跳至

首頁

尾頁

別墅

我係0702全職mami, 而家bb已經過左1歲, 想帶佢出去見多d世面, 唔知有冇mami有興趣?

我地點都諗好啦, 第一次想去

香港動植物公園, 時間希望係平日, 名額 5-8個bb, 最好2個禮拜內起行

大宅

我有興趣呀, 但我只係星期一上午唔可以, 其如都冇問題.
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

別墅

咁我地而家mark住先
1. suprajess bb囝, 力鳴
2. 小笨豬 bb囝? 梓晧

原文章由 小笨豬 於 08-3-23 00:26 發表

複式洋房

咁我地而家mark住先
3. joanlung bb仔 Jerry

不過係3月29至4月2日唔可以,其如都冇問題

QUOTE:
原文章由 小笨豬 於 08-3-23 00:26 發表

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

睛靈勳章 畀面勳章

Hello Ryan 我地又可以見面啦

4. Littlebd bb girl Bella
5. 小賓女 bb boy Alvin

複式洋房

5. 小賓女 bb boy Alvin6. LentilMama bb boy Nathan

複式洋房

1. suprajess bb囝 力鳴
2. 小笨豬 bb囝 梓晧
6. LentilMama bb boy Nathan

別墅

7. zoesychan bb girl Szesze
8. t_tsoi bb girl Lauren

ok, 我地儲夠人啦, 可以起行, 我來緊會搵幾個天朗氣清gei日子比大家投票, 如無意外, 好快可以起行ga la, so請大家pm d contact 比我, 方便聯絡

大宅

好媽媽勳章

我剛見到你們這個PM. 可否加多一個BB女呀或當我排住後補位置啦 ? ! (最主要是見到有幾個BB是認識的. :lol: )

8. t_tsoi bb girl Lauren

後補:
1. IrisSarahJohn 小豬女 枳欣 / Iris

ok, 我地儲夠人啦, 可以起行, 我來緊會搵幾個天朗氣清gei日子比大家投票, 如無意外, 好快可以起行ga la, so請大家pm d contact 比我, 方便聯絡

原文章由 suprajess 於 08-3-22 11:41 PM 發表
我係0702全職mami, 而家bb已經過左1歲, 想帶佢出去見多d世面, 唔知有冇mami有興趣?

我地點都諗好啦, 第一次想去

香港動植物公園, 時間希望係平日, 名額 5-8個bb, 最好2個禮拜內起行 ...
有時人哋睇唔起你,反而會推動你做到一啲你認為自己做唔到嘅事。
"People putting you down
can drive you to do things
you didn't even think
you could do yourself."

~ 吳枳欣 / IrisNg ~ 是07年02月11日嘅小豬女

大宅

好媽媽勳章

Hello Suprajess,

後備名及聯絡資料已PM給你啦 ! !

謝謝 ! !

Sarah

原文章由 IrisSarahJohn 於 08-3-24 11:02 AM 發表
我剛見到你們這個PM. 可否加多一個BB女呀或當我排住後補位置啦 ? ! (最主要是見到有幾個BB是認識的. :lol: )

2. 小笨豬 bb囝 ...
有時人哋睇唔起你,反而會推動你做到一啲你認為自己做唔到嘅事。

~ 吳枳欣 / IrisNg ~ 是07年02月11日嘅小豬女

禁止訪問

好媽媽勳章

別墅

hello sarah,
我reply左你啦,

原文章由 IrisSarahJohn 於 08-3-24 15:31 發表
Hello Suprajess,

後備名及聯絡資料已PM給你啦 ! !

謝謝 ! !

Sarah

大宅

好媽媽勳章

Hello Jess,

ok. Thanks ! !
*** 我6/4日(星期日)我們要去Party. 其他時間暫時都沒問題.

另我住深井. 我都可訂會所個宴會廳. 之前我都攪過. 都有好多媽媽參加. 有需要可找我訂場地啊 ! !
謝謝 ! !
Sarah

原文章由 suprajess 於 08-3-24 06:22 PM 發表
hello sarah,
我reply左你啦,

複式洋房

Hi Suprajess,

我pm左contact俾你,thanks

原文章由 suprajess 於 08-3-23 22:01 發表
4. Littlebd bb girl Bell ...

別墅

8. t_tsoi Lauren
9. IrisSarahJohn 小豬女 枳欣 / Iris
10. wynonamama 彤彤

各位mami, 由於最近唔落雨gei日子得下星期四同五, 即3/april 同4/april, so 想係呢兩日起行, 希望大家可以夾到, 另外
小賓女, zoesychan, 同埋 t_tsoi , 我仲未收到你地gei contact, 我會pm我gei聯絡電話比你地, 如果你地有咩問題可以打比我

別墅

收到大家既回應啦.,唔該晒!! 經過投票, 多數mami chose左 3/4
因為考慮到4/4係清明節, 唔想攪到天黑先返屋企, so想約各位靚媽
3/4 12:00nn(你地可以食埋早餐先),
如果大家唔趕時間可以下晝一齊去食個tea

別墅

日期: 3/4
時間: 中午12點
集合地點: 中環地鐵站g出口, 跟住我地會轉的士,

但其實可以選擇行過去, 15mins可以到, 不過要行一條斜路, 如果選擇步行, 就要係J2出口出....

大家諗下啦..

別墅

民房

原文章由 suprajess 於 08-4-1 00:17 發表 哺乳類 婆羅洲猩猩紅頰黑猿豪豬皇狨猴獅狨猴金頭獅狨猴美洲虎小鼷鹿獅尾猴赤喉美松鼠環尾狐猴針鼴合趾猿霍氏樹懶白面僧面猴黑白領狐猴中美毛臀刺鼠橙色毛臀刺鼠侏狨 鳥類 美洲紅鸛長冠八哥黃頸黑雁巴拉望孔雀雉丹頂 ...

啱啱去完動植物公園,影咗隻丹頂鶴,啲動物睇得唔係好清楚,有時間可以考慮去埋香港公園

http://khakilee.blogspot.com/2008/03/blog-post_29.html

[ 本文章最後由 wngtso 於 08-4-3 00:09 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至