二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇大圍媽媽一齊share 25kgs Hi Neon高筋粉呀?

大宅

引用:請問有冇大圍媽媽一齊share 25kgs Hi Neon

原帖由 ec123 於 14-11-06 發表
請問有冇大圍媽媽一齊share 25kgs Hi Neon高筋粉呀?
share 5-6kg 得唔得?幾錢?

大宅

回覆 TabbyDong 的帖子

我第1次買, 我見最新報價係$380 for 25kgs包送貨, 自取價$330.

但我唔知點同你分...(我唔知點俾5-6kgs你..)你有冇經驗?

大宅

引用:回覆 TabbyDong 的帖子我第1次買, 我見最新

原帖由 ec123 於 14-11-07 發表
回覆 TabbyDong 的帖子

我第1次買, 我見最新報價係$380 for 25kgs包送貨, 自取價$330.
hi, 想問下你買麵包機既代購資料! 同埋如果share粉 我都有興趣5-6kg

大宅

回覆:ec123 的帖子

我都未試過,不過見人係會將2kg粉放入大既密實袋到

大宅

我要睇下屋企個磅最多可以量幾個kg先.

你地係迷都係大圍? 如果送黎我屋企, 由我分....但你地要過黎金獅二期依頭攞,..有冇問題.....

不過如果你地分..我過去攞都ok 的.....haha~

大宅

引用:我要睇下屋企個磅最多可以量幾個kg先. 你地

原帖由 ec123 於 14-11-07 發表
我要睇下屋企個磅最多可以量幾個kg先.

你地係迷都係大圍? 如果送黎我屋企, 由我分....但你地要過黎金獅二 ...
其實我唔住近大圍,係星期日先會去,如果金獅真係唔太就腳

首頁

尾頁

跳至