跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 jenniferkwok 於 08-9-9 09:37 發表
gina

我99自己去買左部d60kit 呀!

咁我地d lens 係未可以交換用架?

你肯定用到佢d鏡, 但你d鏡佢未必用到啦, 尤其係d定焦, 一定唔得~~ (唔得o既意思係佢要自己手動對焦)

別墅

原文章由 jenniferkwok 於 08-9-9 09:34 發表

多謝婆婆意見

我就係見air macau 呢個promotion lor, 我諗個price 都算ok la 掛,不過另外都叫朋友幫手問下agent有無得再平d!如果無,我諗下星期訂la, 不過老公話訂貴dd 個隻$1399, 因為呢隻如果改期每張收$500, 但12 ...

Jenniferkwok,

唔洗客氣。
東龍地點好好,近捷運西門站,又位於好多我中意的美食西門町。但我就覺佢好舊lor

有冇考慮買旅遊保險呀?比較吓改期(有事)之賠償先buy ticket la。如果要改期,每人多收$ 500,00都幾緊要。保險都係約$ 3xx,00 per family。睇清楚,再考慮先買機票啦!

[ 本文章最後由 GrandmaIrene 於 08-9-9 13:40 編輯 ]

子爵府

原文章由 stephenietam 於 08-9-9 13:25 發表

你肯定用到佢d鏡, 但你d鏡佢未必用到啦, 尤其係d定焦, 一定唔得~~ (唔得o既意思係佢要自己手動對焦)

噢!

不過我估我地都唔會點買鏡住架la, 莫財呀!係我都買支閃先la

雖然話我可以用佢支鏡,但攞左佢佢未無得用!

我99仲攪笑呀!佢以為除左支鏡都影得架!

子爵府

原文章由 GrandmaIrene 於 08-9-9 13:38 發表

Jenniferkwok,

唔洗客氣。
東龍地點好好,近捷運西門站,又位於好多我中意的美食西門町。但我就覺佢好舊lor

有冇考慮買旅遊保險呀?比較吓改期(有事)之賠償先buy ticket la。如果要改期,每人 ...

係呀就係貪係西門町之麻!我都唔預d酒店好新架la!

e婆婆你又提醒我wor, 係wor 保險有得claim 改期架wor, many thx

侯爵府

原文章由 jenniferkwok 於 08-9-9 13:48 發表

係呀就係貪係西門町之麻!我都唔預d酒店好新架la!

e婆婆你又提醒我wor, 係wor 保險有得claim 改期架wor, many thx

jennifer, 我個台北遊記終於整好啦.. 去睇下啦, 有野問我啦~~
http://www.babyhome.com.tw/calendar/0,o1de,mid123064,cid126423801.htm

(呢個係第一日, 你自己click後啦~~)

子爵府

原文章由 stephenietam 於 08-9-11 13:37 發表

jennifer, 我個台北遊記終於整好啦.. 去睇下啦, 有野問我啦~~
http://www.babyhome.com.tw/calendar/0,o1de,mid123064,cid126423801.htm

(呢個係第一日, 你自己click後啦~~) ...

hehehe, 唔好意思,我睇左la

我想問食日本燒肉個間野要點去呀?問定先呀!要計劃下d晚餐,因為我62要坐定定食飯架!

侯爵府

原文章由 jenniferkwok 於 08-9-11 14:29 發表

hehehe, 唔好意思,我睇左la

我想問食日本燒肉個間野要點去呀?問定先呀!要計劃下d晚餐,因為我62要坐定定食飯架!

咁快? 我好似尋晚先攪掂炸wor.. hehe...

乾杯好易去架炸.. 我日記都好似有寫架, 今晚番去搵個詳細地址比你呀~~

子爵府

原文章由 stephenietam 於 08-9-11 14:43 發表

咁快? 我好似尋晚先攪掂炸wor.. hehe...

乾杯好易去架炸.. 我日記都好似有寫架, 今晚番去搵個詳細地址比你呀~~

e 係wor, +左好多相wor

好呀!唔該哂你

侯爵府

原文章由 jenniferkwok 於 08-9-11 15:09 發表

e 係wor, +左好多相wor

好呀!唔該哂你

別墅

好開心既旅程bor, 還有個甘靚既遊記, 我一路睇一路當自己都有份去有份食, haha~

原文章由 stephenietam 於 08-9-11 13:37 發表

(呢個係第一日, 你自己click後啦~~) ...

侯爵府

原文章由 Felizkitty 於 08-9-11 15:43 發表
好開心既旅程bor, 還有個甘靚既遊記, 我一路睇一路當自己都有份去有份食, haha~

聽 到你咁講, 我辛苦左咁多日執相, 打日記都係值得o既, thx~

大宅

請問baby boss位置是在台北市內嗎??
還是要再遠d呢??
原文章由 stephenietam 於 08-9-11 16:10 發表

聽 到你咁講, 我辛苦左咁多日執相, 打日記都係值得o既, thx~

侯爵府

原文章由 godwin-mami 於 08-9-16 12:00 發表
請問baby boss位置是在台北市內嗎??
還是要再遠d呢??

係市區架~~ 好方便~

大宅

八月十五的走光

[ 本文章最後由 jennifer_lam 於 08-9-17 22:58 編輯 ]

子爵府

嘩點解個topic 沉左既!

gina over over

我之前sent 左pm 俾你,可能你唔知,不過個問題解決左la, 拎去麗c 攪掂la

我決心買閃la, 因為老公話一定要係旅行前買wor!我想問如果你去買有無得平d 架

侯爵府

原文章由 jenniferkwok 於 08-9-29 12:18 發表
嘩點解個topic 沉左既!

gina over over

我之前sent 左pm 俾你,可能你唔知,不過個問題解決左la, 拎去麗c 攪掂la

我決心買閃la, 因為老公話一定要係旅行前買wor!我想問如果你去買有無得平d 架 ...

oh..sorry.. 真係好耐冇上黎啦... 相都映少左好多.. 唉...

你想買邊條閃? sb600 or 800? 我幫你問下價啦~~

子爵府

原文章由 stephenietam 於 08-9-29 17:32 發表

oh..sorry.. 真係好耐冇上黎啦... 相都映少左好多.. 唉...

你想買邊條閃? sb600 or 800? 我幫你問下價啦~~

唔使sorry, 你做乜影少左相呀?睇你d相先有原動力wor

我諗住買 sb800, 不過你忙就唔煩你la, 但係如果買左返黎唔識用可唔可以問你呀?

侯爵府

原文章由 jenniferkwok 於 08-9-30 09:57 發表

唔使sorry, 你做乜影少左相呀?睇你d相先有原動力wor

我諗住買 sb800, 不過你忙就唔煩你la, 但係如果買左返黎唔識用可唔可以問你呀?

我連自己都冇咩動力啦, HEHE~~ 我都要努力先得啦~

首頁

尾頁

跳至