夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

我同我老公相識了十二年 , 結婚都巳八年 , 由結婚開始 , 不如快的事就一一開始了 . 新婚時 , 二人都好快樂幸福 , 一年多後 , 直到現在 , 這段日子裡 , 他分別借了三次錢 ,都成佰萬 , 我一次又一次幫佢還 , 叫家人幫我問銀行借錢 , 連樓都要賣 ; 除借錢外 , 他曾經在大陸完女人 , 個女人種打電話比我 , 對我來講 , 錢不重要 , 但對我不忠 , 是不可容忍的 , 我曾經同佢講 , 千萬不要對我不忠 , 這件發生我身上 後 , 我沒有和怹離婚 , 因為我的家人叫我原諒佢一次 .

在他最後一次借錢當中 , 我發覺我好似無嘜感覺 , 我沒有傷心 , 亦沒有擔心 , 我種叫佢快的去死 , 你死左 , 我唔洗幫你還錢 , 我都同我屋企人講 , 佢死咗 , 我都唔會傷心 , 我對佢真係無感覺 ? 定還是巳習慣了 ?

一直以來 , 我見到身邊巳婚朋友及同事 , 他們每一個都後幸福 , 好幸運 , 而我連生仔都唔得 , 我身體正常 , 點解不幸的事 , 全部都發生在我身上 , 我時常到問過天 , 點解敢樣對我 ? 是否我前世做錯事 , 今世要我還債 ?

又無人好似我敢不幸 ? 我還愛我老公嗎 ? 我是否巳對他死心了 , 連我自己都唔知 ?

洋房

其實佢一次又一次令人失望, 還完又借, 加上你容忍唔到佢玩女人~~你已經對佢死心LA~~就算佢死左, 你都唔會再有乜感覺~~
但點解佢要問人借錢? 仲要借咁多錢?
你有冇了解咩事, 爛賭?還是點~

[ 本文章最後由 米奇※納恩 於 08-3-15 21:56 編輯 ]
I wanna be the only hand
You need to hold on to

民房

你不要當自己不幸...你應該開心...現在就比你發現你c6是什麼人...只是你放棄得遲...當你立是決心...你就是個自由人...
我都是一個曾經不幸過的人...還要帶一個4歲囡囡...現在我是一個超自由超開心的人...阿囡就是我第1生命...

別墅

或者你比一個底線自己,想想自己還愛不愛他再決定
其實我的婚姻生活都不愉快,我也有像你這樣想,點解我咁不幸,但原來這個世界還有很多人比你還不幸

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

你係咪不幸?選擇權在妳手......

子爵府

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 15週年勳章

相信你都仲後生...你仍有機會重新開始新生活架...不如快d分開吧...唔好留戀佢...佢唔值得你愛...幸福要自己爭取...既然佢比唔到你...唔好浪費時間金錢係佢身上...幸好你跟他沒有bb...可以走得瀟灑而無掛慮

複式洋房

if you cant forgive him, why not fogo?

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

講得啱呀
原文章由 Magret00 於 08-3-16 17:48 發表
if you cant forgive him, why not fogo?
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

畀面勳章

大宅

好媽媽勳章

幸與不幸在乎你既選擇.(去或留)

伯爵府

唉, 攪成咁, 咩人都死心啦
你最錯係當初help佢還$
呢類人一有人help佢, 佢只會變本加厲

別墅

如果我是你會選擇離婚,因這樣下去有咩結果,相信你亦知~~
p.s.想請問你用什麼理由去說服自己一直這樣做?

翡翠宮

好茅盾 又愛佢但又死左心 好高難度到既動作未了解得清楚 不過你老公真係唔使恨 欠落一屁股債仲學人風流快活 我係你都死心啦 其實你唔應該話自己係不幸 你應該係慶幸自己無所出 擔心小一樣野 有咩唔妥一個屈尾拾走左去無眼屎乾淨盲都不知幾爽呀
原文章由 RANIYAN 於 08-3-15 21:41 發表
我同我老公相識了十二年 , 結婚都巳八年 , 由結婚開始 , 不如快的事就一一開始了 . 新婚時 , 二人都好快樂幸福 , 一年多後 , 直到現在 , 這段日子裡 , 他分別借了三次錢 ,都成佰萬 , 我一次又一次幫佢還 , 叫家人幫 ...

大宅

不幸唔係咁解wor~~~~你可以選擇丫嘛, 心甘情願幫佢還咗咁多錢, 佢有女人你又原諒咗佢, 都係你自己決定架嘛. 不過呢個男人都係唔使恨lu, 點愛佢都係咁話, 同埋愛係要嚟愛d真係愛你嘅人law......

男爵府

咁既男人 唔好幫佢還錢啦, 離開佢啦, 仲玩女人咁賤格

別墅

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔好再借錢比你c6 只會比機會你c6再傷害你 再講你自己可以選擇

首頁

尾頁

跳至