跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 祈兒 於 08-3-23 09:45 發表

GrandmaIrene

依依 ... 咁我要check密d個pm a/c啦 如果真係去得成 要做飲衫襯返pinky姐架麻 如果我收到pm 我pm埋妳一齊去呀下

Thank you

別墅

[quote]原文章由 stephenietam 於 08-4-19 20:46 發表

Gina,

忍吳住要讚吓你!d相真係好靚。有d似你亞媽我咁勁

別墅

原文章由 Ponla 於 08-4-30 21:05 發表

會唔會係7月尾8月頭呢... 因為... 係小女子牛一呀.. 我想係迪迪尼住返一晚呀~~如果有咁多小朋友陪我過, 我會好開心架... ~~

Me 2

別墅

原文章由 stephenietam 於 08-4-30 23:13 發表

me too牛一, 定me too 去disney先?

you guess

別墅

原文章由 Ponla 於 08-6-23 20:55 發表
gina:

呢兩日攞返部機出黎影. 唔知點解好多都走哂焦. 唔通我既技術退步左? 定係支閃既唔夠電呢? 搞到我幾唔開心呀~~

Ponla,

Gina病咗。一早就瞓咗lu。

我都映咗兩日飄色巡遊,都ok滿意。下次一齊切磋吓

別墅

原文章由 Felizkitty 於 08-7-7 16:14 發表
等我陪下GINA先, 見星期六朝好天, 同希希去公園玩左一陣
http://farm4.static.flickr.com/3117/2645647344_46b504dcbf.jpg?v=0

哈哈! 希希真係大個咗好多!笑得好可愛!

別墅

原文章由 pinkylee 於 08-8-8 23:32 發表
家係你地二條友係唔係唱雙黃呀~~

Pinky,

吳洗 ,你仲有Vovo支持架嘛
影得不錯呀

[ 本文章最後由 GrandmaIrene 於 08-8-8 23:44 編輯 ]

別墅

原文章由 pinkylee 於 08-8-8 23:58 發表

VOVO,
唔係我影得好呀,而係因為哥日係你生日,所以個天咪特別靚D囉~

比你激鬼死呀!

別墅

原文章由 jenniferkwok 於 08-9-8 10:29 發表

唔係wor, 我見有得訂wor!佢有d係網上提前45日/30日訂票優惠wor

我正想訂呀,我見12月20飛,$19xx 一位,好似都ok, 不過就寫住數量有限,但依家先9月又好似早左d, 但又怕遲d又無,都唔知訂唔訂好咋

點呀你個trip? ...

Jenniferkwok,

$ 19xx連稅未呀?你一定要帶小朋友去Babyboss呀!Nie nie話比東京個Kidzania還要開心。詳情上nienie個網睇吓喇!我超中意佢個空姐look

Nienie婆婆

別墅

原文章由 jenniferkwok 於 08-9-8 13:56 發表

包左la, 不過係ticket only wor!我依家又諗緊好無訂air macau d pkg!會仲平d!但pkg 又無5人房book wor!唉....

我本來係想去babyboss, 但怕我d女仲細呀!可能要大多1,2年會好d,暫時可能個探索館會啱佢地d! ...

Hi, Jenniferkwok,

我又覺得淨機票同package唔差得好多bor!酒店你又可有多d選擇。得閒click吓上網睇吓有冇hotel做緊promotion仲好。

Nienie婆婆

別墅

原文章由 jenniferkwok 於 08-9-8 15:13 發表

唔好意思婆婆,啱啱再睇埋air macau pkg d 細字,原來係未包稅架,加埋稅發現pkg 仲貴過自己拆散訂呀

Air Macau現時做緊promotion, 30至45日前訂機票只需$ 1299。你如果已決定,可以早d book。如果你想book有5人房的hotl,可參考慮ymca,地點好方便,在臺北車站附近。點解吳考慮租兩間房呢?東龍都係$470,00一晚。我地就選擇網上訂,因為可cancel,但經agent就吳得取消或退款lor。例如,我地下個月布吉遊,以為早d book hotel安全,但付錢後不久發現Thailand很多hotel,包括我地訂咗果間,有promotion,stay 3 nights, pay 2 nights only(not cheap ga ma!),打電話問hotel 及agent,都話比曬錢冇得refund或多送一晚。所以我地而家都學會了先比較吓agent及hotel online booking價,相差不遠都選擇網上訂,可以到達hotel才付款。

[ 本文章最後由 GrandmaIrene 於 08-9-9 09:08 編輯 ]

別墅

原文章由 jenniferkwok 於 08-9-9 09:34 發表

多謝婆婆意見

我就係見air macau 呢個promotion lor, 我諗個price 都算ok la 掛,不過另外都叫朋友幫手問下agent有無得再平d!如果無,我諗下星期訂la, 不過老公話訂貴dd 個隻$1399, 因為呢隻如果改期每張收$500, 但12 ...

唔洗客氣。
東龍地點好好,近捷運西門站,又位於好多我中意的美食西門町。但我就覺佢好舊lor

有冇考慮買旅遊保險呀?比較吓改期(有事)之賠償先buy ticket la。如果要改期,每人多收$ 500,00都幾緊要。保險都係約$ 3xx,00 per family。睇清楚,再考慮先買機票啦!

[ 本文章最後由 GrandmaIrene 於 08-9-9 13:40 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至