想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

我book 左下星期照輸卵管, 有人話最好停工一個月, 但又有人話無問題,仲話照左果個月重容易有添!各位有經驗既sister, 唔該俾o的意見我呀, thanks!

禁止訪問

別墅

thanks, 如果係就好啦, 我唔想白白浪費一個月.

原文章由 driedpork 於 08-3-25 12:13 發表
我記得係m後去照, 而照之前唔可以行埋, 驚萬一真係有咗就麻煩, 但其實計落日子唔係好多日,
而照之後就可以行埋喇, 有d姐妹照完嗰個cycle bingo, 好似話因為照輸卵管時會打d藥水落去, 變相好似通左一通, 令受精凡容 ...

大宅

原文章由 treasurebaby 於 08-3-25 12:01 發表
我book 左下星期照輸卵管, 有人話最好停工一個月, 但又有人話無問題,仲話照左果個月重容易有添!各位有經驗既sister, 唔該俾o的意見我呀, thanks! ...

我最近照過, 照之前唔可以行埋, 照係要在day7-10照左右, 照完之後三日唔好do do, 不過有人話照完即刻bingo咗, 可能照照仲通埋.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

而家照一次幾錢呀?係咪好痛架
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

原文章由 bebu123 於 08-3-26 13:21 發表
而家照一次幾錢呀?係咪好痛架

照一次1500蚊, 係好痛呀, 個姑娘會開止痛葯比你啦. 不過未必照到.

首頁

尾頁

跳至