自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

翡翠宮

原文章由 問號mama 於 08-3-23 20:54 發表
個女6歲幾,我成日同佢講要小心d,唔係有d衰人搞你就死,點知前幾日同個女放假去街,真係有好多ed人呀!搭巴士比個衰人望住,我以為我多心啦!點知琴日一家人去奧海城,我又見有個衰人望住個女,即刻話比老公聽啦,佢&99都覺喎 ...

我去公園都會望下d公公婆婆,睇下佢哋做緊d乜野...諗下自己老左會唔會過同一種生活...咁我會唔會有戀耆癖?

大宅

原文章由 櫺囹桼 於 08-3-23 20:58 發表

我去公園都會望下d公公婆婆,睇下佢哋做緊d乜野...諗下自己老左會唔會過同一種生活...咁我會唔會有戀耆癖?

死啦, 我成日同仔仔囡囡O係公園玩時, 成日見倒一D好得意既小朋友.......都會同佢地笑下.....有時仲同佢地講下野.......唔知人地會唔會以為我係.......變童

伯爵府

好媽媽勳章

我都好驚呢d人...有一次我同個女行商場,個女7歲穿一條裙,點知我見有個男人落電梯時望住我女 , 我都冇野 ,點知見佢落了電梯仲"另"轉頭望上去裝我女裙底 ,所以而家我叫我女穿裙時不要行埋出面 (即商場的玻璃欄杆度 !)

另一次n年前,當時我仔7歲去洗手間,我在出面等佢,佢出來時面青青,又唔出聲,我問左好耐佢先話頭先有個叔叔問佢有冇紙巾 ,我仔話冇,個叔叔問我仔佢下面長唔長(問時比埋佢睇 ) 我仔好驚走了出來 , 我即刻衝入男廁睇下個衰人仲係唔係度 ,緊係走左啦 !(在深水 po 大快活)

各位家長真係要小心,唔好比d衰 人有機可乘 !!

我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

大宅

好媽媽勳章

我fd個女5歲時同我fd講個叔叔摸佢pat pat,我fd行番轉頭揾唔到人.

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 kitty 於 08-3-23 21:56 發表
我都好驚呢d人...有一次我同個女行商場,個女7歲穿一條裙,點知我見有個男人落電梯時望住我女 , 我都冇野 ,點知見佢落了電梯仲"另"轉頭望上去裝我女裙底 ,所以而家我叫我女穿裙時不要行埋出面 (即商場的玻璃欄杆度 !)

另一次n年前,當時我仔7歲去洗手間,我在出面等佢,佢出來時面青青,又唔出聲,我問左好耐佢先話頭先有個叔叔問佢有冇紙巾 ,我仔話冇,個叔叔問我仔佢下面長唔長(問時比埋佢睇 ) 我仔好驚走了出來 , 我即刻衝入男廁睇下個衰人仲係唔係度 ,緊係走左啦 !(在深水 po 大快活)

各位家長真係要小心,唔好比d衰 人有機可乘 !!
You are very 夠 POP

比著我,我只會企喺 toilet 門口等條友仔出現 and then xyz 佢 .... 視乎情況,可能會報埋警 tim gar
路遙知馬力,日久見人心!

大宅

好媽媽勳章

我喺個仔2歲時已經教佢身體5可以俾人睇俾人摸,有咩事都要同我講,我一定會保護佢.

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

d人越來越變態呀﹗

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

都唔係今時今日先多喇
我細時住屋邨
周不時都遇到d好奇怪嘅哥哥and叔叔
最緊要都係教小朋友保護自己
最緊要夠膽大聲嗌
通常呢d人都係冇膽and欺善怕惡嘅

男爵府

唉...講真...呢d人真係冇樣睇嫁...我就試過同一個有孌童廦o既人共事成年(做補習社),都唔覺佢係d咁o既人,只係覺得佢好鍚小朋友...
後尾睇報紙先知佢犯案,重要係第二次tim 係雞姦tim呀
所以各位家長真係要從小教導小朋友呀~

別墅

超變態~
真係要教吓小朋友點樣保護自己~

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

點解d人可以咁變態~
會影響個小朋友一世架~

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

太可惡啦
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

好媽媽勳章

So horrible!!!!

首頁

尾頁

跳至