親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

預去四日三夜, 依家開始計劃, 請各位比下意見:
1. 住Magallen or Tanjung Aru好呢? 邊間環境好d? 我有2個仔分別係2歲同6歲, 想在酒店泳池&沙灘游下水, 去playroom玩下, 出島玩浮潛&餵魚, 去睇下猩猩or螢火蟲, 夜晚去市中心食海鮮or串燒, 請問邊間酒店會適合d呢? 酒店有無得book船出島玩架? 邊個島好玩d呢?
2. 邊間買酒店加機票package會平d呀?

男爵府

Garyf,
吾該SEND埋本天書比我, [email protected]
我29號去.

大宅

回覆:chickenwing2006 的帖子

sutera magellan 都係100 馬幣. 六点可食到十点:

monreve888  我29號去呀, 住megellan, dinner buffet ok嗎? 6yrs使吾使比錢?  發表於 12-7-22 21:35

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:luckymother+發表於+12-7-21+10:02+

原帖由 Hei3705 於 12-07-21 發表
我都連續食左2晚雙天, 不過可能太多人, 真係等好耐, 我地都食左奶油老虎蝦(好正), 鮑魚, 蟹, 東星, 芝士焗 ...

男爵府

luckymother 發表於 12-7-21 10:07
另外由Hotel Sixty Three 做起點,對面就係富源,食完才沿著Gaya Strret就可以食埋佑記肉骨茶、新記肉骨茶 ...
我地有朝早餐食左"馮業",加ya面包(超軟熟) , 叻沙都好好味

男爵府

luckymother 發表於 12-7-21 10:02
雙天同珍珠、華興都係同一度地方,三間圍住中間好多枱。仲可以叫埋串燒。三間以雙天最多人食,我哋食咗皇冠 ...

我都連續食左2晚雙天, 不過可能太多人, 真係等好耐, 我地都食左奶油老虎蝦(好正), 鮑魚, 蟹, 東星, 芝士焗龍蝦(勁正), 蘇眉仔(好正)

大宅

Hi GaryF,
Pls pm ur sky book to me
Thanks!!

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

另外由Hotel Sixty Three 做起點,對面就係富源,食完才沿著Gaya Strret就可以食埋佑記肉骨茶、新記肉骨茶、五星海南雞飯和怡豐叻沙麵,全部都係同一兩條街,仲可以行埋美麗華超市,好方便

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

雙天同珍珠、華興都係同一度地方,三間圍住中間好多枱。仲可以叫埋串燒。三間以雙天最多人食,我哋食咗皇冠星班、豉油皇老虎蝦、奶油虎蝦、象拔蚌、羗蔥蟹、東風螺,皇冠星班好豉油皇虎蝦最好食,老闆話這種星班不是常有,當晚只得三條,唔夠五分鐘已經冇晒。華興胡椒蟹都好食,但相對鍾意雙天多些。

複式洋房

Dear Gary,

Can you also email天書 for me, thanks a lot
[email protected]

thanks again

伯爵府

Gary

麻煩你email天書 & agent既資料比我, 謝謝

大宅

回覆 ahchingbaba 的帖子

Gary,
可否e-mail 天書給我?
謝謝!
[email protected]:loveliness:

複式洋房

回覆 evaken 的帖子

Gary,
可否e-mail 天書給我?
謝謝!

男爵府

BK Milk勳章

kristysiu 發表於 12-3-27 17:56
YES, 半價rm55.00
不過我見個韓妹話自己得5歲, 我走去問佢, 佢話佢有7歲 ...

唉唉, 7月去我阿囡7歲半了, 扮5歲有點.....勉強....mouth:

大宅

回覆 carmenyg 的帖子

Dear Gary ,

可否 email 天書 比我? Many thanks.

洋房

Dear Gary,

麻煩你可否email agent 及天書給我?
email: [email protected]
Thanks a lot

洋房

我7月中都去沙巴自由行啊, 請問可以email天書資料給我問嗎?
email: [email protected]

Many thanks!!!

大宅

回覆:暑假去沙巴自由行

GaryF 麻煩你可否email agent 及天書給我Thanks

大宅

chickenwing2006 發表於 12-3-27 23:30
Seafood ~ 雙天,珍珠,大茄來有冇去?

另外旺旺,隆美,源有冇去呢

seafood完本唸住吃雙天嫁, 點之去到gayana d hk 人話, 佢地嫁導遊都叫佢地吃華興,
話宜家無物人去吃雙天(咁我個日夜晚去吃, 又真係無物人喎), 所以我地未轉左太, 信左個d hk 人, 同埋我地book左個司機, 佢又係咁樣講, 所以我地最後吃左華興.

旺旺, 隆美 (無 , 遠)

富源係cititel express旁邊, 成日去,

kristy

大宅

joymama 發表於 12-3-28 01:13
我想問:由機場去KK碼頭,的士收費大約多少?thx!

咁樣我又唔知喎, 不過我由cititel express 出發去, 收我rm30, 我其實覺得好貴d車費
因為知道遊客, 如果自己揸車, 平好多, 同埋好近傘, 一d都唔遠.

kristy

首頁

尾頁

跳至