跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下Playtex 可唔可以用avent 既奶咀a?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

應該唔得! Avent咀配唔到其它樽的~

複式洋房

唔駛配奶咀0家. 只要你個樽係粗0既就OK啦, 因為幼樽好難套. 你只要買Playtex0既奶袋就可以0勒. 用果陣你先將奶袋擺入個樽度, 袋邊反出0黎係奶樽口度, 跟住加水加奶粉, 將奶樽蓋蓋好, 搖勻個奶粉就OK0勒. 有時如果我去成日街, 阿B要食2餐奶0既話, 我都會用奶袋, 食完用熱水沖沖個奶咀就OK0勒.

大宅

唔該哂...
不過只係用熱水滾一滾滾個奶咀怕唔怕呢..
本來想買多2個奶咀.. 不過怕side 錢a..

原文章由 可愛小B 於 08-3-14 11:45 發表
唔駛配奶咀0家. 只要你個樽係粗0既就OK啦, 因為幼樽好難套. 你只要買Playtex0既奶袋就可以0勒. 用果陣你先將奶袋擺入個樽度, 袋邊反出0黎係奶樽口度, 跟住加水加奶粉, 將奶樽蓋蓋好, 搖勻個奶粉就OK0勒. 有時如果我 ...

複式洋房

如果你只係去一日街食2次奶. 用熱水沖一沖個奶咀0既出面同入面就ok0勒. 但如果你去旅行幾日0既話, 就返到酒店用清水澈底0既洗一洗, 再用熱水浸一浸就冇問題0家啦. 就算你買Playtex0既奶樽, 佢都係只有一個奶咀. 如果你都係唔多放心0既話就帶一個你依家用緊0既粗奶樽同2個奶咀就好夠0家啦.

大宅

唔該哂...
原文章由 可愛小B 於 08-3-15 09:58 發表
如果你只係去一日街食2次奶. 用熱水沖一沖個奶咀0既出面同入面就ok0勒. 但如果你去旅行幾日0既話, 就返到酒店用清水澈底0既洗一洗, 再用熱水浸一浸就冇問題0家啦. 就算你買Playtex0既奶樽, 佢都係只有一個奶咀. 如果 ...

首頁

尾頁

跳至