跳至

首頁

尾頁

民房

其實....有幾多bb未識行,因bb岩岩13个月幾日,有好多人話一歲前或滿一歲會識,個個問我点解佢唔識,好似bb有間問題又或者係我唔識教,好唔開心,好憂心.:-( :-(

複式洋房

我BB呢個月22號就十三個月, 而家都係未識自己行, 只係捉住佢手仔至識行咋, 唔駛擔心喎, 男仔學行同學講野都係比較遲D嫁,
我D姪仔大多數成十四十五個月至識行喎...

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我個女只係扶住野或捉住我隻手先夠膽行, 我又無擔心過喎, 反正佢遲早都會識, 唔好咁緊張啦.

洋房

B仔都係岩岩識行冇耐.

珊瑚宮

好媽媽勳章

原文章由 jeje 於 08-3-12 18:06 發表
我個女只係扶住野或捉住我隻手先夠膽行, 我又無擔心過喎, 反正佢遲早都會識, 唔好咁緊張啦.

ha ha , yes me 2

大宅

回覆 #1 andy1969629 的文章

我個仔仔22號出世仍未識行 ,只

可扶住野打橫行 。唔好太擔心啦:kis

syou: ,只要佢在歲半前識行便可:excite

d: 。

複式洋房

原文章由 andy1969629 於 08-3-12 14:05 發表
其實....有幾多bb未識行,因bb岩岩13个月幾日,有好多人話一歲前或滿一歲會識,個個問我点解佢唔識,好似bb有間問題又或者係我唔識教,好唔開心,好憂心.:-( :-( ...

我個BB13號出世架,佢到宜家都仲未識行,連企都未企得穩,不過有好多人同我講話唔洗驚,遲D識行仲會好D喎.

大宅

我bb 係2號出世都未識自己放手行啦... 遲早都會識既, 唔駛擔心喎! 唔駛理其他人點講啦, 最緊要bb 健康咪得囉, 唔會有 人唔識行卦...

原文章由 andy1969629 於 08-3-12 14:05 發表
其實....有幾多bb未識行,因bb岩岩13个月幾日,有好多人話一歲前或滿一歲會識,個個問我点解佢唔識,好似bb有間問題又或者係我唔識教,好唔開心,好憂心.:-( :-( ...
當你見到天上星星,可有想起哥哥...

珍珠宮

畀面勳章

我唔怕喎,bb 仲有一日會識行,看早與遲

別墅

不用擔心個個小朋友成長speed都吾同, 無得比較, 健康院護士話18個月都吾識行才有問題. 我個仔半個月前行得好差, 但經過婆婆日日帶他行公園和行樓梯, 一個week 就進步了好多, 再多一個week的training, 現在己不用付已可以行都好遠, 我個仔識行後都吾知幾開心.. 你比d 心機多點同他行街街好快就得呢.

大宅

亞b只係驚你辛苦,所以唔行住啫,佢識行,亞媽就無好日子過啦
我個大少只係拖住或者扶住嘢先識行,其實佢行到(之前做物理治療佢可以放手行到五步),不過佢懶啫,但係而家都可以攪到間屋好似廢墟咁,如果可以自己周屋走,真係不得了

子爵府

我囝囝連放手企都未識.

扶野行, 只係間中.
佢好似唔多願意企/ 行, 一扶佢佢就叫晒, 要坐返低.

複式洋房

原文章由 miumiuokla 於 08-3-12 21:56 發表
我個仔仔22號出世仍未識行 ,只

可扶住野打橫行 。唔好太擔心啦:kis

syou: ,只要佢在歲半前識行便可:excite

d: 。

HELLO Miumiuokla, 我個囝囝同你囝囝都係2月22號出世喎 !

大宅

我BB都未識行,企都未穩。。。。

大宅

Me too..
我個囝囝都係2月22號出世

原文章由 tammyip0723 於 08-3-13 10:13 發表

HELLO Miumiuokla, 我個囝囝同你囝囝都係2月22號出世喎 !

民房

多謝各位回應,希望大家繼續努力,加油.

複式洋房

原文章由 May媽媽 於 08-3-13 13:07 發表
Me too..
我個囝囝都係2月22號出世

HELLO Miumiuokla & May :
你地囝囝同我囝囝都係2月22號出世,
咁你地BB係邊間醫院出世呀 ?
我BB就係浸會既 !

別墅

冇錯, 遲早一定會識行, so我都唔擔心, d人點講唔使理, 最緊要bb健康, 食得瞓得

原文章由 jeje 於 08-3-12 18:06 發表

禁止訪問

複式洋房

我個囝都系未識行啊,扶住嘢就行來行去,但系放手始終唔敢,連企都唔敢放手啊.D親戚朋友成日都問識行未,好似好意外BB仲未識行咁.其實各個BB發展唔同,我從來都唔擔心佢唔識行.

首頁

尾頁

跳至