跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

Jumbo, no signboard果D太貴了
請問有否local點抵食的海鮮檔可介紹給我?謝謝!

大宅

回覆:可否介紹地道便宜食海鮮的地方?

Amk有間

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Amk有間

原帖由 natb2012 於 14-11-24 發表
Amk有間
AMK即係邊度呢?間店叫咩名?many thanks!

大宅

回覆:PCMW 的帖子

辣椒螃蟹/黑胡椒螃蟹:House of Seafood
36 Yio Chu Kang Rd, Singapore 545553
6285 9711

地方有点偏,要吃好吃的辣椒螃蟹,请搭taxi吧,新加坡司机不绕路,市中心过去$12左右.
我吃过最好吃的辣椒螃蟹+炸馒头+马来风光(saba炒空心菜)

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:辣椒螃蟹/黑胡椒螃蟹:House+of+Seafood+36

原帖由 Yukiruirui888 於 14-11-25 發表
辣椒螃蟹/黑胡椒螃蟹:House of Seafood
36 Yio Chu Kang Rd, Singapore 545553
6285 9711
Thank you very much!

複式洋房

Highly recommend..

Mellben Crab 龍海鮮蟹王

232 Ang Mo Kio Ave 3
St. 22 #01-1222

Tel: 62856762

你可以上網睇評價, 佢的蟹湯米粉, 一流.. 正爆!.. d 蟹要揀"女" 呀.........多膏

you must make a phone reservations first, cos walk in need queue up around 30 mins.

ENJOY

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Highly+recommend..+Mellben+Crab++龍海鮮

原帖由 derekjoyce 於 14-12-05 發表
Highly recommend..

Mellben Crab 龍海鮮蟹王
Thank you

複式洋房

客氣, 我同我老公超種意食... 如你有興趣, 我有間法國餐廳, not too expensive, 但好好食.

你試下個蟹先啦. samba 番薯葉都唔錯, but is spicy..

複式洋房

I mean my husband and I like 四周圍食野,

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:客氣,+我同我老公超種意食...+如你有興趣,+

客氣, 我同我老公超種意食... 如你有興趣, 我有間法國餐廳, not too expensive, 但好好食.

你試下個蟹先 ...
Thank you我地人多錢不多,唔想餐餐遊客價,想睇下邊到抵食夾大件

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:客氣,+我同我老公超種意食...+如你有興趣,+

你試下個蟹先 ...
法國餐我OK,但我地七個大人三個小朋友,如果嘈住人地冇曬氣氛就唔好了

複式洋房

The French Restaurant:

Vis a Vis

address: 101 Jalan Kembangan
S419139

tel: 64687433

平時, 我同老公種意帶支香檳, corkage fee $20, not too expensive

個老闆係新加坡人, but 係法國多年學廚, 值得去試, the food very good but no too expensive 可先看評價.

複式洋房

they also can speak Cantonese..

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:they+also+can+speak+Cantonese..+

they also can speak Cantonese..
Thanks

大宅

回覆:derekjoyce 的帖子

就係呢間,唔知有無冷氣

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:就係呢間,唔知有無冷氣

原帖由 natb2012 於 14-12-24 發表
就係呢間,唔知有無冷氣
謝,
另想問芽龍邊條街食榴槤便宜?依家多榴槤食嗎?

大宅

回覆:PCMW 的帖子

一出ajunied就有

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:一出ajunied就有

原帖由 natb2012 於 14-12-25 發表
一出ajunied就有
ajunied是咩才的

首頁

尾頁

跳至