美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

如題, thanks.
[img align=left]_455.gif[/img]

複式洋房

tommy hilfiger dreaming
paul smith rose
買到MJ daisy la!!!!thx Nix1828^^

推介人, 但比人話賣廣告不特止, 仲要咒我爛面, 唔駛咁呀?我o係某公司做秘書, 唔係$138果間美容中心既廣告部, 唔係Paul Smith既市場部, 唔係Keihl's既宣傳部, 唔係華潤紫羅蘭香體粉既推廣部, 如果各位覺得我推介係廣告, 對唔住, 我年中收埋收埋咁多廣告費都係時候可以去環遊世界!!駛唔駛請埋你去?!

男爵府

ISSEY MIYAKE

大宅

hi,
I brought a bottle of Paul Smith Rose ( 50ml) today.
It's good smell. Thanks.

原文章由 bluefa 於 08-3-15 23:41 發表
tommy hilfiger dreaming

[img align=left]_455.gif[/img]

複式洋房

回覆 #4 rowenaanson 的文章

so good!
因為呢隻真係好正~
你o係邊度買?
佢應該有送tee/圍巾比你^^
恭喜你~
你將會勁鐘意佢!haha!我只係噴佢d辦仔都已經香到暈!!!!
買到MJ daisy la!!!!thx Nix1828^^

推介人, 但比人話賣廣告不特止, 仲要咒我爛面, 唔駛咁呀?我o係某公司做秘書, 唔係$138果間美容中心既廣告部, 唔係Paul Smith既市場部, 唔係Keihl's既宣傳部, 唔係華潤紫羅蘭香體粉既推廣部, 如果各位覺得我推介係廣告, 對唔住, 我年中收埋收埋咁多廣告費都係時候可以去環遊世界!!駛唔駛請埋你去?!

水晶宮

原文章由 rowenaanson 於 08-3-16 17:08 發表
hi,
I brought a bottle of Paul Smith Rose ( 50ml) today.

where did you buy??

複式洋房

Sheseido relaxing "frangrance"????

大宅

how much ar???

複式洋房

最新 Moschino Funny 香水, 真係好甜, 我超鐘意, SASA有很賣.

原文章由 rowenaanson 於 08-3-15 17:54 發表
如題, thanks.

男爵府

原文章由 rowenaanson 於 16/3/2008 05:08 PM 發表
hi,

sasa賣幾錢呀?

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Gucci - Envy for Women
CK - Eternity for men

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

大宅

我係APM Burberry counter 買 $4X0- for 50ml. and have
four samples.

原文章由 yan_man 於 08-3-17 15:13 發表

how much ar???

男爵府

ROMANCE - RALPH LAUREN
COOLWATER - DAVIDOFF
LIGHT BLUE - D & G
希望勉勵一些有任何困難的人,要勇敢一些,有能力幫人就去幫,不開心時不要怪這怪那,上班時不要推卸責任! From myself, 兔唇mama

鏗鏗MUM: 人窮,慾望琳瑯,不爽不吃;志不窮,路途瞭闊,不吐不快 : )

珊瑚宮

好媽媽勳章

La Perla 超正 , sasa 成日斷貨

伯爵府

chanel 的allure, 我只用呢一隻。。

子爵府

Chanel #5. One word: CLASSIC.

大宅

hi, how much ?

原文章由 manicheung 於 08-3-20 19:05 發表
La Perla 超正 , sasa 成日斷貨

大宅

hi,

日間用是否太'龍'.?

原文章由 IaMMoYY 於 08-3-20 21:25 發表
Chanel #5. One word: CLASSIC.

珊瑚宮

好媽媽勳章

原文章由 rowenaanson 於 08-3-20 22:15 發表
hi, how much ?

$3XX / 100ml

子爵府

原文章由 angelawoo 於 08-3-20 18:52 發表
ROMANCE - RALPH LAUREN
COOLWATER - DAVIDOFF
LIGHT BLUE - D & G

COOLWATER 我都好鐘意,記得未結婚前.有次同個舊男同事跳舞.
第二日SEND SMS 同我講 : 我隻香水終於令佢知道咩叫女人香

首頁
12345...9

尾頁

跳至