自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

一家三口 (2大1小)
一星期開4~5代洗衣機,煮5日晚飯
每季都係九十幾蚊 ~~

(p.s. 我住私樓的)

點解有 d 800幾、900幾咁貴
尋日新聞都有報,真係 check 下水錶好喎

珊瑚宮

好媽媽勳章

3 大 2 小 , 每日洗 2 機 , 1 星期煮 3-4 次飯, $3XX ~

男爵府

2大人+1小=$250(今期)

水晶宮

一家3口+maid, 每季最少$8XX

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

男爵府

一家三口,每日洗1-2機衫,每季$3xx

大宅

介唔介意講下你地交幾$$水費ga??

一家三口 兩大1小(每季三佰幾)我都唔知點解咁貴?重唔係日日洗衫煲湯

男爵府

我一家四口,
唔煮飯
仲要之前裝修o左6個月

今期單成4百幾

我尋日打去問,
佢叫我自己睇表,
如果唔係叫我寫信去要求check錶.

原文章由 vic-wing 於 08-3-15 02:08 發表
一家三口,每日洗1-2機衫,每季$3xx

子爵府

原文章由 小妹媽媽 於 08-3-14 20:41 發表
私人住宅D水費貴D架麻
我一家4口就$180

我只係兩公婆,一個星期洗3機衫,一季要$140.00 
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

男爵府

2 大 1 小 
上期 $2xx
今期 $1xx

大宅

係la......都唔知點解會咁貴......
我昨天同老公講有d媽咪都好貴,老公就話咁我地可能都係正常.....(自己安慰自己)
~I Love U~

禁止訪問

男爵府

2大1小..$200

大宅

我一家4口(2大1小 +工人)..每季$800-$900, ???!!!

未有BB+工人 約$200

大宅

2家8口...每季大約$750
GLITTER WORDS INTRUCTIONS
» Click inside the textbox then hold Ctrl on your keyboard and press the A key. Next hold Ctrl and press C. On your blog, myspace, personal page, or profile hold Ctrl then press V and add the playboy graphics where you want it to appear on your page.

Results:

大宅

原文章由 ABTreasures 於 08-3-15 03:24 PM 發表
我一家4口(2大1小 +工人)..每季$800-$900, ???!!!

未有BB+工人 約$200

有左工人用咁多水 ,
你個工人可能成日長開水喉,唔慳住用.

就算生左bb都唔會用得咁多,差成3-4倍.就算洗bb仔野都唔會差咁遠.
GLITTER WORDS INTRUCTIONS
» Click inside the textbox then hold Ctrl on your keyboard and press the A key. Next hold Ctrl and press C. On your blog, myspace, personal page, or profile hold Ctrl then press V and add the playboy graphics where you want it to appear on your page.

Results:

大宅

2大2細 每期大約$100
我係驅魔人媽媽

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

2 adult, 2 child + 1 maid
$2XX

男爵府

我想問吓你屋企幾多人?我屋企 2600 水費

原文章由 echoo 於 08-3-14 20:11 發表
$3000 三層村屋

DAY 1: 3.37KG,DAY 4: 3.35KG,DAY 5: 3.47KG,
DAY 8: 3.52KG,DAY 16:3.81KG,DAY 38:5.11KG,DAY 42:5.5KG,day 44: 5.86kg,2M4D 6.69KG,

水晶宮

我一家4口(2大1小 +工人)..每季$600-700

首頁

尾頁

跳至