跳至

首頁

尾頁

別墅

我想俾bb食森永, 我估醫院唔會有呢隻, 請問可唔可以自己bring去?

男爵府

法國真係唔知得唔得,打去e院問下law
仁安就得,每日收$100手續費

洋房

原文章由 MiniP 於 08-3-23 11:34 發表
我想俾bb食森永, 我估醫院唔會有呢隻, 請問可唔可以自己bring去?

我朋友上年响法國9月生,法國無<森永>亦都唔俾自己攞去:;pppp: 我都係响法國生,唸住俾bb飲住醫院嘅<雪印>先,出院飲返<森永>!!(我朋友都係咁)
ps 西田有bb展,森永買$179

大宅

e??法國醫院有<雪印> ga??咁有冇明治呀請問?? 因為我想比 bb飲明治呀!!!

別墅

好似話醫院做邊隻奶粉promo就係嗰隻。

另外, 你地走佬袋會執d咩呀?

原文章由 mgc 於 08-3-24 21:42 發表
e??法國醫院有 ga??咁有冇明治呀請問?? 因為我想比 bb飲明治呀!!!

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 MiniP 於 08-3-23 11:34 發表

係醫院入面食既奶粉唔似我地平時食果d架, 係一樽樽已經整好, 姑娘會座熱比你地bb, 入面係唔會有人得閒幫你開奶粉, 邊隻做promote就食邊度, 不過我知佢地亦會有其他牌子既...... 但最重要係, 入面會叫你餵人奶, 奶粉係輔助, 食得唔會多, 所以係醫院食邊隻奶粉無影響架 ~~~ 出院後你食返自己鍾意都得 !!!
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

首頁

尾頁

跳至