懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

010果D都唔太靚,有冇人介紹下?有冇一D時mo D的?

[ 本文章最後由 ill 於 08-3-25 14:54 編輯 ]

洋房

其實現在有很多時裝店都有娃娃裝或教為鬆身的衣服, 比起孕婦裝時尚及便宜, 不防考慮一下, 至於孕婦褲你可能都要在賣孕婦裝的鋪頭買啦!

男爵府

其實今年興d大件鬆身衫同埋娃娃裝~~所以好多時裝都著睹~~~同埋比起孕裝平好多~~我自己就喺開大埔廣間曹通既孕裝店買~~有d款都ok young架~~!!
http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang
歡迎參觀~~雪雪 & 釨鏸's Blog

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

男爵府

畀面勳章

我果啲全部係時裝舖買o架喎,我地今年好彩,o岩o岩興娃娃裝同鬆身衫,全部都唔"娘",生完全部著得返唔洗咁嘥

別墅

我覺得Mother World果d衫都可以接受, 佢地d牛仔褲好fit, cutting好好.

複式洋房

H & M !!大肚衫和BB衫都多款,價錢唔貴

大宅

衫我係普通bontique買D鬆身娃娃裝,價錢比孕婦店平又時款D,褲我就去孕婦店買。

洋房

Which h&m ? Does every branch can buy this? Thank you!

大宅

2018復活節勳章

原文章由 mylaul 於 08-3-25 20:44 發表
Which h&m ? Does every branch can buy this? Thank you!

CENTRAL BRANCH can buy this

洋房

Zara has a mom and maternity line. Simple and stylish.

For pants, there's a maternity shop behind Times square. They have pants made in Jpn. Good quality, great cut, simple style and not expensive. I bought 3 and they survive for my whole pregnancy term.

大宅

我六個幾月, 一件孕婦衫裙都無, 全部係行街街買既背心裙或娃娃衫, 除左係Bossini買左幾條大肚褲, 原價都係$250, 質地同cutting都唔錯, 我d同事都話我唔似大肚婆.

別墅

其實而家好多長身衫都好靓.又fashion.
加條大肚婆有得較鬆緊既打底褲就又靓又舒服.

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

歐歐咪呢d款幾好,好fashion。

我prefer買大肚裙多過娃娃裝,因為一生人唔會有好多機會可以著大肚裙,如果生一個的話,即是只有半年的時間可以著,一定要做一個靚既大肚婆,而娃娃裝就大把機會可以著到。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

010果d簡直核突,尤其是有d款扮可愛,冇一件睇得上眼。

原文章由 ill 於 08-3-25 14:48 發表
010果D都唔太靚,有冇人介紹下?有冇一D時mo D的?

侯爵府

畀面勳章

我都冇買過大肚衫, 但大肚褲就3個月時已經開始著, 不過而家d大肚褲/大肚牛仔褲都好靚, 加上普通的鬆身+長身衫, 已經可以令我地lee d本來好醜樣的大肚婆 in 回不少, 此外d衫生完都仲可以著返, 唔回浪費

侯爵府

畀面勳章

我都冇買過大肚衫, 但大肚褲就3個月時已經開始著, 不過而家d大肚褲/大肚牛仔褲都好靚, 加上普通的鬆身+長身衫, 已經可以令我地lee d本來好醜樣的大肚婆 in 回不少, 此外d衫生完都仲可以著返, 唔回浪費

珍珠宮

BK Milk勳章

我冇特別去孕婦專門店買衫, 今年興闊身衫呢, 我都晌boutique買到幾件, 又平好多~ 到個肚蘿咁大都著到呀~

大宅

回覆 #1 ill 的文章

H & M 啦! 好靚架.............

首頁

尾頁

跳至