美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

日本有咩Must buy呀?
朋友去日本玩,問我有咩搭佢買?一時間我竟想不到,大家有何建議?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

馬油cream...白兔牌

大宅

我O岩O岩琴晚o係日本返o黎呀!!! 你去check o下香港既
極潤mask賣幾錢一盒呀, 新宿有間藥房特平呀, 只係 589 yen, 唯起係 under $50 有一盒, 我買o左o黎try o拉, 掂呀好保潤
o家!!! 最後我買o左幾盒呀!!

果間藥房係o係紀e國屋同"e細單" 中間o家, o尼o家d o野平均係平少少o家~

原文章由 Ansonrubby 於 08-3-19 16:24 發表
日本有咩Must buy呀?
朋友去日本玩,問我有咩搭佢買?一時間我竟想不到,大家有何建議?

洋房

護膚品同日本的葯,我每次去日本都會勁行葯房因為真係好平好多野買,諗起都想去

大宅

o尼o家d yen 好貴呀, 好多o野都唔係平好多呀, 連唇膏都同hk 差不多價錢呀~ 唉...遲d至去o拉!~

原文章由 jojoliu 於 08-3-19 17:27 發表
護膚品同日本的葯,我每次去日本都會勁行葯房因為真係好平好多野買,諗起都想去

複式洋房

回覆 #1 Ansonrubby 的文章

我覺得agxxs b 手袋都幾好! 我二月去日本,有好多位朋友託我買, 我買了12個agxxs b 手袋,個個朋友都不知多開心,話價錢平香港專門店成300多至400港元! 仲有, 如果在同一間百貨公司內買滿 JPY 10,000.-仲會有得退稅, 買之前最好問聲 sales.日本 agxxs b專門店多開在百貨公司內.

伯爵府

現 在 yen 貴 甘 多
都 吾 知 仲 有 無 著 數

大宅

多謝大家比料呀! 邊隻護膚/化妝品抵過hk呀?資生堂?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 Ansonrubby 於 08-3-20 07:43 發表
多謝大家比料呀! 邊隻護膚/化妝品抵過hk呀?資生堂?

sofina,fancl,資生堂,都平過hk

大宅

haha...我落左order la,就係買Burberry手帕/方巾, 因朋友本身都會買,化妝品則我自己去先慢慢揀lu!
多謝各位意見呀!
原文章由 appleyuen 於 08-3-20 09:04 發表

sofina,fancl,資生堂,都平過hk

別墅

How about Covermark???
However, I seldom see Covermark in 葯房. Is it still cheaper if I buy it at department store in Japan? Pls help as I will go to Osaka soon!

大宅

去日本... 我一定會買傘,絲襪(anna sui / burburrey / westwood, etc) at department store. more beautiful and cheap if you buy in japan.

other:
suit company (for men);
comestic in drug shop;
agnes b;
blue lable;

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 大豬既老婆 於 08-3-20 04:03 發表
現 在 yen 貴 甘 多
都 吾 知 仲 有 無 著 數

Agree

首頁

尾頁

跳至