夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好正

原文章由 邱吉爾 於 08-3-27 10:01 發表
比我都會同老公分享,無所謂

題外話:
講起,之前我老公個ex都係咁寄信比我老公,又話掛住我老公,又話會等佢,又叫我老公就算唔唔回應佢,佢都會一路等佢咁話,呢個女人,大大話話寄咗廿幾封信嚟,又sms佢,煩到我老公死,有次我 ...

子爵府

Agree. 我都會咁做

原文章由 咸濕大師 於 08-3-27 03:46 發表
我都見意比c6睇.
1.比他知道妳以前是幾多人追,現在是他執到好野
2.對c6坦白,無咩可以呃他,即刻入埋位(希望他都可以)
3.封信又可以唔洗掉,老左俾d仔女睇下,媽咪以前幾索

至於回信,問c6,回唔回好,點寫. ...

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

啱呀
原文章由 lormy 於 08-3-26 21:57 發表

既然你地一直無聯絡, 就無必要回覆佢喇, 多一事不如少一事!
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

畀面勳章 親子達人勳章

題外話:
講起,之前我老公個ex都係咁寄信比我老公,又話掛住我老公,又話會等佢,又叫我老公就算唔唔回應佢,佢都會一路等佢咁話,呢個女人,大大話話寄咗廿幾封信嚟,又sms佢,煩到我老公死,有次我 ...

絕呀!! 要記低佢先!!!

複式洋房

其實祇要有定力,未必一定會出事。早幾年,我偶遇前男友,大家都有家室,小孩。最初心情很激動,有很多漣漪,但想起自己已經有幸福家庭,慢慢又可收拾心情。當然要老公好才會有定力啦!

翡翠宮

I would share with hb too, and ask him sld I reply or not, put the ball in his hand.

男爵府

好媽媽勳章

題外話:

笑死我喇, 你真係好掂ar~!!!

大宅

我想起雪花高離奇命案...
laughin' to keep from cryin'

別墅

我一定會同老公講, (我一向狗屎垃圾都同佢講). 如果老公話覆咪覆lor, 不過佢9成都會話唔好覆, 唔好再in touch d ex...需然我會好8咁想見下d ex 变成點, 但都會聽老公話唔再搵佢o既.

複式洋房

多謝大家寶貴既意見...

我本身都很想同老公講,唔講一定唔舒服, 冇可能唔會講, 只係唔知回唔回覆對方, 我諗我會將個波交比老公, 就算回覆, 都只限sms交待自己現在既身份及生活幸福, 冇諗過交談, 覺得冇咁既需要, 亦冇諗過會繼續聯繫或見面.

不過send sms既既話, 咪會比對方知道我的聯絡電話囉?

[ 本文章最後由 HAPPY^_^ 於 08-3-27 22:34 編輯 ]

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

原文章由 HAPPY^_^ 於 08-3-27 22:22 發表
多謝大家寶貴既意見...

我本身都很想同老公講,唔講一定唔舒服, 冇可能唔會講, 只係唔知回唔回覆對方, 我諗我會將個波交比老公, 就算回覆, 都只限sms交待自己現在既身份及生活幸福, 冇諗過交談, 覺得冇咁既需要, 亦 ...

sms 133都有來電嗎?
如果唔得,只要最後打句,我先生都覺你好念舊,祝你生活愉快.
睇下他再敢唔敢send俾妳.

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

原文章由 purplewan 於 08-3-28 09:10 發表

sms唔可以133的

呢句都好呀

哈哈,剛剛諗到多句,如果下次有d舊生聚會,我先生都想見下你喎.

他都仲敢send來?

大宅

you shall reply in a simple manner. I often get the hi from my old friend from the facebook. Those ppl just want to see how is everything. Your Ex may just want to say hi.

子爵府

唔回覆但俾c6知,等佢緊張吓我

子爵府

題外話:

一個字『絕』
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

別墅

nonono...........

珍珠宮

我覺得對方只係一時感性遮,唔係有咩意思,咪大大方方咁reply佢囉。

題外話:
你呢件都唔算難處理,我試過有劑仲杰。想當年我中意過一個大我十幾年的人(正確黎講應該係暗戀),因為某原因,我地從未開始。

多年之後,我結左婚,佢突然出現,仲係我面前喊,話其實佢以前都愛上我,可惜當時大家有緣冇份。因為當時佢有老婆!

別墅

回覆 #1 HAPPY^_^ 的文章

過去咪過去,多想無益,珍惜大好家庭

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至