自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

一日幾個,晨早又有黃昏又有夜晚又有,真係好彩有小熊來電幫手,如果唔係煩都煩死

伯爵府

回覆:無來電顯示電話

我前幾晚零晨都收到添
不過較無聲無震唔知響過

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

洗唔洗咁早

伯爵府

之前半夜都收到,好在較左無聲咋

大宅

有人話可能係電話系統打出試電話,有人接再搵人打去sell野,其實呢啲電話系統目前有無監管呢?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

最怕係零晨响

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:之前半夜都收到,好在較左無聲咋 +

原帖由 thomas.sky 於 14-11-05 發表
之前半夜都收到,好在較左無聲咋

simple is the best~

水晶宮

引用:有人話可能係電話系統打出試電話,有人接再

原帖由 ericawing 於 14-11-05 發表
有人話可能係電話系統打出試電話,有人接再搵人打去sell野,其實呢啲電話系統目前有無監管呢?

...
都唔好半夜試呀

伯爵府

回覆:櫻花bb 的帖子

可能特登等夜晚訓到中下中下,一個吾覺就聽左

男爵府

ericawing 發表於 14-11-5 02:32
一日幾個,晨早又有黃昏又有夜晚又有,真係好彩有小熊來電幫手,如果唔係煩都煩死

...
咩係小熊來電幫手?

大宅

回覆:pyueshum 的帖子

小熊來電通知的Apps

禁止訪問

大宅

引用:好彩有小熊來電 block垃圾電話, 20 世紀最

原帖由 Jack少杰杰 於 14-11-05 發表
好彩有小熊來電 block垃圾電話, 20 世紀最大發明
簡直可以攞發明大獎