懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

前天做了產後檢查, 醫生都話可以同老公行房, 點知, 當老公進入時, 發展有野頂住, 再進入一點就好痛啦, 是否子宮頸頂住呢??但用手指試探下面, 與以前差唔多……是否子宮下墜了??有冇jm 與我差唔多呢??還是睇下醫生呢

男爵府

畀面勳章

回覆:產後47日, 同老公行房唔到

你有無剪到?生完頭幾次最好買支 KY
過多幾次就無野嫁啦。我上胎都係咁

大宅

引用:你有無剪到?生完頭幾次最好買支 KY 過多幾

原帖由 trinityau 於 14-11-16 發表
你有無剪到?生完頭幾次最好買支 KY
過多幾次就無野嫁啦。我上胎都係咁
冇剪, 有撕裂, 但我唔係外陰, 係入面頂住我老公, 唔可以繼續進行, 但我都會買來try try

大宅

引用:Quote:原帖由+trinityau+於+14-11-16+發表

原帖由 lamlikuen 於 14-11-16 發表
冇剪, 有撕裂, 但我唔係外陰, 係入面頂住我老公, 唔可以繼續進行, 但我都會買來try try

...
我開刀都係咁,我覺得妹妹vv位附近係有舊骨頂住

伯爵府

其實真係等多2,3個星期好d, 有d可能入面個傷口未埋口都吾出奇呀。我個時起碼足2個月多d先行埋呀。

大宅

我6星期後個時初初有小小痛之後又無野可能心理作用

大宅

引用:其實真係等多2,3個星期好d, 有d可能入面個

原帖由 anson2007 於 14-11-16 發表
其實真係等多2,3個星期好d, 有d可能入面個傷口未埋口都吾出奇呀。我個時起碼足2個月多d先行埋呀。

...
都有可能, 我初初以為子宮下墜少少導致咁

複式洋房

我5-6個禮拜就行埋咗,都有痛,但試多幾次就冇嘢

首頁

尾頁

跳至