美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好耐之前已經join左d記脫毛
間中都仲有上去脫下
早排上去咁岩做活動有抽獎 咁抽中同公司reenexx嘅cps一次treatment

琴日上到去 坐左半粒鐘個治療師先出黎
一入房坐底就勁sell cps有幾勁
又比塊鏡我自己睇下 講我有幾爆多缺點
最好笑係話自己冇hard sell成份 只係想我好
要用佢嘅機 先可以拯救我嘅皮膚

好啦 終於做得喇 十分鐘做完再入房傾過
佢話我做住12次先 折左好似六千幾

我話冇錢仲係學生:lol
冇信用卡做分期
又讀緊書交幾千蚊一個月學費冇錢join

見我講到咁 即刻黑晒面
話咁唔洗再繼續介紹其他岩我做嘅儀器
名都唔洗簽就走
明明去之前一日收到信息通知話做完treatment有禮物送
唔知係味我冇join所以話送晒冇得送住

你老闆咁就唔好sd信息黎啦 仲嗌我下次先問下

其實我想講嘅係 唔洗錢係要貼難受
真係下次抽中都唔鬼去!!

男爵府

我都抽中了, 但我果個係要JOIN左PACKAGE先會減錢
我果日就同治療師講我唔會去了
不過前排又收到R既電話打黎話我抽左中,
我拒絕左佢, 佢地就收左線了
真係唔好上去, 上得去都預左勁SELL你

別墅

回覆:去完reenexx一肚氣甩難分享

咁樣其實可以投訴的,佢哋好著重顧客的

男爵府

引用:我都抽中了, 但我果個係要JOIN左PACKAGE先

原帖由 choiyan05 於 14-11-24 發表
我都抽中了, 但我果個係要JOIN左PACKAGE先會減錢
我果日就同治療師講我唔會去了
不過前排又收到R既電話打黎 ...
我其實仲抽中個500蚊coupon
不過咁樣我唔會再去

個治療師好似乜都唔知 以為我係網試登記上黎白做
就算有心做 咁嘅態度真係貼錢買難受

男爵府

引用:咁樣其實可以投訴的,佢哋好著重顧客的

原帖由 yummyjelly 於 14-11-24 發表
咁樣其實可以投訴的,佢哋好著重顧客的
我join左幾年都唔算生客
已經成日轉治療師我覺得煩

唯一有得讚嘅係cs個女仔好好
見我坐左咁耐主動過黎陪我傾計
又幫我三催四請個治療師

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

我book咗12月去,我都係唔去,唔怕比sell.因為摩登嘅美容師同經理sell唔到我,我只怕比人煩同浪費時間仲要h3a做

男爵府

引用:請問係邊間分店,因為我將會去試做

原帖由 ever.tc 於 14-11-24 發表
請問係邊間分店,因為我將會去試做
朗豪坊

男爵府

引用:我系reenex做左都差吾多兩年treatment,吾知

原帖由 ice5200 於 14-11-24 發表
我系reenex做左都差吾多兩年treatment,吾知系咪治療師問題、我又吾覺得她們hardsell wo!講真,你去得try預 ...
我係d記做開,只係佢搞抽獎抽中
都有比錢比佢地公司
冇諗過抽獎會咁樣

別墅

Reenexxx真係超hardsell,我第一次做完之後已經即刻問我join 10次定20次,我話我仲諗緊join唔join ,即刻黑哂面,真係啋佢都傻

男爵府

引用:Reenexxx真係超hardsell,我第一次做完之後

原帖由 caren025 於 14-11-24 發表
Reenexxx真係超hardsell,我第一次做完之後已經即刻問我join 10次定20次,我話我仲諗緊join唔join ,即刻黑哂 ...
係囉 我話貴 佢仲話分期
最幣分期都覺佢貴呢

大宅

畀面勳章

之前join個個box送左reenex既facial比我,我仲約左遲幾日上去睇完你地講而家1516添...

洋房

佢地D美容師多年來都冇進步, 公司應該迫佢地上溝通技巧改善班

公爵府

畀面勳章

男爵府

引用:之前join個個box送左reenex既facial比我,我

原帖由 kiko_chu 於 14-11-24 發表
之前join個個box送左reenex既facial比我,我仲約左遲幾日上去睇完你地講而家1516添... ...
有得做就緊係做
最緊要唔好比佢地hard sell到

男爵府

引用:佢地D美容師多年來都冇進步, 公司應該迫佢

原帖由 love_chok 於 14-11-24 發表
佢地D美容師多年來都冇進步, 公司應該迫佢地上溝通技巧改善班
所以啲人走得好快

大宅

畀面勳章

今日終於上左去試,去到都係等...等...等...(我發覺佢地D治療師好冇時間觀念,我上親去D記做個治療師都係起碼遲10分鐘)入房做左15分鐘出黎就開始狂sell 佢D packing由12次減到6次再到話咩beauty box客既Special Offers $4500我都晤肯佢就開始黑面死'lur'話都係為我好晤係想賺我錢....佢又blabla左10分鐘我堅持晤肯佢就比我簽個名就閃左....
其實佢個cps for我應該係ok work(我係暗瘡肌)所以我打算自己買set cps野係屋企自己做

男爵府

引用:今日終於上左去試,去到都係等...等...等...

原帖由 kiko_chu 於 14-11-28 發表
今日終於上左去試,去到都係等...等...等...(我發覺佢地D治療師好冇時間觀念,我上親去D記做個治療 ...
最無耐係話唔想賺我地錢
心諗 唔想賺你又係咁sell

大宅

我之前去銅鑼灣果間好好喎,無乜點sell我,可能係我lumch time出黎,見我乜都無帶啩

首頁

尾頁

跳至