跳至

首頁

尾頁

大宅

下? 咁勁, 次次都係我一個人揹個仔去打針咋喎.
不過諾諾能量高, 無形中我都練得能量高, 希望今次都handle得到啦. 我地4月中之後至打, 未約時間.

原文章由 S.Africa 於 08-3-30 16:52 發表
PARCO媽

我地係c+打5合1,打之前有問醫生會否強過以前的針,佢同我講一樣,不過唔知點解佢今次打完係有發燒,最高都有38.4度,同埋佢又識玩同好精神都ok.

比定心理準備,今次bb打針,會勁反抗同埋最好到時唔好你抱佢打囉! ...

大宅

地盤look !! wakakaka...
你地玩得好開心喎, 真係羨慕c人.

我地尋日帶左兩個仔去動植物公園睇猩猩同馬騮, 真係好熱下, 成身都濕晒.

原文章由 chickenwing2006 於 08-4-4 23:35 發表
文文 ... 地盤 look :

http://i217.photobucket.com/albums/cc3/gigitang201/villageclub146.jpg

唔知出唔出到 , 我好怕出橫度既相

大宅

未定呀, 海濱公園都成日去, 見有function, 都有d想去.
今日去沙田shopping, 唔帶諾諾喇.

原文章由 winwin815 於 08-4-5 10:49 發表
samuel媽, 原本想約你今日去大埔海濱架, 不過行程有變, 可能聽日去, 你有冇地方去呀

大宅

唔係呀, 我地下午都去左, 好似冇乜點晒到呀, 諾諾仲食雪條呀, 不知幾得戚. 我都有帶吹泡泡, 太忙冇機會攞出來玩, 大仔要排攤位遊戲, 連馬仔果邊都冇去到.

原文章由 hallonatalie 於 08-4-6 22:56 發表
嘻嘻~~我哋今日一早入到大埔,地方係好大,但不過無乜地方有瓦遮頭,好曬好熱,兩點鐘就走人嚕~!
馬仔 & 大馬都有見到,不過見個勢越來越多人,就走去第二樹喇~!
我對孖寶喺草地上玩吹波波,不知幾興奮啊~!

...

大宅

cash 媽,
可能太刺激吧.
唔好話cash咁細個啦, Samuel 3歲時去, 入去睇米奇movie都驚, 要爸b抱返出來, 到而家都仲有陰影, 唔肯再入去啦.

原文章由 chickenwing2006 於 08-4-6 23:15 發表
natalie,

出左樹啦 .... 9:45 入房 , 10:00
未食哂 240 ml 都喪喊左 15 分鐘
啦 !!

不過開左冷氣之後 , aunty 暗番
佢又無樹 .... 暫時平伏到 , 希望
捱到天光啦 !

我 hb 抱佢係克 mon mon 個 d
地方 , feel 到佢 ...

首頁

尾頁

跳至