跳至

首頁

尾頁

大宅

這個月尾會搬進黃埔花園,唔知各位媽媽可以幫忙嗎?
1)想租車位,Agent話大約2K+左右,有提供嗎?
2)想幫仔仔搵補習,不是太熟識這區,1個3年級及1個5年級,有提供嗎?上門補都得架。
3)因2個仔仔都返晒全日學,想唔用現在的工人(反正她不太好),但因自己都要返工,想請Part-time做他們放學後至我放工返來的2-3hours,清潔下及煮晚飯,不知有無好介紹尼?

Tks.

複式洋房

1. 我估2k唔得啦, 黃埔一期隔離的仁孚都要$1800 (無記錯的話), 我早排睇過黃埔的車位, 大部分都要2.5k above la.

2. 你仔仔補咩科呀. 我小朋友專補英文, 有個讀大學的哥哥來補,不過唔知老師的時間夾唔夾, 他好似都就畢業了.

3. 我都有請工人, 但鐘點工人就唔清楚喇, 不過我見我樓下有人請個中國鐘點,好似都幾好.

原文章由 AS-Ma-Ma 於 08-3-11 23:51 發表
這個月尾會搬進黃埔花園,唔知各位媽媽可以幫忙嗎?
1)想租車位,Agent話大約2K+左右,有提供嗎?
2)想幫仔仔搵補習,不是太熟識這區,1個3年級及1個5年級,有提供嗎?上門補都得架。
3)因2個仔仔都返晒全日學,想唔用現在的工人(反正她不太 ...

別墅

月尾會搬進黃埔,請幫忙 - 新搬去黃埔

我都係新搬去黃埔, 搵補習姐姐
你一個星期補幾多日?
我識既都係教緊書, 要放學夜晚時間補, 要referral, PM我

[ 本文章最後由 jwebby 於 08-8-4 23:58 編輯 ]

子爵府

How much for the taxi fare from 黃埔 to YMCA (TST)?

首頁

尾頁

跳至