美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

原文章由 manicheung 於 08-3-20 07:05 PM 發表
超正 , sasa 成日斷貨

me too,我都好鍾意,你鍾意咩色???鍾意La Perla呢個牌子,我會覺得好有性格,講樣野你知....我做sa sa架!!

大宅

香水要自已去感受,每做人個臭覺都唔同...

複式洋房

回覆 #31 rowenaanson 的文章

kaka!我之前都係o係果度買左支gucci envy me!超正
買到MJ daisy la!!!!thx Nix1828^^

推介人, 但比人話賣廣告不特止, 仲要咒我爛面, 唔駛咁呀?我o係某公司做秘書, 唔係$138果間美容中心既廣告部, 唔係Paul Smith既市場部, 唔係Keihl's既宣傳部, 唔係華潤紫羅蘭香體粉既推廣部, 如果各位覺得我推介係廣告, 對唔住, 我年中收埋收埋咁多廣告費都係時候可以去環遊世界!!駛唔駛請埋你去?!

大宅

我琴晚buy左支 50ml,超正

原文章由 BonnieKam 於 08-3-25 14:38 發表
我最鍾意嘅ESCADA - Pacific Paradise 已經用完
但可惜呢隻已經唔會再出喇 , 我家姐
向我推薦 Salvatore Ferragamo Incanto Charm
尋日係colorxxx 買左支100ml, 今日噴左, 真係超正,
勁香呀 家姐 你果 ...

子爵府

我的最愛係....

1. benefit-maybe baby;及
2. Thomas Chantal花香味.

男爵府

paul smith rose 好正正正!!!!!!!!

I've just bought it for 2 days and I've bought their body lotion!! their body lotion super good too!!!

複式洋房

回覆 #46 Pretty2036 的文章

lotion HOW much now?
我勁想買呀!!!!!!(我買左支100ml的了=.=)
買到MJ daisy la!!!!thx Nix1828^^

推介人, 但比人話賣廣告不特止, 仲要咒我爛面, 唔駛咁呀?我o係某公司做秘書, 唔係$138果間美容中心既廣告部, 唔係Paul Smith既市場部, 唔係Keihl's既宣傳部, 唔係華潤紫羅蘭香體粉既推廣部, 如果各位覺得我推介係廣告, 對唔住, 我年中收埋收埋咁多廣告費都係時候可以去環遊世界!!駛唔駛請埋你去?!

男爵府

原文章由 bluefa 於 08-4-3 12:10 發表
lotion HOW much now?
我勁想買呀!!!!!!(我買左支100ml的了=.=)

original price $280, but i buy 30ml perfume+lotion(around $198), just cost $3xx(i forget the price).

ps: my lotion is 150ml.

複式洋房

哈~死喇~之前講唔清楚
我已買左支100ml的香水
好想買佢支lotion,就咁買要280蚊呀?>_<哎呀~~有冇地方平d呢?我好想買

大宅

你買100ml的香水how much ar?

我琴日見到$380....平5平呢?
原文章由 bluefa 於 08-4-3 13:55 發表
哈~死喇~之前講唔清楚
好想買佢支lotion,就咁買要280蚊呀?>_

大宅

我想知香水應該搽响邊個位置呢? 因為好多時D人响身邊經過, 都會聞到好香, 係咪搽既位置係有影響呢?

男爵府

原文章由 bluefa 於 08-4-3 13:55 發表
哈~死喇~之前講唔清楚
好想買佢支lotion,就咁買要280蚊呀?>_

i donno ar...i also buy at Burberry counter.

男爵府

原文章由 Inmami 於 08-4-3 14:03 發表
我想知香水應該搽响邊個位置呢? 因為好多時D人响身邊經過, 都會聞到好香, 係咪搽既位置係有影響呢?

back of the ears, wrist of the hands

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 Pretty2036 於 08-4-3 15:09 發表

back of the ears, wrist of the hands

是否隔幾個鐘頭,要搽一次?(e.g. 3-4 hours)
選擇香水時,是否買深色d 呀?(耐用d?)
thanks

珊瑚宮

好媽媽勳章

原文章由 sasasui 於 08-4-3 00:11 發表

me too,我都好鍾意,你鍾意咩色???鍾意La Perla呢個牌子,我會覺得好有性格,講樣野你知....我做sa sa架!!

我勁 like 粉紅色,但元朗,屯門,上水,沙田,尖沙咀都話斷晒貨,但竟然早排比我喺澳門同新世紀分店揾到,勁開心,點之我家姐 & 姨甥女又話要,所以比咗佢哋 lu ............ 如果你間 shop 有貨通知我嚟買吖唔該

複式洋房

回覆 #50 yan_man 的文章

我係o係counter買架
我記得應該比你呢個價貴d!!!!

侯爵府

我今日又買左支kate moss喇,死啦,我由三月開始,買左三支香水喇,都唔知幾時先用完

大宅

kate moss with body lotion ----one set(cheap)

I bought already

原文章由 sandwich 於 08-4-5 14:26 發表
我今日又買左支kate moss喇,死啦,我由三月開始,買左三支香水喇,都唔知幾時先用完
[img align=left]_455.gif[/img]

侯爵府

我今日都見到set裝抵d,但係又驚用唔晒,所以只係買左30ml。
呢排真係好鐘意買香水

原文章由 rowenaanson 於 08-4-5 17:49 發表
kate moss with body lotion ----one set(cheap)

I bought already

大宅

買咗边三枝正野呀!

原文章由 sandwich 於 08-4-5 14:26 發表
[img align=left]_455.gif[/img]

首頁
12345...9

尾頁

跳至