跳至

首頁

尾頁

男爵府

聽日到港, 星期三去pick up佢﹗

原文章由 catmilkw 於 08-3-31 10:24 發表
parco 媽

工人到左末,佢做得好唔好呀?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

carter pa,

你 d 相都好靚呀 !! 不過想問下 why 你 d
相綑哂克邊 ?? 係未個 d 克角 feel ?? 有乜特別 ....
可唔可以解釋一下 !!

唔該你 !

仲有呀 .... 叫 carter ma 查 email 呀 !! 唔該哂 !!

原文章由 SSAAMM 於 08-3-31 10:29 發表
Canon 24-105 F4L IS USM REVIEW

http://www.cameralabs.com/reviews/Canon24105mmL_with_400D_XTi/index.shtml

大宅

parco ma

仲有18日就生得, 真係快, 希望你生個肥肥白白bb女啦

男爵府

多謝nic nic媽,

今日31號, 由聽日開始數, 仲有16日only!
so exciting ah!

原文章由 jlac 於 08-3-31 10:50 發表
parco ma

仲有18日就生得, 真係快, 希望你生個肥肥白白bb女啦

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Parco ma,

嘩~~妳今朝好早喎~!
我都祝妳事事順利,妹妹乖乖食得瞓得啦~!

原文章由 BabyHilary 於 08-3-31 10:53 發表
多謝nic nic媽,

今日31號, 由聽日開始數, 仲有16日only!
so exciting ah!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

CARTER PA,

問多一句 .... 呢支 len 既威力係邊 ?? 睇完呢個
website 都唔係好明 , 指點下

唔該唔該

原文章由 SSAAMM 於 08-3-31 10:29 發表
Canon 24-105 F4L IS USM REVIEW

http://www.cameralabs.com/reviews/Canon24105mmL_with_400D_XTi/index.shtml

大宅

禽日謙謙玩絕食同絕瞓,我地餵咩佢都係食小小,之後工人返黎餵佢食,佢又肯食wo,都唔知發生咩事,希望佢唔係病啦。

男爵府

thanks hallonatalie!

原文章由 hallonatalie 於 08-3-31 10:56 發表
Parco ma,

嘩~~妳今朝好早喎~!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

謙 ma,

唔會掛 ... 今個 fri 仲係謙謙 18 個月生日大 project
tim ..... 呢幾日比佢 sleep 多 d 食多 d 橙橙增加抵抗力
啦 !! 唔好自己嚇自己啦

希望你地玩得開心 d , 食多 d strawberry 呀 !!

原文章由 hksandy_ma 於 08-3-31 10:59 發表
禽日謙謙玩絕食同絕瞓,我地餵咩佢都係食小小,之後工人返黎餵佢食,佢又肯食wo,都唔知發生咩事,希望佢唔係病啦。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

natalie,

想係度多謝你呀 !! sat 真係麻煩哂你

原文章由 hallonatalie 於 08-3-31 10:56 發表
Parco ma,

嘩~~妳今朝好早喎~!

大宅

報到....

昕媽,

尋日十萬個sorries ar...豆爸大thief 偷晒你d片片走...我又call極都搵唔到你...希望唔會攪到你'lei'咁'hae'啦....sorry sorry

大宅

係啦,仲要我明天開始唔係hk添。不過佢就好活躍,周圍走,成日都嗅到佢dx汗。

原文章由 chickenwing2006 於 08-3-31 11:09 發表
謙 ma,

唔會掛 ... 今個 fri 仲係謙謙 18 個月生日大 project
tim ..... 呢幾日比佢 sleep 多 d 食多 d 橙橙增加抵抗力
啦 !! 唔好自己嚇自己啦

希望你地玩得開心 d , 食多 d strawberry 呀 !! :excited ...

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Cash ma,

唔水客氣啦~!
係呢,SIZE啱用嗎?

原文章由 chickenwing2006 於 08-3-31 11:10 發表
natalie,
想係度多謝你呀 !! sat 真係麻煩哂你

大宅

叻媽,

D相好靚呀......你真係好好好有心機幫BB take photos..

豆爸而家開始求求其其啦...真係打得少....

大宅

Natalie, Cash ma,

我都係要再一次多謝晒兩位呀....

Cash ma,

吉之島我都想去掃呀, 不過唔近我呢...早知尋日去一轉啦....

瑪瑙宮

好媽媽勳章

natalie,

我個個 good fit 呀 ,

但 nic ma 未有空收貨 !! 今個 weekend 佢會見
到架啦 !!

麻煩哂你呀 !!

原文章由 hallonatalie 於 08-3-31 11:13 發表
Cash ma,

唔水客氣啦~!
係呢,SIZE啱用嗎?

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

叻叻@赤柱

瑪瑙宮

好媽媽勳章

豆 ma,

甘熟未玩呀 .... 我都係順路 + 順便咋 !!

cash 昨天一上車 .... 即 sleep 啦 , 佢真係超 "支力"
呀 !! 你有空收 email 啦 , 我有野問你同 mr 招呀 !

快快快啦

原文章由 matches 於 08-3-31 11:15 發表
Natalie, Cash ma,

我都係要再一次多謝晒兩位呀....

Cash ma,

吉之島我都想去掃呀, 不過唔近我呢...早知尋日去一轉啦....

公爵府

畀面勳章

嘩....人地在家上唔到網先黎咁虛"冚"架, 好耐未試過追post追得咁辛苦

我樓下間百佳都有pamper換喎, 大家如果要就通知我, 睇下我幫唔幫到你地換啦, 不過要教我策略, 我原先有諗住換, 但係真係唔知從何入手, 所以冇換到

呢個weekend好忙呀, 星期六去左大埔海濱公園玩同影相, 好開心, 但係勁攰, 星期日要返工, 跟住仆到返屋企湊文文出去飲, 敬完酒已走人, 但係返到屋企都已經11點啦

今朝起身, 有少少頭痛, 條頸又痛, 真係唔掂
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

.同呢, 豆pa係c fu級, 求其影都巧正, 我仲係初級,梗係要努力d啦
原文章由 matches 於 08-3-31 11:13 發表
叻媽,

D相好靚呀......你真係好好好有心機幫BB take photos..

豆爸而家開始求求其其啦...真係打得少....

首頁

尾頁

跳至