跳至

首頁

尾頁

大宅

有機會會係Diamond Bar落腳,想認識一下Diamond Bar呢個社區

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

邊個州邊個City?美國52個州/省,好多地名都相同或近似架。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

引用:+本帖最後由+rose-mag+於+14-11-14+22:24+

原帖由 rose-mag 於 14-11-15 發表

邊個州邊個City?美國52個州/省,好多地名都相同或近似架 ...
你好衰家,明知樓主講LA的Diamond Bar。

大宅

回覆:lottieclee 的帖子

係呀,係LA 既 Diamond Bar呀! Thanks Lottieclee!

有無媽咪住附近呀?

大宅

回覆:lottieclee 的帖子

其實我都好鍾意OC, 奈何要就C6既家人,如果唔駛就C6家姐,可能會去Irvine

大宅

引用:係呀,係LA+既+Diamond+Bar呀!+Thanks+Lot

原帖由 balllawball 於 14-11-15 發表
係呀,係LA 既 Diamond Bar呀! Thanks Lottieclee!
I live on the other side of the mountain, but OC. Personally, don\'t like Diamond Bar. 我只係去買外賣。好多B6。

大宅

引用:Quote:原帖由+balllawball+於+14-11-15+發

原帖由 lottieclee 於 14-11-15 發表
I live on the other side of the mountain, but OC. Personally, don't like Diamond Bar. 我只係去買 ...
想問Irvine多唔多B6?

大宅

引用:Quote:原帖由+lottieclee+於+14-11-15+發表

原帖由 balllawball 於 14-11-16 發表
想問Irvine多唔多B6?
都多。但diversify小小。

首頁

尾頁

跳至