跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我個b剩係轉到上半身, 唔知係咪下身太重?
所以未成功!

複式洋房

我呀B都係咁, 他種有5天就五個月大啦, 真的有小小擔心.

原文章由 lkfamily 於 08-3-26 15:11 發表
我有朝早起身,見到呀B對腳好似鯨魚咁拍吓拍吓(因穿住睡袋),勁攪笑,跟住之後幾日都係咁,我仲以為是他貪玩,原來可能是他想學反身。
Hello!! 我叫軍耀,我是在11月3日出生,現在已經六個月啦!

男爵府

我個細仔依家上半身轉到一半, 但係下身未得....有時我會幫佢攪掂, 等佢feel下係點樣......

我諗好快就會見到佢轉到身, 到時反而會睇實佢添.....

大宅

我亞女上星期六突然識轉身, 佢現在4M3W. 不"黃"我每晚放工後幫佢練習. 不過佢須然識轉身,但比較lazy, 要人叫 "Turn" 先轉, 淨係識叫人抱. 我之前見有啲朋友嗰bb, 一學識轉身就不停轉.

大宅

我個囡岩岩 4 個月時已成功反身 la
而家好興反完再反, 反完再反, 有次跌左落床.... 所以真係要 24 小時睇實...

別墅

原文章由 dearest 於 08-4-1 00:21 發表
我個囡岩岩 4 個月時已成功反身 la
而家好興反完再反, 反完再反, 有次跌左落床.... 所以真係要 24 小時睇實...

你就好啦,我個仔係22號出世既,但到而家都未反到呀...

別墅

原文章由 Mybb-TinaKwong 於 08-3-31 13:44 發表
我亞女上星期六突然識轉身, 佢現在4M3W. 不"黃"我每晚放工後幫佢練習. 不過佢須然識轉身,但比較lazy, 要人叫 "Turn" 先轉, 淨係識叫人抱. 我之前見有啲朋友嗰bb, 一學識轉身就不停轉. ...

我想問點幫佢練習呀?我都想我個仔快d學到反身呀~~

別墅

原文章由 okmangel 於 08-3-27 12:22 發表
我個b剩係轉到上半身, 唔知係咪下身太重?
所以未成功!

我個仔都係得上半身後到...唉...下半身試左好耐都未得呀...都唔知幾時先成功喇,好多人又話我知快,但快到而家都仲未得...

別墅

有冇方法可以快d轉嫁??

[ 本文章最後由 kaden_wong 於 08-4-5 04:25 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至