美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

好媽媽勳章

有冇人食過Reductil 諾美婷減肥藥??

大宅

好媽媽勳章

回覆 #1 ho528man 的文章

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

我食過,真係吾想食 野/好快飽,但初期(大約1星期)會吾舒服,會有心跳好勁的感覺,之後會好d,但真係減到肥

伯爵府

walk-in係藥房買唔買到?

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

男爵府

原文章由 V-Square 於 08-3-15 18:26 發表
walk-in係藥房買唔買到?

初初試食時由醫生check過血壓、心跳和問過病歷才處方會安全D,因為唔係人人適合的。
我自己就食過10mg,服用一星期後D水腫明顯少左,輪廓都顯現D。

[ 本文章最後由 csk家長jj 於 08-3-15 18:33 編輯 ]

民房

我個friend之前試過,佢話痾得好辛苦,所以唔夠膽試
fafa 笑 ^_^
[email protected]

2個禮拜減左7磅, 已經勁開心啦!!!
祝:減肥成功!!!

大宅

藥房買, 有啲要醫生紙, 有啲就偷雞唔駛!

冇肚呵, 有心跳, 好口渴, 全日唔食野都無飢餓感, 頭兩星期體重下降得好快

初食..建議10mg, 因為15mg勁好多

別墅

食過, 有效, but 要頂得順便秘同埋口臭.

原文章由 cc123456 於 08-3-15 18:41 發表
藥房買, 有啲要醫生紙, 有啲就偷雞唔駛!

冇肚呵, 有心跳, 好口渴, 全日唔食野都無飢餓感, 頭兩星期體重下降得好快

初食..建議10mg, 因為15mg勁好多

水晶宮

請問會唔會令皮膚变差或頭暈呢?

大宅

唔得既,不過唔知係咪個個人唔同囉,我親戚食就減到,但我食就減得2磅,死未 不過就算減唔到都會有口氣同口乾囉:;pppp:

水晶宮

原文章由 蘋果好好味 於 08-3-16 21:31 發表
唔得既,不過唔知係咪個個人唔同囉,我親戚食就減到,但我食就減得2磅,死未 不過就算減唔到都會有口氣同口乾囉:;pppp:

嘩..........咁咪攪lu

大宅

好媽媽勳章

HI all

今日第3日食諾美婷,真係會冇乜胃口,但係我點都食少少,
怕海綿效應!
我會食夠1個月,慢慢再同大家報告:loveliness:
希望减到,我24歲咋唔想咁快變肥c9

禁止訪問

珍珠宮

今日食第三日,
第一日: 勁口乾, 飲了好多水, 冇胃口, 但會肚餓.
第二日: 口乾, 早餐吃了好多, 但冇吃午餐, 晚餐到8時吃.
第三日: 少少口乾, 早餐吃了麥包, 午餐吃之前的3份之2量.
晚餐吃少了.
唔知係睡得少或有反應, 有少少頭痛.

[ 本文章最後由 olkan 於 08-3-17 20:15 編輯 ]

珍珠宮

下星期再報告進度, 我想減20磅, 夏天了, 救命!

大家買到$$呀! 在九龍城買10mg一盒, $510.

[ 本文章最後由 olkan 於 08-3-17 20:16 編輯 ]

男爵府

食過啦10mg對我已無料到,最煩是walk in藥房無得買,下下靠friend在mos買比我

複式洋房

去睇杜醫生時食過
好辛苦
減左好多
但係...唉~成個人健康差左...
買到MJ daisy la!!!!thx Nix1828^^

推介人, 但比人話賣廣告不特止, 仲要咒我爛面, 唔駛咁呀?我o係某公司做秘書, 唔係$138果間美容中心既廣告部, 唔係Paul Smith既市場部, 唔係Keihl's既宣傳部, 唔係華潤紫羅蘭香體粉既推廣部, 如果各位覺得我推介係廣告, 對唔住, 我年中收埋收埋咁多廣告費都係時候可以去環遊世界!!駛唔駛請埋你去?!

男爵府

我想買呀
可唔可以話比我知邊道買呀

大宅

I just buy the 15 mg today at Central, cost me $695. I tried the 10mg 2 yrs ago, that one didn't work for me.

I will start to take the 15mg tomorrow, let see whether it really works or not.

大宅

好媽媽勳章

一齊加油
原文章由 jc_mom 於 08-3-17 11:29 PM 發表
I just buy the 15 mg today at Central, cost me $695. I tried the 10mg 2 yrs ago, that one didn't work for me.

I will start to take the 15mg tomorrow, let see whether it really works or not.

首頁
12345...9

尾頁

跳至