夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

如果c6電話set password而唔俾你知,你會點諗呀?我有問過點解唔俾得我知,佢話有個全男班既朋友group會講秘密,唔想我知人地d秘密!

伯爵府

我c6 set左指紋
數字密碼都無比我
我覺得無問題

男爵府

理想師奶仔 發表於 14-10-31 09:57
如果c6電話set password而唔俾你知,你會點諗呀?我有問過點解唔俾得我知,佢話有個全男班既朋友group會講 ...
係不嬲都有SET, 定係突然近排先SET架?

珍珠宮

每個人都有佢既私隱.....我覺得冇問題噃.

如果佢剛剛先set既...佢既理由都ok既...
唔放心既..再觀察下囉.
但兩人相處最緊要亙相信任

侯爵府

回覆:電話set password

無理過佢任何私隱上既事,一樣,佢都唔理我,公平。

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

引用:Quote:理想師奶仔 發表於 14-10-31 09:57

原帖由 AJIM 於 14-10-31 發表
係不嬲都有SET, 定係突然近排先SET架?
之前都有set,我諗住佢係返工可能唔想俾同事睇電話內容,同埋我冇check佢電話既習慣,所以一向冇問,但近日我想借佢電話用,就問佢電話password係咩,佢就咁答我!

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

引用:每個人都有佢既私隱.....我覺得冇問題噃.如

原帖由 lovelykitty 於 14-10-31 發表
每個人都有佢既私隱.....我覺得冇問題噃.

如果佢剛剛先set既...佢既理由都ok既...
我就係覺得如果信任對方又點解唔肯俾password我呢?

珍珠宮

理想師奶仔 發表於 14-10-31 10:52
我就係覺得如果信任對方又點解唔肯俾password我呢?
既然信...點解要password呢???比個password你又如何呢??
如果佢係有女人既,..見到你之前del哂d msg,
又同個女人夾好呢d時間唔好send野比佢...有幾難呢?
冇咩比你睇到係唔係就放心信佢呢?

男爵府

理想師奶仔 發表於 14-10-31 10:51
之前都有set,我諗住佢係返工可能唔想俾同事睇電話內容,同埋我冇check佢電話既習慣,所以一向冇問,但近日 ...
如果不嬲都有SET, 咁已經成為一種習慣, 要改唔係單單話信唔信任的問題, 而係佢點睇手機裏面D資料係咪私隱的問題。
即係講得例子, 就算係夫妻, 都唔可以未經同意拎對方的日記來睇一樣啦。

男爵府

我C6都轉咗做指紋..一向大家password都係公開俾對方知,但而家佢無啦啦轉,我都覺得怪

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

引用:Quote:理想師奶仔 發表於 14-10-31 10:52

原帖由 lovelykitty 於 14-10-31 發表
既然信...點解要password呢???比個password你又如何呢??
如果佢係有女人既,..見到你之前del哂d msg,
又同 ...
明白

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

引用:我C6都轉咗做指紋..一向大家password都係公

原帖由 BabyFungT 於 14-10-31 發表
我C6都轉咗做指紋..一向大家password都係公開俾對方知,但而家佢無啦啦轉,我都覺得怪

...
你c6係咪因為呢個係新功能有新鮮感,所以先轉?我個c6唔係新功能既password

公爵府

我都覺得呢個唔系咩大問題呀,兩公婆有各自既隱私都幾好架,如果你確實接受唔倒,妳咪直接同佢講出妳自己既霖法嘍

大宅

回覆:理想師奶仔 的帖子

我幫佢set password ga ,佢又無所謂,其實從來我都唔會睇佢電話,大家講個信字

男爵府

我C6前兩日突然轉左新密碼,我問距轉左咩密碼,距又系唔講俾我知。

男爵府

我係電話白痴,想問iphone5s有無呢個function架?佢以前用5s無用指紋。剛買iphone6頭一星期都無用指紋,係突然有一日我發現轉咗

大宅

佢個password一向都知,指紋佢主動叫我俾一隻手指佢set,但我甚少睇,因為全部都係同工作有關 ,無野睇

大宅

我都覺得人人都有私穩, 唔比都無所謂.

BTW, 有時响電話度set 到可以check 到公司email, 為保安問題, 係一定要set password, 唔set 唔得.

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我c6轉咗電話後用finger print,捉我隻手scan咗兩隻手指,password亦有俾我

男爵府

理想師奶仔 發表於 14-10-31 09:57
如果c6電話set password而唔俾你知,你會點諗呀?我有問過點解唔俾得我知,佢話有個全男班既朋友group會講 ...

如果我係你
我會同佢講我冇興趣知你講GE所謂秘密
但如果有一日我要知
你set password都唔會阻到我

首頁

尾頁

跳至