影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都係咁話呀~抄得好咪得囉~
不過我唔係咁想睇郭小姐,覺得佢好唔掂,如果無佢會更好~

子爵府

呢套係我近排追o既戲....
講到抄.....第二度有時咪抄番我地...一樣姐
總之好睇咪得law....
第10集小儀出場la

洋房

我覺得愈來愈好睇,而郭羡妮亦有進步,而成套劇我就唔太鍾意個做卓小姐的主持,佢係唔係之前梁榮忠的車震女主角呀????
如困係佢真的做到好符合佢的角色,但我十分唔鍾意 ,所以一見佢就走開唔睇

男爵府

不過我覺得拖長咗, 我睇csi, 鬼線人等, 幾複雜的案都係1集完, 而家好似一個禮拜先破一單案。

安仔真係幾襟老, 個樣仲好young.

大宅

今晚集反而係兩個師拉做得最好
薑都係老既辣
宜家D 姐仔真係通通彈開啦
睇見杏兒個D 真係要轉台

別墅

我都係唔想睇郭小姐,一睇佢講嘢時嗰咀就覺得佢好唔掂,演嘅角色就真係超級唔掂,如果揾蔡少芬演,我覺得ok喎,另一個演[卓小姐]唔知佢叫乜水,我覺得都係唔掂,狐妮做就啱,演[卓小姐]嘅角色做第三者少出鏡

男爵府

郭晉安做極都係亞旺個款................

又有 < 天濛光 > 個 look ...........

亦有 ( 唔記得果名 ........係伍穎微主演, 講有錢佬, 係屋企暗格裝修之前 三個情同兄弟 , 係山寨廠的模樣. 係一張相片找尋當年兇手的戲 ) 的 影子 ...........

睇黎安仔是演偵探片好適合喎, 其他就....................
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

別墅

我覺得愈來愈好睇,而郭羡妮亦有進步,阮小儀十分好笑
十分好看

王國長老

王國長老

我唔喜歡羅敏莊同阮小儀兩個角色, 好誇張...其實羅敏莊幾靚女, 如果擔正就好啦.

子爵府

原文章由 C.E.C 於 08-3-26 22:33 發表
我覺得愈來愈好睇,而郭羡妮亦有進步,而成套劇我就唔太鍾意個做卓小姐的主持,佢係唔係之前梁榮忠的車震女主角呀????
如困係佢真的做到好符合佢的角色,但我十分唔鍾意 ,所以一見佢就走開唔睇 ...

自從佢同梁榮忠個單野之後,我就好吾鍾意佢,佢做呢個角色,直頭似晒佢,尋晚尾場見到佢.....好鬼憎 .

呢套劇都好好睇,曾華倩真係老左好多,身材仲好瘦.

我都認為抄都冇咩所謂,好睇咪得.
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

大宅

雖然知佢明抄,
但睇睇下都OK丫~
起碼好過金石良緣成日鬧黎鬧去好煩
如果可以8:30做就好喇

男爵府

原文章由 littlechuchu 於 08-4-2 17:01 發表

自從佢同梁榮忠個單野之後,我就好吾鍾意佢,佢做呢個角色,直頭似晒佢,尋晚尾場見到佢.....好鬼憎 .

呢套劇都好好睇,曾華倩真係老左好多,身材仲好瘦.

我都認為抄都冇咩所謂,好睇咪得. ...

我起初都係唔係咁鍾意睇亞郭羨妮, 後尾見到個卓小姐就覺得madam 都唔係咁差. 如郭羨妮可以憑呢套戲洗底, 相信都要多謝佢.

公爵府

原文章由 gdmice 於 08-4-2 22:46 發表

我起初都係唔係咁鍾意睇亞郭羨妮, 後尾見到個卓小姐就覺得madam 都唔係咁差. 如郭羨妮可以憑呢套戲洗底, 相信都要多謝佢.

係呢....各位, 知吾知做'法醫'果個係邊個, 叫咩名呀 ? 幾靚仔wor.
thank you.

伯爵府

2023年兔年勳章

原文章由 bkfans123 於 08-4-5 00:53 發表

係呢....各位, 知吾知做'法醫'果個係邊個, 叫咩名呀 ? 幾靚仔wor.
thank you.

果個咪係香港先生"黃長興"LAW......

[ 本文章最後由 bonbonyy 於 08-4-13 13:31 編輯 ]

子爵府

敢安仔真係好成功...起碼有人仲記得佢之前d戲....

原文章由 HPChingchingma 於 08-3-28 22:21 發表
郭晉安做極都係亞旺個款................

又有 < 天濛光 > 個 look ...........

亦有 ( 唔記得果名 ........係伍穎微主演, 講有錢佬, 係屋企暗格裝修之前 三個情同兄弟 , 係山寨廠的模樣. 係一張相片找尋當年兇手 ...

公爵府

我後尾lee幾集開始追, ok呀, 其實郭x妮做得幾好, 尤其佢比'小儀'上身同郭x安係沙灘又唱又跳'銀河唯一的秘密....', 我覺得都好自然呀.

男爵府

但個咀,講起嘢上嚟勁唔自然囉

原文章由 janeleung 於 08-4-9 13:15 發表
我後尾lee幾集開始追, ok呀, 其實郭x妮做得幾好, 尤其佢比'小儀'上身同郭x安係沙灘又唱又跳'銀河唯一的秘密....', 我覺得都好自然呀.

大宅

如果唔講郭小姐背景,其實我覺得佢真係幾靚既
我好鐘意睇安仔做戲,好好睇
郭正鴻都好正氣,好睇過佢做奸角

大家咁唔鐘意果位卓小姐,最近好似好多戲都有佢份,成鬼日都見到佢,唔講都唔知佢係車震女主角添

子爵府

我睇o左個大結局la............好sad...不過都算ok

男爵府

電視台補拍過一個新結局, 比觀眾選。

首頁

尾頁

跳至