跳至

首頁

尾頁

大宅

我個囝囝係06年2月出世的, 為左近番婆婆幫手湊, 我8月會搬去柴灣, 依家煩緊同佢搵邊間幼稚園.

- 請問有冇人知道康傑幾時有開放日比家長入去參觀?
- 如果就康傑/培元/柴堂/鄭氏 作比較, 邊間好d?
- 尚書堂係咪只有k1-k3, 唔知佢地幾時interview小朋友入學?

Many Thanks.

原文章由 namnam911 於 08-7-9 00:20 發表
上書房2歲得playgroup, MON-THU, 9 - 10:15, 成二千幾元, 所以我現在n1選了迦南, 但到十月就會報上書房... , 大多數會讀k1下午英文班...!!

我bb係迦南黃組, 請多多指教....! 因為阿女十月出世, 所以會返11月....!
: ...

複式洋房

杏花村上書房今年十月要報名, 十一月面試....!

原文章由 bighip 於 08-7-10 16:32 發表
我個囝囝係06年2月出世的, 為左近番婆婆幫手湊, 我8月會搬去柴灣, 依家煩緊同佢搵邊間幼稚園.

- 請問有冇人知道康傑幾時有開放日比家長入去參觀?
- 如果就康傑/培元/柴堂/鄭氏 作比較, 邊間好d?
- 尚書堂係咪只有 ...

複式洋房

HI,我仔仔係0606的BB呀,我幫佢報左信義會,因為我要返工,所以比佢讀全日,而且我BB唔係好識自己去小便,全日都師可以睇緊D嘛。比佢返2歲班都是想佢學好D自理能力,仲有學下同同齡小朋友相處姐!學術野唔好搞佢住啦!不過,K1會唁會轉就再想下啦!

別墅

大家好呀, 我都係06 bb的柴灣媽咪, BB女06年9月出世o架....
依架都煩緊讀邊間幼稚園好呀, 初步我選擇o左杏花邨上書房/ 小西灣康傑/ 杏花邨聖道明, 唔知大家有咩意見呢?

另外我想問康傑09年開始無學劵呀?

複式洋房

大家好呀. 我BB係0605 架~ CHOOSE 左明我幼稚園呀..~就快返學.啦~~

大宅

大家的BB讀K1啦

大家的BB讀K1啦!
我女兒就讀上書房,你哋呢?

首頁

尾頁

跳至