跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

原來後備都有分,我bb系no.97,可惜佢唔很爬,我已經出動2部電話&飽飽一袋,都無用,反而對隔離的玩具有興趣

男爵府

我係91號,同你一樣都係後備!!!
唉~我仔都唔點爬....
但我掛住引個仔行攪到自己露曬底
真係好醜
我諗個個企係前排既家長都掛住望自己小朋友
唔會留意我掛

大宅

Me 2.... 失禮O西!!!
我BB系no.19, 佢Also唔很爬 and 對隔離的玩具有興趣...

Someone 偷吃了her香蕉比賽..........if not, she will able to finish the game!!!

原文章由 wlittlepig 於 08-3-25 00:07 發表
原來後備都有分,我bb系no.97,可惜佢唔很爬,我已經出動2部電話&飽飽一袋,都無用,反而對隔離的玩具有興趣

大宅

My BB No. is 92, 佢坐左係度又唔爬 , 不過當攞個經驗..........又答中問題又抽到獎, hehe

大宅

Jackie, 唉.....我同你一樣露晒底呀, 成段movie都影到我條老底,好肉酸呀, 重比c6罵, 本黎諗住post出黎比大家睇下小瑜個傻樣, 恕我唔能夠獻籌喇~~

我出動屋企個電話, 成盒紙巾, 小瑜都無動於中, 原地踏步, 淨係掛住望隔離線果隻狗仔咋!

重有, 大會漏左比証書我呀, 好嬲, 個friend話係禮物包入面, 我搵過無wor, 有無攪錯!!

issac 媽你耐心等侯, 我呢幾日會send番段眼訓issac同baba既movie比你~~

你地倦唔倦呀, 我好倦呀, 真係玩一次就夠了

[ 本文章最後由 phoebe37 於 08-3-25 10:08 編輯 ]

大宅

phoebe, 我成段movie都同你一樣, 不過唔係影到我露底, 而係影到第二個mami, so費事啦....

唔該嗮你 幫我拍movie, 我發緊夢 都唔知亞b中獎, c6自己跑上去.

我勁倦, 隻腳好似唔係自己

原文章由 phoebe37 於 08-3-25 10:06 發表
Jackie, 唉.....我同你一樣露晒底呀, 成段movie都影到我條老底,好肉酸呀, 重比c6罵, 本黎諗住post出黎比大家睇下小瑜個傻樣, 恕我唔能夠獻籌喇~~

我出動屋企個電話, 成盒紙巾, 小瑜都無動於中, 原地踏 ...

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

露底不緊張啦, 那些人掛著看bb, 唔會留意的.
sorry 我答dad 的, 我是0706媽咪, 昨天都有參加比賽, 34號, 仔仔都叻叻, 得第二名 (細b組), 初初以為9個月是大b組, 都冇嘜信心, 去到工作人員說9個月是細b組.
獎品就今次hallmark 都不錯呀, 嘻嘻有$600hallmark現金卷及二件body短袖底衫.

剛剛上次Jusco康怡的爬行比賽, 仔仔都有參加, 又是得第二, 獎品都o.k. 呀.有本12x12吋硬厚皮disney歌書,一些濕紙巾及Johnson/吉之島的bb用品之類.

不過獎品都不是太重要, 最開心是那個過程, 好攪笑, 有些bb爬兩下, 站起來行, 有些媽咪連家中的電腦keyboard都帶了出來引bb, 而很多bb的造型都很得意呀.

大宅

恭喜晒喎, 你bb好叻叻, post張相出黎睇下
你用咩引bb架?

原文章由 babydoris 於 08-3-25 10:36 發表
sorry 我答dad 的, 我是0706媽咪, 昨天都有參加比賽, 34號, 仔仔都叻叻, 得第二名 (細b組), 初初以為9個月是大b組, 都冇嘜信心, 去到工作人員說9個月是細b組. ...

大宅

嘩原來咁多0705bb參加咗, 早知我又去啦. 因為剛搬屋, c6又驚流感, 所以抽到都冇去到.
原文章由 phoebe37 於 08-3-25 10:43 發表
恭喜晒喎, 你bb好叻叻, post張相出黎睇下
你用咩引bb架?

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 爸B勳章

嘩你囝囝好叻叻

我個Aidan仔係39號, 又係起初比其他嘢吸引咗, 起步好慢, 但中段發力, 我見佢係個組爬第一, 但都入唔到圍, 場面又混亂到影唔到video, 我唔制呀

我都無抽獎就走咗去飲下午茶囉!

原文章由 babydoris 於 08-3-25 10:36 發表
sorry 我答dad 的, 我是0706媽咪, 昨天都有參加比賽, 34號, 仔仔都叻叻, 得第二名 (細b組), 初初以為9個月是大b組, 都冇嘜信心, 去到工作人員說9個月是細b組. ...

大宅

我個bb no. 66,又係唔肯爬,平時萬試萬靈既手指餅竟然失效,淨係坐係度"mark"大個口等食,真失禮!

原文章由 phoebe37 於 08-3-25 10:06 發表

我出動屋企個電話, 成盒紙巾, 小瑜都無動於中, 原地踏 ...

男爵府

BABYDOIRS你係拎咩獎呀?有600蚊coupon
我尋日帶左zero可樂樽同埋膠袋引小朋友爬,
佢都唔so我,平時係屋企見到好high架!

你地有無留意大b組造型第一名個baby呀?
佢個復活蛋好好好可愛呀,勁cute!
原本想問佢可唔可以影相,但好似好怪咁...
所以都無影到

別墅

eee... my bb no. 68 wor

原文章由 hellolobaby 於 08-3-25 11:21 發表
我個bb no. 66,又係唔肯爬,平時萬試萬靈既手指餅竟然失效,淨係坐係度"mark"大個口等食,真失禮!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

Dear all

有小小心得是, bb一定要夠精神及唔好肚餓, 另我bb很貪新鮮但慢熱, 所以我會預備一些他未見過的新玩具, 一開始, 他會停下看看那新東西先, 過幾秒他才發力爬去追. 他起步會慢些, 上兩次第一名的bb一開始就發力, 真的冇計. 不過, 真的是志在參與, 玩玩拍拍照, 留個紀念. 仔仔爬第二名有 $600 Hallmark 現金卷, 如第一名是$1,000 Hallmark 現金卷

**其實我上次經驗, 是覺得bb看見別人的新玩具就不理平時自己喜歡的東西. 而爬去左右的.

大宅

Haha,我記得,你的BB很可愛,好似你抽到獎喎!

原文章由 robbi 於 08-3-25 12:40 發表

大宅

Our classmates Aidan好叻叻 r.......always get no1....
same same r..........我成段movie影唔到 BB

My BB's Fans 團 (papa, grandma, E pauls) was upsad about BB 唔很爬 and not even finish the game. After finish her around 就走咗去飲下午茶囉!

As I wanna to get that 出席 cert., therefore I didn't stay for 下午茶 and bring BB back to 場. so lucky......We get a lucky price but papa is not there to take photos for us ......

Big to Issca mama help us take photos for us....

原文章由 blackgirl 於 08-3-25 11:17 發表
嘩你囝囝好叻叻

我個Aidan仔係39號, 又係起初比其他嘢吸引咗, 起步好慢, 但中段發力, 我見佢係個組爬第一, 但都入唔到圍, 場面又混亂到影唔到video, 我唔制呀

我都無抽獎就走咗去飲下午茶囉!
...

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 爸B勳章

Did you get back the cetificate? I don't know there is a cert until some mami said so in this message box. I will call Hallmark to get back the cert later.

You are so lucky to get the lucky draw, what is the prize?

原文章由 yatyat21 於 08-3-26 08:48 發表
Our classmates Aidan好叻叻 r.......always get no1....
same same r..........我成段movie影唔到 BB

My BB's Fans 團 (papa, grandma, E pauls) was upsad about BB 唔很爬 and not even finish the ga ...

別墅

We also win Lucky draw ....
if u want to have the photo, u can PM me your e-mail address.

原文章由 yatyat21 於 08-3-26 08:48 發表

My BB's Fans 團 (papa, grandma, E pauls) was upsad about BB 唔很爬 and not even finish the ga ...

複式洋房

My baby # 63... 一路爬一路喊o個個就係佢... mouth:

原文章由 robbi 於 08-3-25 12:40 發表

大宅

I also win the lucky draw, my no. 92

原文章由 robbi 於 08-3-26 09:32 發表
We also win Lucky draw ....
if u want to have the photo, u can PM me your e-mail address.

首頁

尾頁

跳至