自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

SabrinaR 發表於 14-10-30 00:02
睇慣滋味行果兩個韓妹,再睇返呢套......呢套兩個主持食相好嘔心
Even 滋味行 is also very boring!!!

papagirl    發表於 14-10-30 17:37

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 花生油子 於 14-10-29 發表咩

原帖由 霜霜 於 14-10-30 發表
agree
呢個節目

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:女主持個樣好似欠打咁。

原帖由 sueyee 於 14-10-29 發表
女主持個樣好似欠打咁。
冇咁嚴重卦?

水晶宮

Anpanmama 發表於 14-10-30 00:43
Even 滋味行 is also very boring!!!
係....成日飯呀, 飯呀......好似餓咗幾年咁....

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

SabrinaR 發表於 14-10-30 00:38
我老公一邊睇一邊話佢好樣衰......
我老公話未見過做飲食節目既主持, 可以食咩飲咩都喊咁既口...
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

伯爵府

我淨係覺得佢地好刷得,仲要刷完都咁瘦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

霜霜 發表於 14-10-30 00:09
agree
講緊一個飲食節目呀~霜霜~
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

珍珠宮

引用:有次男主持對落張枱仲有包煙喺度

原帖由 louisamamami 於 14-10-29 發表
有次男主持對落張枱仲有包煙喺度
我都見到!

珍珠宮

回覆:tvb 唔該唔好播 x fun 吃貨俱樂部

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

滋味行2個女主持可以食好多好多飯!!!

男爵府

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

個女主持睇到想打把佢嘆

禁止訪問

伯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

ronnieieong 發表於 14-10-29 23:30
呢套喺台灣節目來的

大陸呀...我覺得似2個土豪未見過世面, 出去食野咁....唔只女既樣衰, 男既都好seven

伯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

滋味行我又覺得好ok喎...可能我祟韓呱....

子爵府

回覆:tvb 唔該唔好播 x fun 吃貨俱樂部

嘩,未睇過, 見到更加唔想睇, 有時睇旅遊節目係止下旅行癮, 但咁既質素 免了

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

引用:Quote:SabrinaR 發表於 14-10-30 00:38 我

原帖由 大少拉 於 14-10-30 發表
我老公話未見過做飲食節目既主持, 可以食咩飲咩都喊咁既口...
少拉,我矛睇

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

引用:Quote:原帖由 霜霜 於 14-10-30 發表agree

原帖由 bibi2013 於 14-10-30 發表
呢個節目
條女真又幾樣,咩人尼?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

講到咁可怕

好彩未睇過,乜黎架

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

開頭睇標題個節目名,都未知係講邊個節目,但睇睇下D留言,腦海就出現左兩個人樣,之後再睇落去,發現真係講果兩位主持,原來大眾既口味都幾似,兩位真係好土!~

大宅

我未見過咁醜樣加無觀眾緣主持,
呢種土豪味真係唔啱香港播!

首頁

尾頁

跳至