跳至

首頁

尾頁

子爵府

我剛剛睇完醫生都買了L SIZE HUGGIES, 送8條, 但有一包係送學習褲, 不過係FOR男用.工人見我買了HUGGIES 開心曬, 唔洗再驚NEPIA 漏尿.

原文章由 winwin815 於 08-3-31 12:10 發表
係呀

子爵府

我都係呀,我同我老公都唔算細粒,只係瘦姐,唔知係咪拿了我地矮既基因呢?

淳淳出細時都有50CM, 滿月時個姑娘都話佢高, 唔知係咪之前個工人無比我O的奶佢食,都埋訓唔好呢.

原文章由 小貓老師 於 08-3-31 11:39 發表

wawa,

我同我老公都唔算係細粒, 點解文懿咁細粒既? 呢佢係得個肚腩仔囉, 有無去睇下文懿個blog, 前日我幫佢影左d佢自己著鞋既相呀, 好過癮, 去睇下喇, ...

大宅

陪月勳章

豆Ma,

勁攪笑, 我要換片既時候先發現點解無晒片片, 搵極都無, 諗諗下, 一定係你hb數晒所有野走, 好彩我去左朋友屋企, 咪急call公公, 叫佢帶姐姐過黎, 無所謂啦.........你地D相好靚, 最衰約左班老死攻打四方城, 我年幾無打啦, 手痕......最終輸左12包$1Pampers......

原文章由 matches 於 08-3-31 11:11 發表
報到....

昕媽,

尋日十萬個sorries ar...豆爸大thief 偷晒你d片片走...我又call極都搵唔到你...希望唔會攪到你'lei'咁'hae'啦....sorry sorry
[img][/img]

男爵府

我尋日去左fanling個strawberry園,比想像中密集,亞囝唔肯落田,反而去左隔離塊田拔carrot,$5/次(棵)

公爵府

畀面勳章

cash媽, 我想問同事三分親呀, 我近呢個幾月, 好少睇, 睇都係一忽一忽, 我想問doris同昌哥係咪一齊左啦, 上星期五個隻, 我見昌哥煮野比doris食
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

瑪瑙宮

好媽媽勳章

昕 ma,

豆 ma 昨日真係搵你好幾次呀 ...... 好擔心昕昕周身 c
又無片用呀 !!

>> 乜原來你都打牌架 ?? taiwan 定 hk ?? 我未生 cash
都勁 like 架 .... 一打要 4 個東 taiwan 先夠侯 , 而
家無哂 lur

原文章由 rebeccaloky 於 08-3-31 13:11 發表
豆Ma,

勁攪笑, 我要換片既時候先發現點解無晒片片, 搵極都無, 諗諗下, 一定係你hb數晒所有野走, 好彩我去左朋友屋企, 咪急call公公, 叫佢帶姐姐過黎, 無所謂啦.........你地D相好靚, 最衰約左班老死攻打四方城, 我 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

文 ma,

無左 + 藍後 , 我一次都無再睇啦 ! 所以今次答唔到
你啦 !!

elmo ma,

我想問 fanling d strawberry 甜嗎 ?? 係邊個 ??
中國花園定係觀光 ??

我有次去一個 , free 入場不過唔甜同埋 d 田太散
東一 d , 西一 d 甘 lor !!

elmo 有無食呀?? carrot 可唔可以即食架 ??
$ 5 / 次 都幾貴下 wor ???

原文章由 winwin815 於 08-3-31 14:04 發表
cash媽, 我想問同事三分親呀, 我近呢個幾月, 好少睇, 睇都係一忽一忽, 我想問doris同昌哥係咪一齊左啦, 上星期五個隻, 我見昌哥煮野比doris食

瑪瑙宮

好媽媽勳章

yvonne ma,

我搭下咀先 ....... 叻 ma 好似有支 24-105 , 有時我見
佢唔水踎到好低都影到 ........ 唔知啱唔啱呢 ??

原文章由 小貓老師 於 08-3-31 13:16 發表

calling叻媽

我見你同叻叻影既相多數都係由下面影上去, 係唔係次次你都要踎到好低才成功?

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

無踎底, 就咁放底部機影
原文章由 小貓老師 於 08-3-31 13:16 發表

calling叻媽

我見你同叻叻影既相多數都係由下面影上去, 係唔係次次你都要踎到好低才成功?

子爵府

cash ma,
我見你都有off view finder影啦
原文章由 chickenwing2006 於 08-3-31 14:12 發表
yvonne ma,

我搭下咀先 ....... 叻 ma 好似有支 24-105 , 有時我見
佢唔水踎到好低都影到 ........ 唔知啱唔啱呢 ??

公爵府

畀面勳章

下....無左+藍啫, 昌哥同無記用條線都ok架喎.....

原文章由 chickenwing2006 於 08-3-31 14:10 發表
文 ma,

無左 + 藍後 , 我一次都無再睇啦 ! 所以今次答唔到
你啦 !!

elmo ma,

我想問 fanling d strawberry 甜嗎 ?? 係邊個 ??
中國花園定係觀光 ??

我有次去一個 , free 入場不過唔甜同埋 d 田太散
東一 d , ...
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

瑪瑙宮

好媽媽勳章

叻 ma,

你唔好笑我啦 .... 只我有隻跛腳又唔 "mou" 得甘多
咋 , 係甘喪影之下都係影 10 張先得 2 - 3 張
清 d d 同埋係正中間甘咋 !

你功夫到家 d , always 都一擊即中成功率高好多

我想問有乜 tips 可以比下我呀 ?? 影一日真係見得人既
都無 10 張呀 :-( :-( :-( :-(

原文章由 xanax1mg 於 08-3-31 14:15 發表
cash ma,
我見你都有off view finder影啦

瑪瑙宮

好媽媽勳章

呢 2 pairs 真係無興趣

原文章由 winwin815 於 08-3-31 14:18 發表
下....無左+藍啫, 昌哥同無記用條線都ok架喎.....

子爵府

好媽媽勳章

cash媽
我打左比果個媽媽la~
真係唔好意思...我又話要又話唔要咁...
攪著你tim....
仲有呀,幫你問左d $5/4條 easy up,
佢話o係天水圍百佳買ga...
原文章由 chickenwing2006 於 08-3-31 10:00 發表
RAIN,

我同個個 mami 講左你可能唔要啦 .... 佢都話 ok
不過你有空打電話比我啦 !! 佢再放 20 包出去都
無問題既

另外報告下 cash 今早去健康院先 , 佢有 80 cm
高啦 .... 不過只 ...

公爵府

畀面勳章

cash媽, 你隻腳好返晒未呀?

原文章由 chickenwing2006 於 08-3-31 14:20 發表
叻 ma,

你唔好笑我啦 .... 只我有隻跛腳又唔 "mou" 得甘多

...
歡迎參觀『文。穎之家』

瑪瑙宮

好媽媽勳章

rain,

ok ok .... 無問題 , 不過真係太遠啦 !!

麻煩哂你呀

原文章由 Rain~* 於 08-3-31 14:22 發表
cash媽
我打左比果個媽媽la~
真係唔好意思...我又話要又話唔要咁...
攪著你tim....
仲有呀,幫你問左d $5/4條 easy up,
佢話o係天水圍百佳買ga...

子爵府

冰有tips, 不過唔落閃既時候留意下光源 ,我見你尋日有d都係背光影......唔好見怪mouth:
原文章由 chickenwing2006 於 08-3-31 14:20 發表
叻 ma,

...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

文 ma,

本來都 95% 好 .... 去完馬交之後又痛 , 仲要去埋黃金同
赤柱 2 天 ..... 今晚又要去包紮啦

原文章由 winwin815 於 08-3-31 14:24 發表
cash媽, 你隻腳好返晒未呀?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

叻 ma,

唔怪唔怪 .... 我真係幾時背光 , 幾時面向光都未識分
架 !! 下次你一見我有呢 d 情況 , 麻煩你提下我
仲好呀 .... 唔係又 miss 左 d chance 又 side 埋
d 心機仲慘呀 !! 唔該你先

開頭我用 1.8 / 50 仲好 d , 一定夠光麻 .... 但人肉 zoom
我又唔多方便行 wor !! 希望我隻腳快 d 好啦 , 唔係點
去影影影同玩玩玩

原文章由 xanax1mg 於 08-3-31 14:26 發表
冰有tips, 不過唔落閃既時候留意下光源 ,我見你尋日有d都係背光影......唔好見怪mouth:

公爵府

畀面勳章

cash媽, 你要小心呀, 唔係因小失大, 放棄玩幾日, 唔係之後手尾長就大鍋啦

原文章由 chickenwing2006 於 08-3-31 14:27 發表
文 ma,

本來都 95% 好 .... 去完馬交之後又痛 , 仲要去埋黃金同
赤柱 2 天 ..... 今晚又要去包紮啦
歡迎參觀『文。穎之家』

首頁

尾頁

跳至