嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

去淘寶買依2套敎材, 同買正版有什麼分別? (淘寶買十分一價錢都唔洗)

別墅

回覆:HELLOKITTYJOYCE 的帖子

我都想知!

別墅

WANT X3 THX

大宅

我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章

我都想知 X 4, 謝謝!

別墅

正版有人會跟進

大宅

回覆:hasaki 的帖子

無論教材,輔助玩具,售後使用跟進等等都完全唔一樣!我用緊正版,一分價錢一分貨!

大宅

引用:無論教材,輔助玩具,售後使用跟進等等都完全

原帖由 TJ05 於 14-11-10 發表
無論教材,輔助玩具,售後使用跟進等等都完全唔一樣!我用緊正版,一分價錢一分貨!

...
同意

正版你會知點用,翻版買番來唔識用咁有咩用?

複式洋房

我諗緊買正版自己教小朋友好D或去有OXFORD D 中心好??

伯爵府

回覆:買Oxford 定 迪士尼 敎材好

淘寶版聽聞會串錯字

禁止訪問

禁止訪問

大宅

引用:+去淘寶買依2套敎材,+同買正版有什麼分別?+

原帖由 HELLOKITTYJOYCE 於 14-10-31 發表
去淘寶買依2套敎材, 同買正版有什麼分別? (淘寶買十分一價錢都唔洗)
重點是有連貫性。如果淘寶一part part咁買,小朋友就算認得個字點讀,都未必知點解,跟住耐無practice就好快唔記得曬。

別墅

淘寶係平好多,但錯就變左教壞人

大宅

回覆:買Oxford 定 迪士尼 敎材好

我在淘宝買過dwe. 因為3、不是正版,所以沒有卡機,也沒有點讀筆,沒有人follow up 同教點用,只有書, 同DVD 和mp3. 所以最後都是買了正版。因為有顧問follow. 有每一星期的電話美語,可以上他們的 playgroup. 貨品一個月可以換20樣野,我兩個小朋友5歲2歲都用得好好。

大宅

回覆:masunko 的帖子

淘寶有點讀筆,仲本本書都點得勁過正版
但無卡機

頭一年建議淘來試下

覺得能堅持教才買正。因為好多家長被其他教材吸引後無心機長用一set dwe

大宅

回覆:買Oxford 定 迪士尼 敎材好? 有冇人在淘寶買了依2套敎材?

淘寶dwe有生字和公仔不符,所以家長要從旁指導。但出現不多。約3%

1000 vs 40000 我認為值得買來試玩

支筆可以錄音添

複式洋房

回覆 masunko 的帖子

效果點樣?可否講黎聽下?你覺得個agent緊要嗎?

大宅

回覆 HELLOKITTYJOYCE 的帖子

Oxford會好啲佢係英语迪士尼係美語

大宅

kinzaghi 發表於 15-3-13 23:26
回覆 masunko 的帖子

效果點樣?可否講黎聽下?你覺得個agent緊要嗎?
效果十分好,我個女(現在5歲)用左大約5個月,識左不少生字。
個agent是十分重要的,因為好的agent 會教你在不同的時間點樣用。個 agent 都幫左我唔少。
現在個女都有上 DWE 的playgroup,差不多三個月了。我打算,下一季都比佢上。
一個老師對5個小朋友。我覺得 ok. $220 per hour.

大宅

回覆:masunko 的帖子

正版仲有step by step dvd
要有恆心既家長可以買一套,不過最好搵人介紹agent, 因為成日聽到負面評語主要係衰在agent度

首頁

尾頁

跳至