表

唔該晒! 我今日同老公去訂咗個孖寶兄弟蛋糕.....

首頁

尾頁

跳至